- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
zaten kalın kadın değil kadın kadına sarılınca kesiliyormus süt :) bos yere kayınvalidecigimin günahıni aldım :))))Allah aşkına sen yapma bilim insanı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten kalın kadın değil kadın kadına sarılınca kesiliyormus süt :) bos yere kayınvalidecigimin günahıni aldım :))))Allah aşkına sen yapma bilim insanı![]()
kizlar netten bez alicam ama Huggies 3 Adet İkiz Paket Midi Erkek 4-9 kg yaziyo ikiz ve midi ne oluyo
Azalma var mı agRida?geçecek bence kanala gerek kalmicakPlağı gündüz gece takıyorum fazla çiğnenmeyecek şeyler yiyorum canım geçsin diye bekliyorum inşallah geçer
Pakette numara yaziyo ama bez ebat olarak mi kucuk acabaIki paket demek heralde midi de orta boy mini 1 numara maxi 3 numara
opleden sivilce çiksa benim bebis çikan sivilce yuzunden erken eregnelige girerdi :)) buyuk oglumu napsam tutamiyorum gunde 100 kere opuyorrKizimin yanaginda sivilceler cikti ufak ufak kizlar ya neden olurki? Babasi caktirmadan opuyo pislik ya ben bile kiyamiyorum opmeyene yapsam gecer acaba?
Ya lütfen birisi bana bebeği yatakta uyutmaya nasıl alistirirm lütfen yardım etsin bugün ne olduysa kudurdu hepkucak ta tam daliyo koyuyorum uyaniyo yani elim kolum bağlı sinirlerim oynadı artık
![]()
Ya aslında bugüne has bi durum değil hergün öyle yatakta yatırmak sorun hep kucak ta kalmak istiyor buyume atagimizi atlattık çok aglamişti birkaç gün geçti sukuratak olabilir canım ,
uyusun bugünlük müsade et yarın yatağına yatırıp uyumaya devam et
Ya ama sakallari degiyo degdirmiyorum diyo ama bence degiyodur. Boyle ucu beyaz kucuk kucuk. tepesi var yani. Sivilceye benzettim ben nasil gecer acaba bi tek yuzunde var :/İ
opleden sivilce çiksa benim bebis çikan sivilce yuzunden erken eregnelige girerdi :)) buyuk oglumu napsam tutamiyorum gunde 100 kere opuyorr
isilik olabilirmi sizinki ?
Ya aslında bugüne has bi durum değil hergün öyle yatakta yatırmak sorun hep kucak ta kalmak istiyor buyume atagimizi atlattık çok aglamişti birkaç gün geçti sukur
google a ferber yontemi yaz arastir canimYa lütfen birisi bana bebeği yatakta uyutmaya nasıl alistirirm lütfen yardım etsin bugün ne olduysa kudurdu hepkucak ta tam daliyo koyuyorum uyaniyo yani elim kolum bağlı sinirlerim oynadı artık
![]()
Dun benimki de oyleydiYa lütfen birisi bana bebeği yatakta uyutmaya nasıl alistirirm lütfen yardım etsin bugün ne olduysa kudurdu hepkucak ta tam daliyo koyuyorum uyaniyo yani elim kolum bağlı sinirlerim oynadı artık
![]()
izmir de yarım saat önce geldi.Ne iğrenç bir gündü.elektrikler kesik sular kesik sanıyorum savaşa girdik
izmir de yarım saat önce geldi.Ne iğrenç bir gündü.
Hemde nasıl nasıl vazgecirebikirizkucağa mı alıştı acaba
Aglatmaksa eğer kiyamiyorum daha çok küçük erken mi acaba 34 gunlukgoogle a ferber yontemi yaz arastir canim
ben kizima uyguladigimda 4 aylikdi, vakdim yok inna anlatridim yoksa![]()
Ben ayagimda salliyorum uyusun diye once biraz hizli sonra biraz yavas en son daldimi diye kontrol etmek icin duruyorum kipirdanirsa yavasca iki kere daha salliyorum ta ki kipirdanmasi olmayana kadar sonra yavasca ayagimdan birakiyorum aglasada bir sure almiyorum cunku surekli ayakta uyuyunca is yapamiyorum ya aglayip tekrar daliyo yadaa ayagima alsamda biraz sallayip yine birakiyorum sende aglasada ona gorunmeden bekle hemen alma baktin susmuyo yine al yine salla uyuyunca birak bebekler ama inan cok zekiler ben aglayinca gelip alacak beni diyolar ama ayni seyi aglasada tekrar tekrar yaparsan emin ol alisacaktir once sen istikrarli ol mesela super dadi pedagog ama o bile oyle alistiriyo cocuklariYa lütfen birisi bana bebeği yatakta uyutmaya nasıl alistirirm lütfen yardım etsin bugün ne olduysa kudurdu hepkucak ta tam daliyo koyuyorum uyaniyo yani elim kolum bağlı sinirlerim oynadı artık
![]()
ne olur sana alinti yapip cozum oneren olursa bana da hbr ver.babam gelince kucaga alisti daha da inmiyo.10 gundur gitgide kotu oldu.yorgunluktan nevrim dondu yapmm dedigim tum teknikleri kullaniyormYa aslında bugüne has bi durum değil hergün öyle yatakta yatırmak sorun hep kucak ta kalmak istiyor buyume atagimizi atlattık çok aglamişti birkaç gün geçti sukur