Kızımın peluş battaniyesi
Hastane çıkış takımı
Süslü takımı : )
Eki Görüntüle 1865866 Eki Görüntüle 1865867 Eki Görüntüle 1865869
morlu battaniyeli takımın aynısından almıştım bende. mevlütte rahat olur diye düşündüm, hem pijama gibi hem süslü :) güle güle kullansın prenses
Kızımın peluş battaniyesi
Hastane çıkış takımı
Cok guzeller maşallah gule gule giydir kizina annesiKızımın peluş battaniyesi
Hastane çıkış takımı
Çok güzel şeyler alıyosun canım takip ediyorum paylastığın dosyaları.güle güle giysin bebişin inşallah
Cok guzeller maşallah gule gule giydir kizina annesi
kızlar biberonu nasıl aldınız? ne zormuş biberon almak. avent in cam geniş ağızlı 125 ml olan mı dr browns cam gaz giderici olan mı?
bende ikisi arasında kaldım sonra yurtdışında ki yorumlara baktım Dr.Browns demişler.Bende onda karar kıldım henuz almadım,geniş ağızlısını düşünüyordum yıkaması kolay olur diye,sonra baktım yorumlarda
geniş ağızlı olanda sızdırma yapıyor yorumları var
bende ödülü klasik doğal akış Dr.Browns almaya karar verdim.
Bunlar özel ürünler o yuzden cam olması önemli değil benim için, dışarda düşürme riski çok yüksek bebekler düşürüyorlar.
ben de camdan vazgçmiştim ama dün mağazada satıştaki kız pp olanların kullanım süresi 6 ay dedi. 6 aydan sonra işe yaramaz dedi. ben de cam olursa en azından ek gıdaya geçince dışarı falan çıkarken yoğurt falan koyarak değerlendiririm diye düşündüm. ilk 6ay bebek kendi tutmayacak nasıl olsa biberonu diye bilemedim ki şimdi , ne zor işmiş biberon :)
ben pp olanlardan aldım, öyle de böyle de bunların uçları belli süre sonra eskiyecek ve camın kırılma riski çok. Tutamasa bile eli ayağı rahat durmaz bebeğin, bizim elimizden kayar falan. Zaten kaliteli ürünler bunlar pp veya cam çok fark etmez bence.ben de camdan vazgçmiştim ama dün mağazada satıştaki kız pp olanların kullanım süresi 6 ay dedi. 6 aydan sonra işe yaramaz dedi. ben de cam olursa en azından ek gıdaya geçince dışarı falan çıkarken yoğurt falan koyarak değerlendiririm diye düşündüm. ilk 6ay bebek kendi tutmayacak nasıl olsa biberonu diye bilemedim ki şimdi , ne zor işmiş biberon :)
Gri takim olan kıyafetini nerden aldiniz acaba bide coraplari 0-6 mi aliyosunuzBunlarda benim Burak'ımın cicileri Eki Görüntüle 1868478 Eki Görüntüle 1868479
Gri takim olan kıyafetini nerden aldiniz acaba bide coraplari 0-6 mi aliyosunuz
Maşallah sana minnoş güle güle kullansın :)Eki Görüntüle 1871067 Eki Görüntüle 1871056 Eki Görüntüle 1871057 Eki Görüntüle 1871058 Eki Görüntüle 1871059 Eki Görüntüle 1871060 Eki Görüntüle 1871061 Eki Görüntüle 1871062 Eki Görüntüle 1871063 Eki Görüntüle 1871064 Eki Görüntüle 1871065 Eki Görüntüle 1871066 Eki Görüntüle 1871056 Eki Görüntüle 1871057 Eki Görüntüle 1871058 bunlarda benim Elis'imin cicileri bizim sadece arabamız kaldı onu da casual cadillac air yada Pierre cardin evain alacağız hala karar veremedim önerilerinizi bekliyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?