- 23 Mayıs 2014
- 8.576
- 9.942
- 398
mutlu yıllar kuzucuğa yerim onu benAyy biz de atlattık Bi doğum günü çok şükür :) iyi görmesine sevindim, ayaz da kalabalığı ve yeni yüzleri sevmiyor ama bu kez iyiydi maşallah darısı seneye))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mutlu yıllar kuzucuğa yerim onu benAyy biz de atlattık Bi doğum günü çok şükür :) iyi görmesine sevindim, ayaz da kalabalığı ve yeni yüzleri sevmiyor ama bu kez iyiydi maşallah darısı seneye))
Bu aylarda o ayarsızlardan oluyormuş genelde, artık kişilik oluşmaya başlayınca ne yapacaklarını şaşırıyorlarmış. Tuna da o kadar sinirli ki bugün kumandanın pilini çıkarıp verdim eline tv yi değiştiremedim diye kumandayı dövdü![]()
sağol canım çok haklısın. bazen öyle bi düşüşler oluyorki gözümün önünde bikaç cm ile kurtarıyor. allaha emanet her şeyden önce..Cnm geçmiş olsun Begüme.Ne kadar dikkat etsen de bir saniye boşluğu bile değerlendiriyorlar valla.İyi olmasına sevindim.Zaten terliklerinin üzerine düşmüş kafası.Kapıyı falan boşver çalsın dursun.Tekrar geçmiş olsun.
Oto koltuğunuz da hayırlı olsun,güzel güzel kullansın Begüm Hanım.Bizimki baya baya alıştı artık,pek ses çıkartmıyor.
kıyamam iki kere damağı mı kesildiAynen öyle cnm,damağı kesince süreç hızlanıyor biraz.Bizimki o şekilde iki diş çıkardı ayrı Zamanlarda.İlki tesadüf mü demiştik ama ikinci de düşmeden sonraki gün çıkınca anladık.
İştahsızlık oluyor da kaka sayısını bilmiyorum Canım.Bizimki sürekli kaka yapma halinde olduğu için farketmemiş de olabilirim tabi.
Sağol canım aynen öyle haklısın Allah beterinden korusun çok dikkat ediyoruz yani sürekli her gün düşmüyor berat ama arada bir düştüğünde de sert düşüyor ben de üzülüyorum elimde olmadan ama sanırım yürüdüğünde daha çok düşecek daha çok işimiz varGeçmiş olsun,elinde değil biliyorum ama bu kadar üzme kendini.Daha çok düşecekler.Allah korusun gözünü falan sivri yerlere çarpmadıktan sonra kafaları sapasağlam maşallah bişey olmuyor.Benim oğlanın yüzünde kafasında çarpmadığı morartıp şişirmediği yer kalmadı.Geçen gün altını değiştirtirken bi baktım bacağında Kocaman bir morluk,onu ne Zaman yaptı bilmiyorum.İyileşir yavaş yavaş merak etme sen.Allahım korusun hepsini.Böyle böyle büyücekler heralde.
Doğum gününüz kutlu olsun cnm.Nice yaşları olsun inşallah.Ayy biz de atlattık Bi doğum günü çok şükür :) iyi görmesine sevindim, ayaz da kalabalığı ve yeni yüzleri sevmiyor ama bu kez iyiydi maşallah darısı seneye))
Olmuştur cnm Ayaz.sen hatırlamıyor olabilir misin? Çünkü her bebeğe rutin yapılıyor.Aşı takviminde var Sağlık Baknlığının.Kızlar ya size bişi Sorcam çocuk felci aşısı oldu mu bebişleriniz? Okulda bir öğretmenin kızı 6 aylık işye çocuk felci aşısı oldu ağızdan falan dedi, özel aşı öı dedim değil diyor.. Ayaz olmadı o aşıyıbugün de çocuğu aşıya götürmeyi unuttum artık yarın gidicez 1 yaş aşısına
Hahha bilmem ki ne denir:)))Tam gözün aydın dicektim bu mesajı gördüm.Ne denir ki şimdi?? Hayırlısı olsun :)
Evet cnm iki kere oldu.Hatta ilki çook kanamıştı korkmuştum baya.Geçti gitti iyileşiyor hemen.Eşim de öyle demişti,bizim oğlan kendi patlatıyor dişlerini diye.Onun için bile beklemeye tahammülü yok bu çocuğun demişti bi de :)kıyamam iki kere damağı mı kesildi
dediğin gibi tesadüf sandım ama değilmiş demek.
zaten ebe bana demişti diş çıkamazsa morarır o zaman doktora götürün onlar müdahale ediyo demişti. sanırım kesik atıyolar damağa. kendi kesiğini kendi attı :)
diş çıkonca rahatlar dedim ama diğeri mi çıkıyor anlamadım ağlayarak uyanmalar iştahsızlıklat başladı gene..
aslında bakarsan bende memnunum kim isterki :)) benim dayanılmayacak ağrım olmaz genellikle belim ağrır.Aynen.Ben memnunum halimden aslında.Çok ağrılı geçer benim o dönemlerim.O yüzden hiç özlemedim ama dediğin gibi her an heryerde olabilme ihtimali korkutuyor biraz.
evet bizimkinin de dudaklarında kanı görünce bende çok korktum ama ertesi güne geçti ağız içi çabuk iyileşiyormuş.Evet cnm iki kere oldu.Hatta ilki çook kanamıştı korkmuştum baya.Geçti gitti iyileşiyor hemen.Eşim de öyle demişti,bizim oğlan kendi patlatıyor dişlerini diye.Onun için bile beklemeye tahammülü yok bu çocuğun demişti bi de :)
Aslında diş çıkarınca baya rahatlıyor bizimkisi ama belki Begümün diğerleri de çıkıyordur aynı anda.Bir rahat vermiyor bu dişler çocuklara.Bakarsın hepsini üstüste patlatır sonra da uzun bi süre rahat edersiniz analı kızlı :)
aman elinden geliyosa yap naparsan yap. emzik gibi kullanıyo beni bizimkide. nasıl ayrılacak memeden zamanı gelince bakalımBemımkı memede uyumaya başladı bu aydan sonra
Acil değişmem lâzım yöntemi. Emzirme bıtınce napıcammm
Süt de yok doğru düzgün emzik yaptı beni, kazağımı kaldırdığımı görünce emziği puskurtuverıyo:)
valla canım kv n başka sen başka davran nca senin çabaların boşa gider o kesin. Kv yada babası vs çocuğun çevresindekıler aynı fikirde olmazsa çocuk bunu çok iyi anlar ve işine geldiği gibi davranırMaRaL_
vahide1204 kızlar siz tecrübelisiniz. bir konuda tedirginim.
artık malum büyüyolar ve sandığımızdan daha akıllılar. istediğini elde edemeyince bugün çığlık atarak ağladığını farkettim. tüylerim diken diken oldu. işte en korktuğum manzara.
böyle anlarda dikkatini başka şeye çekmeye çalışıyorum. yapmıyorum istediğini. babaannesi de her ne isterse yapıyo verilmeyecek bişey varsa bile veriyo. içinde kalmasın o bebek diyo.
napıcam nasıl davranmam lazım? şimdiden çığlık atarak tutturmaya mı başladı en korktuğum şey![]()
Sen deyince aklıma geldi benimkı gündüz de eteğim de hep. Emzırunce susuyor. Alışkanlık haline getırdugnu hiç düşünmemiştim. O kdr soğuktu ki memeye zorla veriyordumaman elinden geliyosa yap naparsan yap. emzik gibi kullanıyo beni bizimkide. nasıl ayrılacak memeden zamanı gelince bakalımsüt önemli değil bizim kız için resmen gömüyo kendini kokluyo. öylece emikliyo ya da duruyo.
babasıyla biz aynı fikirdeyiz çok şükür o konuda sıkıntı yok.Kızım küpe hey
valla canım kv n başka sen başka davran nca senin çabaların boşa gider o kesin. Kv yada babası vs çocuğun çevresindekıler aynı fikirde olmazsa çocuk bunu çok iyi anlar ve işine geldiği gibi davranır
Kızına kızma kv nle konuş. Bugün Burda bu konu vardı anne çocuğundan dertli. Onlarda baba senin kv görevinde ymiş. Pc ye geçince link atarım bakarsın kim konuya. Ibretlık Samanyolu dızısı gibi valla orada yazanlar :))))
N
sorma çok fena ya sanki sigara krizine giriyor gibi bazen tövbe tövbe yaaaSen deyince aklıma geldi benimkı gündüz de eteğim de hep. Emzırunce susuyor. Alışkanlık haline getırdugnu hiç düşünmemiştim. O kdr soğuktu ki memeye zorla veriyordum
Gece biberon verıyom almıyor oyyy ben nerelere gidem bu meme tıryakiliğimiz eksikdi![]()