Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencedee çok Haklısın canım zaten almayı bıraktın artık baktım yetmiyor kociş alsın :)Canım ama yenidoganken çok küçük oluyorlar mesela 3. Ayla arasında yada 2. Ayla diyim arasında bayağı fark oluyor hem mevsim değişimi de olacak sonuçta 3 aylığa gore Alsan ilk aylar giydiremezsin yenidoğan kıyafetleri Alsan 2 aylıkken bile bazıları olmuyor ona gore çok fazla almamak lazim diye düşünüyorum daha hediye filan da gelir hem
Milyonda bir var.Çok ilginç ama benim kocam sever avm gezmeyi, alışveriş yapmayı. Hatta gideriz avm ye hem kızla ilgilenir, hem benimle kıyafet bakar. Arkadaşları dalga geçiyo. Ben seviyorum abi sıkılmıyorum diyo:) gerçekten ilginç ama güzel:)
Ya ilk günler herkes deli gibi uyurken ben sabahladım. Şu sıralarda uyumam gerekiyır gündüz falan. Kafam kazan gibi.
Kusma birde bende.
Günaydın hamiş dostlar :) ben artık nr uykumu alıyorum be de rahat uyuyorum soluma yatınca oğluş Başlıyor yatağı tekmelemeye sapa dönüyorum işim rahat değil sırt üstü yatıyorum mecbur
Kasar vardi da normalinden. Kars fln aramadik bilmem bulur buyuz.Rapor özellikle çalışacak iraleri verşcekse iyice bir kontrol edecektir. Bebişi de görürsünüzbeş çeşitin içinde Kars kaşarı da var mı?
kavrulmamis badem findik da yenebilir ceviz yerine. Hem degisiklik olurGünaydınlar.... süt, yumurta, ceviz, et, muz sürekli bunları tüketiyorum ve inanın bıkmış durumdayım, hele ki cevizden!bir sıra bıkkınlıktan bırakmıştım bebeğim kilo almamış mecbur düzenli tüketiyorum.
Kasar vardi da normalinden. Kars fln aramadik bilmem bulur buyuz.
kavrulmamis badem findik da yenebilir ceviz yerine. Hem degisiklik olur
Canım inanır mısın bende de hala devam ediyor kusma.be yesem çıkıyo sadece dün akşam biraz rahattım onda da yediklerimin yarısı çıktı Yarısı bende kaldı çok zor bir şeyYa ilk günler herkes deli gibi uyurken ben sabahladım. Şu sıralarda uyumam gerekiyır gündüz falan. Kafam kazan gibi.
Kusma birde bende.
Ben tel peynire taktim bu ara.bademde yiyorum, yarı badem yarı ceviz, yoksa tek ceviz çok yağlı geliyor. Dün kaçamak yaptım yemedim.
Kars çeçil peyniri de yenecek gibi değil, normal kaşar yiyorum bende.
Canm geçmiş olsun , nasıl oldun şimdi
Hayırlı ve lütfen bol şifalı bir gün olsun cumlemize. Şimdiye dek pek çok defa hasta oldugumu agir gecrdgimi yazdım gebeligin başından beri ama bu son gecrdigim sey hepsini sildi süpürdüdunden beri giderek can cekisir hale geldim yataktan cikamiyorum gozumu acamiyorum. Butun vucudum kemiklerim inim inim inliyor agridan. Grip goz nezlesi derken sinuzuitimi de azdirdi yetmedu bogaza indi hain mikroplar yutkunamiyorum hem yara gibi hem bademcik sis. Agzim bogazim aft doldu kabusun icindeyim sanki surekli sıtma tutuyor gun icinde iki uc kez atesim de yukseliyor deliricem yeminle acımdan agliyorum resmen
aksi gibi cumartesi doktora gideyim dedim ama duzgun birini bulamam da yatrsalar serum igne ne varsa dayasalar azcik bari iyi olayim artik nolur yarabbim
![]()
Hayırlı ve lütfen bol şifalı bir gün olsun cumlemize. Şimdiye dek pek çok defa hasta oldugumu agir gecrdgimi yazdım gebeligin başından beri ama bu son gecrdigim sey hepsini sildi süpürdüdunden beri giderek can cekisir hale geldim yataktan cikamiyorum gozumu acamiyorum. Butun vucudum kemiklerim inim inim inliyor agridan. Grip goz nezlesi derken sinuzuitimi de azdirdi yetmedu bogaza indi hain mikroplar yutkunamiyorum hem yara gibi hem bademcik sis. Agzim bogazim aft doldu kabusun icindeyim sanki surekli sıtma tutuyor gun icinde iki uc kez atesim de yukseliyor deliricem yeminle acımdan agliyorum resmen
aksi gibi cumartesi doktora gideyim dedim ama duzgun birini bulamam da yatrsalar serum igne ne varsa dayasalar azcik bari iyi olayim artik nolur yarabbim
![]()
Birazda öğrenciler için alttan muayeneyi tercih ediyorlar.
Zaten 34 haftalık oldun. İnsan hafta geçtikçe biraz daha rahatlıyor. Ocak ayına bir girsek sonra bekleme işi.başlıyor.
Benimde yarın 34 olacak