2015 Şubat Anneleri

Kizimin yanaginda sivilceler cikti ufak ufak kizlar ya neden olurki? Babasi caktirmadan opuyo pislik ya ben bile kiyamiyorum opmeye :( ne yapsam gecer acaba?

İ
Kizimin yanaginda sivilceler cikti ufak ufak kizlar ya neden olurki? Babasi caktirmadan opuyo pislik ya ben bile kiyamiyorum opmeye :KK43: ne yapsam gecer acaba?
opleden sivilce çiksa benim bebis çikan sivilce yuzunden erken eregnelige girerdi :)) buyuk oglumu napsam tutamiyorum gunde 100 kere opuyorr

isilik olabilirmi sizinki ?

Ya lütfen birisi bana bebeği yatakta uyutmaya nasıl alistirirm lütfen yardım etsin bugün ne olduysa kudurdu hep:mad: kucak ta tam daliyo koyuyorum uyaniyo yani elim kolum bağlı sinirlerim oynadı artık :mad:

Ya lütfen birisi bana bebeği yatakta uyutmaya nasıl alistirirm lütfen yardım etsin bugün ne olduysa kudurdu hep:mad: kucak ta tam daliyo koyuyorum uyaniyo yani elim kolum bağlı sinirlerim oynadı artık :mad:

atak olabilir canım ,
uyusun bugünlük müsade et yarın yatağına yatırıp uyumaya devam et

atak olabilir canım ,
uyusun bugünlük müsade et yarın yatağına yatırıp uyumaya devam et
Ya aslında bugüne has bi durum değil hergün öyle yatakta yatırmak sorun hep kucak ta kalmak istiyor buyume atagimizi atlattık çok aglamişti birkaç gün geçti sukur

İ

opleden sivilce çiksa benim bebis çikan sivilce yuzunden erken eregnelige girerdi :)) buyuk oglumu napsam tutamiyorum gunde 100 kere opuyorr

isilik olabilirmi sizinki ?
Ya ama sakallari degiyo degdirmiyorum diyo ama bence degiyodur. Boyle ucu beyaz kucuk kucuk. tepesi var yani. Sivilceye benzettim ben nasil gecer acaba bi tek yuzunde var :/

google a ferber yontemi yaz arastir canim
ben kizima uyguladigimda 4 aylikdi, vakdim yok inna anlatridim yoksa :(

izmir de yarım saat önce geldi.Ne iğrenç bir gündü.

bizde de şimdi geldi valla öyleydi aksi gibi şarjım bitti kaldım evde tek başıma Allahtan eşim geldi telefonu aldı götürdü şarja taktı işyerinde
birde demezlermi 3 gün gelmeyecekmiş
elektrik su doğalgaz bişey yok çocukla ne yapacağım diye düşündüm valla

Ben ayagimda salliyorum uyusun diye once biraz hizli sonra biraz yavas en son daldimi diye kontrol etmek icin duruyorum kipirdanirsa yavasca iki kere daha salliyorum ta ki kipirdanmasi olmayana kadar sonra yavasca ayagimdan birakiyorum aglasada bir sure almiyorum cunku surekli ayakta uyuyunca is yapamiyorum ya aglayip tekrar daliyo yadaa ayagima alsamda biraz sallayip yine birakiyorum sende aglasada ona gorunmeden bekle hemen alma baktin susmuyo yine al yine salla uyuyunca birak bebekler ama inan cok zekiler ben aglayinca gelip alacak beni diyolar ama ayni seyi aglasada tekrar tekrar yaparsan emin ol alisacaktir once sen istikrarli ol mesela super dadi pedagog ama o bile oyle alistiriyo cocuklari

N
Ya aslında bugüne has bi durum değil hergün öyle yatakta yatırmak sorun hep kucak ta kalmak istiyor buyume atagimizi atlattık çok aglamişti birkaç gün geçti sukur
ne olur sana alinti yapip cozum oneren olursa bana da hbr ver.babam gelince kucaga alisti daha da inmiyo.10 gundur gitgide kotu oldu.yorgunluktan nevrim dondu yapmm dedigim tum teknikleri kullaniyorm

Back
X