- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
öyle tatsız olur tabi :)he : ))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle tatsız olur tabi :)he : ))
him eneterasanmis bunu bilmiyorddum benHıçkırık olunca bütün Vücudu hopluyomuş neresi olduğu belli olmayabiliyor canım. Bebeği Dönmüş olan da kasıkta hissedebilir yani.
ne bilem valla avokado hocamiz litchiye sor , ben hiç tadina bile bakmadim sen yine tadina bakmisin : ))avakadoyu hiç sevmedim yaw ,yağlı kabak gibi : )) acaba bi yeme yöntemimi var ?
bu arada herkese gunaydin hanim sultanlar : ))))))
kuru soğanlı bilmiyorum da canım ben limonlu sarimsakli bi sos hazırlayıp avakadoyu da eziyorum sonra üstüne o sosu gezdiriyorum çok beğeniyorum :)
ne bilem valla avokado hocamiz litchiye sor , ben hiç tadina bile bakmadim sen yine tadina bakmisin : ))
Ben almanyadayim canim, Kizimi ilk bu saat filan küveze koymuslar üsüyomus yavrum. Sonra annemler zemzem suyu icirmisler. Ben gelince emzirdim. Bende meme ucu ufak olanlardanim malesef zorlandik su uclar varya onlardan taktim hatirladigim kadariyla 1 saat filan kizim tutana kadar ugrastik ama emdi sütüm de gelmisti Cok spkür. Ama sadece 4 Ay emzirdbilmidim malesef. bizi ayirmaya calisanlar olunca üzüntüden süt filan kesildi haliyle ilk hamileligim dogum ve sonrasi Cok kötüydü hicbi tat alamadim allah bunlari Bana kizima yasatsnlardan hesabini sorsun ins. Ay Pardon ya konuyu sapittim kusura bAkma ama Aklima geldikce Hala aglarim.
ya bu avakado çok faydalıymış ben normal yedim hiç sevmedim, tv de , kuru soğanla falan karıştırıyolardı da hatırlayamadım , sen biliyo musun onu nasıl yapıyolar ? güzel oluyo mu ?
Gecenin ilerleyen saatlerdinde yine herkesi doğum korkusu sarmış.
Gençlik yıllarımda hep hamilelerin doğumdan çok korktuğunu sanırdım ve hamilelere sorardım korkuyor musunuz diye?
Hepsi de hayır derdi.
Şimdi bol bol aldım cevabımı.
Birinciler korkuyor ama şu her şeyi yaşayan ikinciler rahat maşallah.
Birde ilk doğumu sezaryen olan biri yok mu o anlatsın S serefraz85 . Nasıl uyanmış,ne kadar zamanda iyileşmiş vb.
Birde @gul_feri vardı sanki.
Sabahın dördünde derdim neyse.
unutmazsam bende alicam bu ogleden sonra ama bekletmek lazim mis ya, pazartesuye falan yumusar herhalde : ))yiyelim dedik ama sade kesip yemiştik , yağlı kabak gibi gıcık bi tadı vardı sevmedik ama sarımsaklı limonlu falan yeniyomuş, bi daha alıp denemeyi düşünüyorum bu sefer dedikleri gibi yapcam
unutmazsam bende alicam bu ogleden sonra ama bekletmek lazim mis ya, pazartesuye falan yumusar herhalde : ))
Ya Korktuğum şeylerden biri de ortalıkta insanların Saçma sapan konuşup moralimizi etkilemesi. Ben herşeyden etkileniyorum herkesin lafını takıyorum. Insanlara sus da diyemiyorsun inşallah kimse sinir bozucu laflar Söylemez ve bizim de bol bol sütümüz olur inşallah.
Canim ya inşallah gerceklestirirsin şu normal doğumu..seni bu kdr çok istekli gördükçe senin için ben de dua ediyorum hakkında hayırlısı olsun inşallah..sen istanbula ben ankaraya bi atabilseydik kendimizi :)))Ben normalde stresli panik bir tipim ama buna tezat da bir yapım var hayatın büyük esiklerinde büyük deneyimlerinde düşünüp kendimi kurmam germem anı yasa ve gör olacak olan zaten olacak felsefem vardir. Bu yuzden sanirim ilk dogumumda da herhangi bir korkum yoktu. Normali istedim sezeryanda buldum kendimi kafamdaki tek sey kızımdı ona odaklanmistim o yuzden sezeryana da rahat girdim. Epidrual anestezi oldum ben o ana tanik olmak istedim ilk baskıyı vb hissedince bayilmak mı iyu olurdu diye bir an dusunsem de hersey gibi bu da bitecek bir deneyim dedim toparladim kendimi hemen kızımın doğuşunu gormek sesini duymak zaten yeterince motive etti. Anestezi sans isiymis o konuda iyi bir ekibe denk geldim ya da doktorum iyiydi cerrahliginda bilmiyorum odaya cikinca da öyle acılara bogulmadim. Spinalin etkisi gecene kadar rahattim dinctim neseliydim. Uyusukluk gecince hafif sancı oluyor illa dikislerde ama dayanılmaz agrim olmadi cok şükür. Ayni gun aksami kendimi zorlayıp kalktım yürüdüm hatta dusumu bile ilk gun hastanede tek basima aldim gayet iyiydim yani korkunc bi sezeryan oykum olmadi bunda bilincaltimin motivasyonumun tesiri de yadsinamaz belki de o yuzden cabuk toprlandim. Zaten taburcu olcakken kızım beslenemedigi icin tekrar yatisimiz yapildi tedaviye alındi falan bi kosturmaca basladı bizim icin kendimi unuttum gitti ordan oraya kostur dr gez beslmeye mucadele ver derken yatmadim bile hiç. Mattikanin dedigi gibi baska hikayeleri dinleyip onensemmek lazim korkulari yaratan biziz belki gidisatın seyrini de degistriyoruz farkinda olmadan. Simdi ikinci dogumum ama rahatligim bildigimden değil çünkü norml icin ugrasicam bu kez yine bilmedigim bi deneyim olacak ustelik ulkemizde yuzde doksanlik bir kesimin ölürsün diyip durdugu deli cesareti gordugu bir deneyim. Korkuyor muyum hayir yasancak olan neyse onu yasiycam elimden geleni yapicam okuyup arastrip bilincimi hazrladiktan sonrasi takdir diye dusunuyorum. Nasip olur da normal dogumu yasayabilirsem bunun bana ne kadar iyi gelecegine odaklaniyorum yeniden dogmus gibi olacağım fikriyle motive ediyorum kendimi o yüzden rahatim dusunmuyorum ayrintilarini. Tek endisem var istanbula zamaninda varabilmek onu da basarcaz rabbimin izniyle![]()