- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 hafta kala bıraktım
bugun gobegimin altinda tik tik bisey atiyordu ama hiçkriik olbailirmiki ?
eger benim duydugum hiçkiriksa benim sipa dönDü o zaman, çunku nerdeyse çikma yerindeydi valla en dipteydi nabiz gibi bisey atiyordu, hatta once tekme diye abisine dinletiyim dedim duyamadi çocuk : )))
Ya ben dogumu dusunmuyorum bile izlemek soyle dursun yani cesarete bak dusununce aglayasim geliyor annemle esim normal dogum olacak diyorlar bana sorn yok tabi sezeryanda sonrasi kotu tabi en iyisi prenses dogum onuda benim hastanede yapmiyorlar oyuzden gerilim hatti gibiyim cevremdekileri kiriyorumay anacım çok korktum hep normal doğum videosu izlemiştim kadının bir taraflarını görmeden tabisezeryana cesaret edemiyordum niye edemediğimi anladım o neydi öyle ya
kesiyorlar biçiyorlar resmen çok korktum allahım hayırlı ve kolay doğumlar nasip eylesin
![]()
amaninn ayagindami salliyon sen çocugu, kiz ona bel sirt mi dayanir, valla sen bilirsine bi an once bosla sen bu isi,uçuncuyu nerenle salliycan sekerim ?Valla ben genelde geceleri 2 numarayı sallarken foruma giriyorum 1 numara da uykusuz sağa sola donup durdu yatağına gidicem dedi sanırım uyumustur.
3. Doğum daha kolay olur diyorlar ya gorucez bakalim.sen de normal doğum yapacaksın kisnetse değil mi canım? Senin diğerleri kaçıncı haftada dogmuslardi?
deme yaa, o kadrda heveslendim kizBenim de kasıkta hıçkırıyordu ama ultrasonda dönmemişti.
Amin sağol canımAnladim zor okuyodur senin icin 3. Bebisde gekicek tanidikda yoksa allah kolaylik versin cnm
normal doğumunda açık halini izle öyle tepeden bakmakla olmaz![]()
amaninn ayagindami salliyon sen çocugu, kiz ona bel sirt mi dayanir, valla sen bilirsine bi an once bosla sen bu isi,uçuncuyu nerenle salliycan sekerim ?
bende bekliyorum valla en kolayindan bi dogum, dogum salonundan 5 dk da girip çikicam soyle birine bakdim diycem, destan yazicam dermisimm
benimkiler in ikiside 40 hafta bitince dogdu canim, bundanda ayni potansiyeli bekliyorum her ne kadar daha aktif bi hayatim olsada onceye gore : )
Ya ben dogumu dusunmuyorum bile izlemek soyle dursun yani cesarete bak dusununce aglayasim geliyor annemle esim normal dogum olacak diyorlar bana sorn yok tabi sezeryanda sonrasi kotu tabi en iyisi prenses dogum onuda benim hastanede yapmiyorlar oyuzden gerilim hatti gibiyim cevremdekileri kiriyorum![]()
videoya abkmak nerden çikdi kiz aklinimi kaçirdin, dogumdan sonra bak , hamileyken oyle seylere bakilirmi
ben baksam iki saat sonra ruyamda dogurrummm: )))))))
Al benden de o kdr .. Normal den ziyade şu sezaryenden korkumYa ben dogumu dusunmuyorum bile izlemek soyle dursun yani cesarete bak dusununce aglayasim geliyor annemle esim normal dogum olacak diyorlar bana sorn yok tabi sezeryanda sonrasi kotu tabi en iyisi prenses dogum onuda benim hastanede yapmiyorlar oyuzden gerilim hatti gibiyim cevremdekileri kiriyorum![]()
Bosverin kizlar. Temizlik cocuga alerji yapiyormus. Ne kadar bakteriyle karsilasirsa direnci o kadar iyi olur dusunuyorum. Ha ben de sirkeli suyla koltuk halilari esime sildirecegim ama buradaki arkadaslarim bir kere hali yikatmiyorlar. Ayakkabilariyla evdeler. Toz,pislik... Ama bebisleri cok saglikli. Bunda bi celiski var.öff aynı muhabbet bende de var ev rezil durumda beyaz mobilyalar oldu siyahşaka bir yana gerçekten yerler filan 2 kere silinmeli çünkü vileda filan hiç yapmıyorum ne zamandır. zaten benim halılarım normal halı değil deri ve kürk halılardan onlarda yıkanmıyor anca siliniyor yazın diğerlerini silip kaldırmıştık onlar hazır birtek yatak odasınla girişin halısı silinecek. annemler yılbaşından sonra yaparız dediler o yüzden ilk haftası veya ikinci haftasına temizlik olacak. artık olmalı da zaten ne olur ne olmaz bu eve bebek getiremem ben
![]()
Canım arkadaşım prenses doğum yani epidural sezaryen oldu. Gayet iyidi. Akşama ayakta geziyodu. Bende ondan cesaret aldım. Ama genel anestezi olan bi yakınım ağrıyla uyanmıştı ve ağlamıştı çok etkilemişti beni. Allahran bizim hastane tüm sezaryen olacaklara epidural yapıyomuş. Ameliyat anında kendini iyi hissetmezse falan genel uyutuyorlarmış. Çok korkuyodu arkadaşım, şimdi iyikide epidural olmuşum ve sezeryan olmuşum diyo. Normaldoğum bana göre değilmiş diyo. Ben bi kere normalini tattığım için ikincinin sezeryan oluşu farketmiyo. Ama kendinizi doğum senaryoları yazıpta korkutmayın:)esti bana ama esmez olaydısezeryandan zaten korkuyordum şimdi 10. bin kat daha çok korkuyorum ne mutlu bana korktuğum başıma gelmese bari
![]()
Gecenin ilerleyen saatlerdinde yine herkesi doğum korkusu sarmış.
Gençlik yıllarımda hep hamilelerin doğumdan çok korktuğunu sanırdım ve hamilelere sorardım korkuyor musunuz diye?
Hepsi de hayır derdi.
Şimdi bol bol aldım cevabımı.
Birinciler korkuyor ama şu her şeyi yaşayan ikinciler rahat maşallah.
Birde ilk doğumu sezaryen olan biri yok mu o anlatsın S serefraz85 . Nasıl uyanmış,ne kadar zamanda iyileşmiş vb.
Birdegul_feri vardı sanki.
Sabahın dördünde derdim neyse.
deme yaa, o kadrda heveslendim kiz
neyse hayirlisi olsun insallahh