2015 Şubat Anneleri

Bende 7.5 ayda şimdiye kadar 4 kitap okumuşum. 1 tanede elimde şimdi yarım var. 1 ide bekliyor okunmayı eşim yeni almış şiir kitabı.

2 si gebelikle ilgiliydi okuduklarımın:KK66:
Bizim aile çok düşkündür okumaya. Annemlerinin evinin bir duvarı komple kitaplık. Çoğunu okudum ama şiir hiç sevmem. Ben şiirde anlam bütünlüğü sağlayamıyorum saçma sapan bir şey.

Hayır canım ilki normal oldu ama baya zor oldu. Kuyruk sokumum eğrildi. Şuanda oturup kalkmakta zorlanıyorum. Bu durum doğumda benide bebeğide etkiler. Bidaha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum:KK43:
Kız uykucu sen neden uyumadın?

Size bugün yaptıklarını sayayım. Sabahtan doktora gittik, eve geldik. Temizliğe giriştim, koltukların altına kadar:) koltukları çektim, halıları kaldırdım. Sonra kocam aradı akşama avm ye gidelim yemeğide orda yeriz diye, süper olur dedim. Tam işim bitmeye yakın geldi, çıktık gittik. Benim kıza bi dünya alışveriş yaptım Elife. Bu arada H&M de süper indirim var. 50 tl lik kotlar 15 e düşmüş. Dolaştık saat 10 a kadar. Aoartmana girdik alt komşuya gittik bebek sevdik çay içtik. Eve çıktık, tuvalet banyo yıkadım. Eşim dediki " senin dayak zamanın geldi galiba, bide halılarıda kaldırmış. İşin bittiyse salondaki halıların püsküllerinide say, o eksik kalmış". :)

Bizim aile çok düşkündür okumaya. Annemlerinin evinin bir duvarı komple kitaplık. Çoğunu okudum ama şiir hiç sevmem. Ben şiirde anlam bütünlüğü sağlayamıyorum saçma sapan bir şey.

bende şiir kitabı okumayı pek sevmem canım ama koca edebiyat öğretmeni almış getirmiş okumazsam olmaz kociş düşünmüş almış :KK68: Bende okumayı çok severim üni.den mezun oladuktan snra azalttım okumayı öncesinde çok okurdum birde ben farklı tarzlarda 3 kitabı aynı anda okur yürütürdüm şimdi 2 tane aynı anda ancak okuyorum

Avm y
Size bugün yaptıklarını sayayım. Sabahtan doktora gittik, eve geldik. Temizliğe giriştim, koltukların altına kadar:) koltukları çektim, halıları kaldırdım. Sonra kocam aradı akşama avm ye gidelim yemeğide orda yeriz diye, süper olur dedim. Tam işim bitmeye yakın geldi, çıktık gittik. Benim kıza bi dünya alışveriş yaptım Elife. Bu arada H&M de süper indirim var. 50 tl lik kotlar 15 e düşmüş. Dolaştık saat 10 a kadar. Aoartmana girdik alt komşuya gittik bebek sevdik çay içtik. Eve çıktık, tuvalet banyo yıkadım. Eşim dediki " senin dayak zamanın geldi galiba, bide halılarıda kaldırmış. İşin bittiyse salondaki halıların püsküllerinide say, o eksik kalmış". :)
Avm ye gitmek isteyen koca?
Öyle erkek var mı yaa?

Benmi uykucu:) gecelerin yargıcıyım kız ben:) uyuyamıyorum. Ayaklarımın altı sızlıyo:KK43: yarın bide kız istemeye gitcez. Çok faalim yine bu aralar.
Gündüz uyuyorsun. Ooohh severim o merasimleri. Damatın utangaçlığı,gelinin süzülmesi ve tuzlu kahve.

Sen niye sezo istiyon kesilmek hoşuna mi gidiyor kiz :)@ysmnfth
Yok canım:) kuyruk sokumumda sorun oldu ilk kızımda. 2 ay yataktan kalkamadım. Çocuğumu emziremedim. Çok zorluk çektim. Hala çekiyorum o yüzden.

bende şiir kitabı okumayı pek sevmem canım ama koca edebiyat öğretmeni almış getirmiş okumazsam olmaz kociş düşünmüş almış :KK68: Bende okumayı çok severim üni.den mezun oladuktan snra azalttım okumayı öncesinde çok okurdum birde ben farklı tarzlarda 3 kitabı aynı anda okur yürütürdüm şimdi 2 tane aynı anda ancak okuyorum
Gençlik işte.

Doğru demiş canım ya halıları tek nie kaldırıyorsun bu aylarda yapma böyle şeyler birde diyorsun ki kuyruk sokumumda sorun var, yapma böyle işleri tek başına senin iyi olmaz lazım hem şu şeker tatlısı kızın ve karnındaki minik bebiş için ve tabi ki eşin için :KK68::KK66: yapma bir daha aynı anda çok iş:KK20:

Doğru demiş canım ya halıları tek nie kaldırıyorsun bu aylarda yapma böyle şeyler birde diyorsun ki kuyruk sokumumda sorun var, yapma böyle işleri tek başına senin iyi olmaz lazım hem şu şeker tatlısı kızın ve karnındaki minik bebiş için ve tabi ki eşin için :KK68::KK66: yapma bir daha aynı anda çok iş:KK20:
Napiim canım gözüme batıyo ev :) eşime diyorum bana bi tane tatiş al diye almıyo:)

Kızlar bu arada buzuki orhan anne karnındaki sesler diye bişi var. Bi ara bakın. Biz cd sini yüklemiştik kızıma dinletiyorduk hoşuna gidiyordu sakinliyordu. Ama bize çin işkencesi gibiydi:KK53:

Aynen canım:) bide gülme gelir bana, bakalım napcaz yarın :)
Damadı kameraya çekinde sonra makara yaparsınız.
Biz eşimle anlaştık ettik işte istemeye geldiler söz takıcaz. Dedeler nineler hep gelmiş, zor ayakta duruyorlar.
Babam dedi vermiyorum. Haydaa.
Onlar dedi işte bizim yaşlılar var daha bu merdivenleri çıkamazlar falan.
Çıkamazsa gelmesinler dedi.
Öyle kaldık
Sonra ikinciye geldilerde oldu.

Napiim canım gözüme batıyo ev :) eşime diyorum bana bi tane tatiş al diye almıyo:)

seni anlıyorum banada ev batıyor temiz olmayınca fln. Ama artık ciddi manada ağırlaşmışım diyorum bir ev süpürmeye belim ağrıo karnım sertleşiyor korkuyorum sancı fln oluyor die hemen oturuyorum biraz, snra toz alıyorum snrada siliyorum. Halbu ki aklına geleni gece mece demeden yapan biriyimdir aklıma düştümü yaparım ama dikkat etmen lazım sorununda varmış zaten :KK20:yapma böyle bişileri tek başına

Slm kızlar bir çoğunuz uyuyor ama yine de
sorayım dış ağrısı çekiyorum ne gecem kaldı
ne gündüzm geçen doktora gittim doktorum bana antibiyotuk ve minoset yazdı içim içim
yedi ama yinede kullandım ama işe yaramadı 8. Ayda dış çekemeyiz dedi
Başka bir özel diş çiye gittim oda sadece karanfil üzü koydu içine iyi geldi ama geçici
Netten okuduğum kadarıyla ilk 3 ay Son 3 ay müdahale etmiyorlar
yani sormak istediğim aranızda dış çektiren varmı yada bir önerisi dayanmıyorummmm:mad::mad:

Okuyorum arada bir de hipnoz cd si var onu daha dinlemedim. Şimdi başka kitap okuduğumdan ona yoğunlaşanadım. Genelde evde dinlenirken hiç stres olmuyorum :KK66:
Ee yani evde neden stres Olcan.
Hipnoz cd ne yaa. Ben hipnoza çok meraklıyım.
Bir dr gidiyordum psikolog işte beni hipnoz edecekti sonra hastaneden izin almadan yasakmış. O sırada bir problem oldu gidemedim.
Yoksa kadın biliçaltıma.inecekti ne güzel
Ne zengindir orası

Damadı kameraya çekinde sonra makara yaparsınız.
Biz eşimle anlaştık ettik işte istemeye geldiler söz takıcaz. Dedeler nineler hep gelmiş, zor ayakta duruyorlar.
Babam dedi vermiyorum. Haydaa.
Onlar dedi işte bizim yaşlılar var daha bu merdivenleri çıkamazlar falan.
Çıkamazsa gelmesinler dedi.
Öyle kaldık
Sonra ikinciye geldilerde oldu.
Doğru demiş hatta süper yapmış:) benide babam değil eniştem verdi. Biz anlaşmıştık ikinciye bidha gelsinler diye. Geldiler muhabbet sohbet eşim eminönü esnaflarından kayınpederimde öyle. Eniştemde oralarda büyümüş. Bu adamlar iyi adamlardır falan başladı. O arada istemişler oda vermiş. Eşime hep diyorum, beni babam vermedi ki sana sayılmaz diye:) kardeşimide o vermiş:) onun kızınıda babam vercek inat ettik:)

seni anlıyorum banada ev batıyor temiz olmayınca fln. Ama artık ciddi manada ağırlaşmışım diyorum bir ev süpürmeye belim ağrıo karnım sertleşiyor korkuyorum sancı fln oluyor die hemen oturuyorum biraz, snra toz alıyorum snrada siliyorum. Halbu ki aklına geleni gece mece demeden yapan biriyimdir aklıma düştümü yaparım ama dikkat etmen lazım sorununda varmış zaten :KK20:yapma böyle bişileri tek başına
Aynıyım bende.işten geldim evi süpürdüm silecekken karnım çok sertleşti baktım.belim ağrıyacak bıraktım. Sonra dayanamadım kalktım sildim.
Toz kısmı yarına kaldı.
Öyle koltuklu perdeli büyük temizlik yapsam.yanmışım.

Back
X