Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım bende araştırıyorum iki gündür alıcam sanırım bayada ppahalı ya onuda emmezse diyede düşünmüyo değilim ig satılıyoravent soothie marka emzikleri alıyordu değilmi bebekler
yurtdışında hastanelerde dağıtılan emzikler bunlarmıydı
Akli olan ,canini seven cocuk yapmsin fazladan.oglan okulda altina kaka yapmis soylemedide gelince bende ha bire kucugu yokladim durdum butnuma koku geldikce.oglum niye yaptin diyorum cvp yok.tv yada pc de oyalancam diye gitmedi sandim kizdim.sonra dedi okulds yaptim diyr.altini guzel temizleyemiyomus ondan gitmemid wc ye.boyle sanki cok temix oldu.cocuk=omur torpusu
iyi bence masallahemme öncesi sağdıgımda 20 ccancak cıkıyor
kalanı mamayla tamamlıyoruz
iştahlı ama doydugunda anında bırakıyo
ilk ay 1 kılo aldı fazlamı ki
elmali kurabiye buzluhga atilinca guzel olurmu canim ? hiç denedinmi ?
Ben mavi ipin ucunu gördüm düğümluydu hatta okadar hiç peçete ye günlük ped é falanda gelmedi görmedim yani
. Canım biz birkaç gün sonra 3 aylık olcaz ama iki saatte bir emmek için mutlaka uyanırBebeğim 4 saat uyumaya başladı uyanmadan , normal mi bilmiyorum 2. Ayına yaklaştı , sizde de öyle mi .
Mama ile beslendiği için belki ?. Canım biz birkaç gün sonra 3 aylık olcaz ama iki saatte bir emmek için mutlaka uyanır
Evet mamayla beslenenler daha uzun uyuyorlarmış canımMama ile beslendiği için belki ?
Uyuyo korkuyorum uyanıyo korkuyorum valla tecrübesiz olmak cok yorucuEvet mamayla beslenenler daha uzun uyuyorlarmış canım
5 yasinda cnm.kiskanmasibaklima geldide dogru ssyluyodur ama.benmbcocuklar cins diyorum ya ev disinda kaka yapmak istemezler.ins kisksnma deildirBelki de tuvalete gitti pis geldi ondan girmedi böylece altına yaptı? Bi kere de benim oğlanın oldu 4 yaşındaydı tuvalete gitmek istememiş tutayim demiş kaçırmış altına.. Oluyor arada boyle şeyler seninki kaç yaşındaydı? Bi de kardeşini kıskanıyor olmasın![]()
Kız daha ne istiyorsun masallah de kuzuna :)Bebeğim 4 saat uyumaya başladı uyanmadan , normal mi bilmiyorum 2. Ayına yaklaştı , sizde de öyle mi .
Gunaydın :)Sabahin ilk gunaydini benden olsun
Günay din nm nm nm
Icebilirsin cnm
gunaydinnnnn. Biz de ayaktaydik yeni girebildim.Sabahin ilk gunaydini benden olsun
Günay din nm nm nm