2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Anladım canım çok sağol 32 de değilde 37 de ayrılmayı dusuniyordum Sata göre 36 yken 37 yazabilir o zaman
O zaman 31 haftalıkken 32 haftalıktır yazıp çalışabilir raporu verir 36 haftalıkken de 37 haftalıktır yazıp doğum iznine ayırır tabi doktorun uygun görürse. Aslında bildiğim kadarıyla zaten erken doğursan da kaç gün kaç hafta erken doğarsa o kadar doğum sonrasına aktarılıyor. Ben memurum 31+2 günlükken doktorum erken doğum riskin var işe gitmen riskli gitme artık doğum iznine ayırıcam seni dedi ve 32 haftalıktır yazıp ayırdı doğum iznine. Sezeryan olacağım için 8 gün erken doğacak bebek (yada belki de kimbilir daha erken doğacak) o aradaki fark (kaç gün erken doğduysa) doğum sonrası iznime eklenecek. Ben böyle biliyorum sen de iyice bi araştır istersen ona göre hareket et canım

Ben de korktum kabul etmedim..

cnm çok haklısın. o ne öyle sürü gibi. Sen daha yeni doğum yapacaksın, gazın olacak, aksırman tıksırman olacak, bunları hiç mi düşünmüyorlar. yeni doğum yapan arkadaşım heleki gaz çok oluyo 40 gün boyunca rahat rahat yanında yapabileceğin biri ile kal dedi bana. ben de doğal olarak annemi tercih ederim yani. eşine söyle cnm. hadi yine belki kayınvalide yanında da mecburiyetten rahatlayabilirsin ama görümce kayınpeder yani maşallah diyim. eşine bu şekilde bahset, senin rahatlaman için ortam olmalı. yan odadan herşey duyulacak. göğüsler habire dışarıda dolaşcaz evde.
yani kotla bluzla oturmıcaz pijama ile durcaz rahat çıkarmak için. bunları da hesaplasınlar bi zahmet.

Allah hepimizin karşısına iyi insanlar çıkarsın..alttan bakmadan nstye bağlamıcam diyo..o an doğum yaptığımı düşünsene..resmen koşarak kaçtım

seker000 bu hastanedekiler napmaya calisiyo cidden korkutup kacirmak falan mi insan biraz kendinden yola cikar sende dogurdun ya da dogurucan boyle bi ortam gorsen dogurmak ister misin ya bide su muameleye bak cok sinir oldum dengesizler
Aynenn gözlerim şişti ağlamaktan çok etkilendim

Sat a gore rapor veriliyo

Ay ben uyurken hep sağa dönüyorum ya solda daha fazla ağrım oluyo bebiş beslenemiyo mu yani çok mu etkiler acaba yatış şekli
cnm olabildiğince bu haftalarda artık sola yatmaya çalış, sırt üstü yasak, canın sıkılınca sağa kısa süreli şekilde yatabilirsin dedi doktorum. Ana kan damarı sağımızda bulunmakta. sadece hamilelikte değil, normal hayatta da kalp solda sola yatılmaz düşüncesi yanlış biliniyor. kalbi besleyen ana damar sağdan geçmekte, ve üzerine yatınca kan akışı çok yavaşlıyormuş, hele ki şimdi iki kalbi besliyoruz kesinlikle yatma cnm. doktoruna bir danış bu durumu.

Allah hepimizin karşısına iyi insanlar çıkarsın..alttan bakmadan nstye bağlamıcam diyo..o an doğum yaptığımı düşünsene..resmen koşarak kaçtım
Evet yaa valla sinir bozucu Allah korumus senide. Azonce çıktım bende güya kadının biri doktor ultrasonla bakarken yardımcı olmak için orda almış eline telefonu bide peçete isteyince bak orda diyo aağzının ustune yapıştırcan bitane sinir oldum

Ay ben uyurken hep sağa dönüyorum ya solda daha fazla ağrım oluyo bebiş beslenemiyo mu yani çok mu etkiler acaba yatış şekli

Ben çok dikat etmiyorum.nasıl rahatsız öyle yatıyorum. Bebeğin gelişimi de güzel. Sola yatmaya çalış ama yatamazsan da cok sorun etme bence sağlıklı bir uykuda önemli sonucta.

Kizlar bnde son zamanlarda hep sagima yatarsam rahat uyuyabiliyorm sol tarafima yatinca kaburgama batio gibi aciyo onun icin yatamiyorum bebisin harektleri de daha iyi hissediliyor gelisimide gayet iyi.

Slm kızlar acayip sıkışmış durumdayım. Haziran başına 3 bildiri yetiştirmem iz lazım. 2 de doktora dersimin dönem sonu ödevi var Mayıs sonuna yetişmesi gereken. Hepsi denk geldi içim darlandi resmen ya hangi birine bakcami şaşırdım bi yandan da bebis le oturmak bile çok zor. Bana dua edin lütfen Rabbım yardimcin olsun güç kuvvet versin. Ha bide haziran a kadar doğurmayayım.

Allah yardımcın olsun canım. Bu saatten sonra bilgisayar başında pür dikkat ödev hazırlamak, poster veya sunumla uğraşmak zor gerçekten.

Ne güzel kv maşallah Allah tan o yönden şanslısın. Yine de arkadaşaların da dediği gibi emzirme rahat giyinme oturup kalkma ve bebek konusunda müdahale edilmesi, senin kontrolün dışında uyandırılarak dokunulması, öpülmesi, koklanması, gürültü ve kalabalıkta rahat istirahat edememen gibi sorunlar olabilir canım. İnş tatlı bi şekilde çözersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…