- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
spiraktini sen mi sormustun bana canimKızlar fıttırmak üzereyim ciddi anlamda kendime engel olamayıp bağırıp çağırıyorum artık berata tanıyamıyorum kendimi yemiyor yemiyor yemiyor ne yaparsam yapayım sabahtan beri karnı aç yemek hazırladım yemiyor takmayayım diyorum yemesin acıkınca yer diyorum ama inanın olmuyor şu saate kadar yemedi yemeğini uyku saati geldi onun acıkmasını beklerken uyuyacak şimdi aç yatacak ve benim psikolojim bozuldu artık yemek konusunda uyku zaten hiç yok 100 kere uyanıyor sabaha kadar onu geçtim artık onu problem olarak görmemeye başladım yesin ama 24 saat uyumasın aç bırakıyorum sürekli ve her seferinde reddediyor yemeği aç kalıpta yemek yiyeceği zaman ne zamandır bilen var mı kaç gün kaç saat dayanır açlığa ekmek filan da vermedim hiç eline daha çok acıksın diye her gün aynı şey vallahi yoruldum usandım artık bu iştahsızlığından her günümüz aynı 50 dk-1 saat yemek yedirmeye çalışıyoruz eşimle elektrik süpürgesi açıyoruz dikkatini dağıtmak için banyoda yedirmeye çalışıyoruz sadece 1 lokma yesin diye balkona çıkıyoruz dikkati dağılsında ağzına sokuverelim kaşığı diye onu da atıyor ağzından mama sandalyesi filan zaten hak getire 1 dk oturmuyor içinde eline ver kendisi yesin derseniz eline ne versem fırlatıyor kızlar yanına da dökmüyor eliyle uzaklara fırlatıyor yemeği gözüm bile görmesin diyor heralde gerçekten şaşırmış durumdayım artık ne yapacağımı aç bıraktım ama çözüm olmadı kafayı yicem gerçekten yakında çok bunaldım
acikmamasi normal deil ama napican inan bilmiyorum
1 yemeyen çocuk yerine 10 tane yiyen çocuk bakar insan daha az yorulur seni çok iyi anliyorum
kilosu boyu kaç demistin
acaba istahsizliga yol açan durumlar varmidir ki sagligi hakkinda
kansizlik , kil kurdu vs gibi bisey