2015 Şubat Anneleri

Damadı kameraya çekinde sonra makara yaparsınız.
Biz eşimle anlaştık ettik işte istemeye geldiler söz takıcaz. Dedeler nineler hep gelmiş, zor ayakta duruyorlar.
Babam dedi vermiyorum. Haydaa.
Onlar dedi işte bizim yaşlılar var daha bu merdivenleri çıkamazlar falan.
Çıkamazsa gelmesinler dedi.
Öyle kaldık
Sonra ikinciye geldilerde oldu.

Vay süpermiş ;) öyle tabii kızlar hemen verilmez ;)

Ee yani evde neden stres Olcan.
Hipnoz cd ne yaa. Ben hipnoza çok meraklıyım.
Bir dr gidiyordum psikolog işte beni hipnoz edecekti sonra hastaneden izin almadan yasakmış. O sırada bir problem oldu gidemedim.
Yoksa kadın biliçaltıma.inecekti ne güzel
Ne zengindir orası

Stres kontrolü kitabının eki işte. Onu dinleyince hipnoz yapacakmış bidaha stres olmıycakmışız. Bebişle birlikte transa girmeyelim diye sonraya bıraktım ;)

Aynıyım bende.işten geldim evi süpürdüm silecekken karnım çok sertleşti baktım.belim ağrıyacak bıraktım. Sonra dayanamadım kalktım sildim.
Toz kısmı yarına kaldı.
Öyle koltuklu perdeli büyük temizlik yapsam.yanmışım.

Fıstık yerken kabukların hepsini yere döktüm. Süpürgeyi sürüye sürüye götürdüm kabukları temizledim falan. Süpürgeyi geri yerine getiremedim ;)

Günaydınnn geveze anneler, gece gece iyi kaynatmuşsınız :KK48:
Aslında gece bi ara uyandım nefessizlikten bayağı uğraştım geri uyumaya bilsem buralarda olduğunuzu 2 çene de ben yapardım :-)

Stres kontrolü kitabının eki işte. Onu dinleyince hipnoz yapacakmış bidaha stres olmıycakmışız. Bebişle birlikte transa girmeyelim diye sonraya bıraktım :KK66:
Sen olurmuşsun bebek olmazmış.
İçerden seni annee annee diye dürter

Fıstık yerken kabukların hepsini yere döktüm. Süpürgeyi sürüye sürüye götürdüm kabukları temizledim falan. Süpürgeyi geri yerine getiremedim :KK66:
Yok canım ben kaldırıyorum süpürgeyi falan. Hergün bir dolu poşet taşıyorum ama senin sılıntın vardı ben iyiyim.

Günaydınnn geveze anneler, gece gece iyi kaynatmuşsınız :KK48:
Aslında gece bi ara uyandım nefessizlikten bayağı uğraştım geri uyumaya bilsem buralarda olduğunuzu 2 çene de ben yapardım :-)
Ben hiç uyuyamadım. Dişi başı ağrıyan rahatsız olan burda.
Kimi geç kalkıp geç yatıyor.onlarda burda.
Ben zaten aylardır dogru düzgün uyumadım

Ben hiç uyuyamadım. Dişi başı ağrıyan rahatsız olan burda.
Kimi geç kalkıp geç yatıyor.onlarda burda.
Ben zaten aylardır dogru düzgün uyumadım

Her yerde bu uykusuzlukların bebişe hazırlık olduğu yazıyo:/ ben de uzun süredir saat 4 gibi bi uyanıyorum illaki bazen hemn geri dalıyorum bazen dönüp duruyorum.

Her yerde bu uykusuzlukların bebişe hazırlık olduğu yazıyo:/ ben de uzun süredir saat 4 gibi bi uyanıyorum illaki bazen hemn geri dalıyorum bazen dönüp duruyorum.
Ya ilk günler herkes deli gibi uyurken ben sabahladım. Şu sıralarda uyumam gerekiyır gündüz falan. Kafam kazan gibi.
Kusma birde bende.

Avm y

Avm ye gitmek isteyen koca?
Öyle erkek var mı yaa?
Çok ilginç ama benim kocam sever avm gezmeyi, alışveriş yapmayı. Hatta gideriz avm ye hem kızla ilgilenir, hem benimle kıyafet bakar. Arkadaşları dalga geçiyo. Ben seviyorum abi sıkılmıyorum diyo:) gerçekten ilginç ama güzel:)

Kızlar gunaydin :) hastane cikisinin bir tanesini 0-3 aylik bir tanesini yenidogan aldim. Acaba ikisini de 0-3aylik yapsam yani gidip degistirsem buyuk gelir mi ne dersinuz jalsa mi boyle.

Gunaydin herkese. 5 cesit peynir aldik eve hepsinden yedim deli gibi. Fesat geciriyorum. Hamile kalali her gun buyuk pazar kahvaltisi yapiyorum.
85 kilo olmusum. 72 ile baslamistim biraz cok oldu ama naasip kismet artikin.
Dr bebege bakar mi acaba simdi rapor icin gidicez.
Guzel haftasonu olsun hepimize.

Yok canım ben kaldırıyorum süpürgeyi falan. Hergün bir dolu poşet taşıyorum ama senin sılıntın vardı ben iyiyim.

Sen de kaldırma artık biraz dikkat edelim az kaldı zaten Allah'ın izniyle. Şu bir ayda da bişey kaldırmayalım yorulmayalım.

Gunaydin herkese. 5 cesit peynir aldik eve hepsinden yedim deli gibi. Fesat geciriyorum. Hamile kalali her gun buyuk pazar kahvaltisi yapiyorum.
85 kilo olmusum. 72 ile baslamistim biraz cok oldu ama naasip kismet artikin.
Dr bebege bakar mi acaba simdi rapor icin gidicez.
Guzel haftasonu olsun hepimize.

Rapor özellikle çalışacak iraleri verşcekse iyice bir kontrol edecektir. Bebişi de görürsünüz ;) beş çeşitin içinde Kars kaşarı da var mı?

Çok ilginç ama benim kocam sever avm gezmeyi, alışveriş yapmayı. Hatta gideriz avm ye hem kızla ilgilenir, hem benimle kıyafet bakar. Arkadaşları dalga geçiyo. Ben seviyorum abi sıkılmıyorum diyo:) gerçekten ilginç ama güzel:)

Yengeç burcu falan mı?

Kızlar gunaydin :) hastane cikisinin bir tanesini 0-3 aylik bir tanesini yenidogan aldim. Acaba ikisini de 0-3aylik yapsam yani gidip degistirsem buyuk gelir mi ne dersinuz jalsa mi boyle.

Bence kalsın ;) daha almadım ama zaten 0-3 aylık da küçük geliyormuş bir süre sonra.

Back
X