2016 Ekim bebişlerinin cicileri :):)

kızlar... gecelik aldınız mı kendinize? ne deniyor onlara loğusa takımı mı:) çok cahilim bu konuda..

altı pantolonlu almayın kanama olabiliyo, ya da dr hemşire gelip bakabiliyo dikişe falan dediler bana..
o yüzden gecelikli takım mı bakmalıyız?

peki ön tarafı nası olmalı? çıtçıtlı düğmeli falan mı olmalı? yine hemşireler geliomuş mememize bakıyomş emzirmek için

açıkcası ben internette ve mağazada çok beğenemedim çok yeni gelin dantel modeli lohusa gecelikleri ,daha doğrusu elbette tercih edip begenen vardır,benim tarzım değil.

Çok okudum ziyan oluyor,kanma vs bir tane yetmiyor,sonrasında kullanılmıyor vs diye..

Çarşıda küçük dükkanlar oluyor ,sergi pijamacıları.
Onlara bir bakayım dedim.Onlarda da dantel modeller vardı sonra ben spor model diyince arka raflardan bir tane kalmış lohusa gecelik gösterdi.Tam benlik göğüs bölümü iki tarafdan da emzirme düğmeli diz boyunda spor bir model.Normalde de giyebileceğim bir model 29tl aldım.
Devamı gelecek dedi.Bekliyorum başka rengini de alıcam.
Hastaneden çıkışı içinde,
altına defacto dan spor hamile tayt tarzı eşofman altı aldım inidirimden 9TL ye.
Üsütüne de hastane içinde Polar sabahlığım var,
olmadı uzun kalın hırka giyerim çıkış için.
normal doğum olursa normal külot yerine ,
kullan at depend hasta külotu kullanmayı düşünüyorum.(Birçok kişide böyle önermiş.)

ben de netten beğenmedim canım, çok süslü geldi. bana kuzenim verdi 2 tane loğusa seti, ama büyük beden, onun verdiklerinden birini yedek yapayım bi tane kendime alayım istiyorum. dedğin gibi mağaza bakmak lazım demek ki :) teşekkürler

Canım yaa bu konuda herkes farklı bir şey diyor ama en çok söylenen normal doğumsa gecelik olsun, sezeryansa pijama şeklinde olsun sanırım ben iki tane alacağım hem sonrada kullanılabiliyor, ama ne alırsan al önü muhakkak düğmeli veya kolay açılabilen olsun ki minnoşu emzirirken zorlanma annesi

tmm canım, haftasonu bakacağım inşallah, sağol :)

Arkadasim yeni sezeryan yapti kesinlikle pijama alma giydirmiyorlar dedi ben 2 gecelik 1pijama almistim artik giyilmezse evde giyerim

Bazen uyguna bazen daha pahalıya da gelebiliyorlar
O yüzden diğer siteleri de takip etmeni tavsiye ederim
Ebebek gibi, hepsiburada da bazen iyi indirimler denk geliyor.
Sadece sıkı takip gerektiriyor
Her ne olursa olsun hayırlarla al güle güle girdir bebişine inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…