2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Allah razi olsin cnaim

Evet hep demistin :)
Bu dogal lavman isi gercktn var gnde 3 kere resmen
Sylediklerini not aldm ck tsk ederim

Ay bnde oyleym hrseye agliyrm bi gorsen :) ck skur ck gzl syler paylastk ins devami gelir
İnşallah canım. Bebişler doğunca eskisi kadar sık topiğe giremeyiz ama sağlık olsun tatlım

Merhabalar,

ben bugün itibariyle izne ayrıldım. Hergün 2.5-3 saat yolda geçiyordu, oğlum karnımda hergün arabayla gezdi

Artık evdeyiz, bugün detaylı temizlik var. Yardımcı ablamızla annem evimi mis gibi yapıyorlar, ben de biraz ütü filan yaptım ama tabi onların yaptıklarının yanında benim yaptıklarım devede kulak... Bu hafta ufaklığın cicileri yıkanıp ütülenecek, ben hastaneye götüreceklerimi yıkayıp ütüleyip çantamı hazırlayacağım. Sizleri okudukça bir yandan panik olup geç mi kaldım diyordum bir yandan da bugünlerin gelmesini bekliyordum.

Şimdilik bir işaret vermedi bizimki ama arada hiç beklemezken aniden hastaneye giden arkadaşlar da oldu o yüzden hala panik halindeyim, inşallah bu haftayı da işlerimizi bitirip tamamlayabilirsek sonra gönül rahatlığıyla bekleyeceğim doğumu

İnşallah hepimiz kolaylıkla sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza..

Bu arada yarın İstanbul medipol mega hastanesinde emzirme semineri varmış. saat 10'da... Katılım için herhangi bir sınırlama yok dedi oradaki görevli. Hatta gebe arkadaşlarınız varsa onlara da söyleyin gelsinler dedi.. (anneanne babaanneler de gelebilirmiş)

Belki burdan da katılmak isteyenler olabilir diye haber vermek istedim.

pikolata78 sen doğurdun mu , ben kaçırdım mı yoksa ilk doğumunu mu konuşuyorsunuz :)

Iste insanin aklina bim turlu sey geliyo :) ama dedgn gbi olume care yok

Inanki 3 gundr deniyim dedm suda ama bnde ise yaramadi attim cope :) ama siz deneyin
Corek otu yagi nasl kullaniliyo

Bende alicam da 37. Haftadan sonra kullanmaya baslayacam. Corek otu yagi içme suyuna 5 yada 6 damla damlatıp iciyomussun hem inanılmaz sut yapıyormuş. Hemde açılma yapıyormuş.

Mrb kızlar, bügün bizde kontroldeydik , 35₺4 haftalığım 2440 ölçtü doktorumuz 1 hafta hala geriden gelmeye devam ediyor onun dışında herşey yolunda ilk defa bu kadar net yüzünü gördük , Gözlerini açtı kapadı , zamanını bekliyor dedi , bende dikişler vardı , dikişlerimi almayacak doktor , 39₺0 da sezeryan günü verelim dedi o zamana kadar dururmuyuz bilmiyorum , şimdilik bi sıkıntı yok dedi ama bizim bir saatimiz bir saatimizi tutmuyor , artık evin içinde yarım saat gezinmeye müsade çıktı yada bahçede 10-15 dk oturmaya :)) en çok bunlara sevindim :))) 2 hafta sonra kontrolümüz var o zaman ilk anestezi uzmanına uğrayacağız , 37₺5 te bi sonraki randevumuz ....

Kizlarr bende geldim kontrolden cok sukur minik oglum iyiymis bi haftada hic kilo almamis ama ben acikcasi istemiyorum zaten 1 hafta 10 gun onde gidiyodu simdi haftasini bulmus.
Cati muayenesinide oldum su cok korkulan sey :) daha once alttan muayene olduysaniz hic bi farki yok biraz derine gidiyor sadece ama lafi bile edilcek bi muayene degil. Ki ben alttan muayenede bagirirdim onceleri. Canim cok tatlidir. Kimse korkmasin lutfen buyutmeyin gozunuzde. Sadece derin bi nefes alip kendinizi kasmayin. Kasarsaniz aciyo serbest biraktiginiz zaman inanin hic acimiyo.

Herkes farklı bi şey söylüyor kendin için en doğrusunu Da yaşayarak öğreniyorsun

Oh şimdi hazırlıkların tadını çıkarma vakti çok keyifli Bi hafta olacak senin için
Hayırlı doğumlar olsun inşallah hepimize

Olsun dışarıda hızla büyür takma kafana

Merhaba arkadaşlar, ben de sizler gibi, yolu kadınlarklübünden geçmiş, nerdeyse herşeyi buradaki arkadaşlardan öğrenmiş ve paylaşmış, şu an 13 aylık olan bir kız annesiyim :) Herkese Allah öncelikle sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin ve bebekleriniz sağlıkla büyüsün diyorum :)

Bildiğiniz gibi bebeklerimiz doğumdan 15 gün sonra d vitamini kullanmaya başlıyor. Sağlık ocağının verdiği devit BHA (koruyucu) yani kanserojen madde içeriyor. BHA sız damla malesef bizim ülkemizde yok, Amerika'da satılıyor. Kendi kızım için binbir zorlukla bulduğum ddrop d vitaminini yeni anneler ve bebekleri için getiriyorum..İlgilenirseniz bana mesaj atabilirsiniz, detayları paylaşabilirim..bebeklerimiz sağlıkla büyüsün..bunun dışında 1 senelik anneden istediğiniz herhangi bir geri bildirim varsa seve seve yardımcı olmaya çalışırım, sevgiler

Bizim de bu sabah muayenemiz vardı vee çook şükür dönmüş bebişimiz

38+2'deyiz bugun ve şimdiye kadar tersti, umarım fikir değistirmez yine
Normalde 10 gün onceki muayenede catı kontrolu yapacaktı ama ters diye yapmamıstı. O yuzden bugun yaptı ki hic aklıma gelmemisti yapacagı nasılsa donmuyo bebis diye. Gunun surprizi oldu bana.. Kasmadan gitmis olsam da yaparken kastım biraz, sen cocugu nası doguracaksın diye dalga gecti benle :) Hic acımadı degil ama çook abartacak bisey de değil. Kücük bi cıglık sonrası islem tamamdı, o da ben kastıgım icin muhtemelen.
Kilosu, suyu herseyi normal, bugun yarın dogurmazsın dedi bana :) Seviyorum doktorumu, umarım dogum sonrası da hislerim bu sekilde devam eder

Bu arada NST'ye de gerek duymadı şimdiye kadar, rahatlıgı bana da moral oluyo. Herhangi bi durumda haber ver diyo, oldu da bitti. Muayene sonrası biseyler yiyip KV ile perdecilere gittik. Catı muayenesi icin soyluyorum ustune kac dükkan gezmiş oldum. Hemen hemen stor ve tul olayına karar verdim gibi ama sizlerin perdeleri de merak ediyorum.
Yok mu hazır olan hic, fikir olurdu? Yaptırması da 1 hafta sürüyomuş bu arada, artık zamanıdır karar vermenin

Bende paylasicaktim gelen olur diye :)
Ben kismetse gidicem canim. Senin doktorun kim dogumu ordami dusunuyorsun? Ben Fiyt bilgisi aldim ama henuz odalari falan gezmedim yrn konferans sonunda bir bilgi alim diyorum.

Arkadaşlar aramızda tecrübeli olanlar vardır dün benden bişey geldi katı bişeydi rengi sarıydı özür dileyerek söylüyorum yumurta akı gibi. Içinde bi damar şeklinde kahverengilik vardı sizde de oluyor mu nedir bu((

Canım benim kız bebeiiim geliyor.
Güneş geçirmeyen pembe stor, üstüne çok minik pembe puantiyeli tül yaptırdım. Yanına da toz pembe kanat yapıldı. Kumaş taftadan. Hem şık hem ağır oldu, hem dd çocukluk dönemi bitse de kullanılır gibi..

Merhaba kızlar, ben de durum güncelleyim. Bugün 36+1 im. Normalde asıl doktorum yarın ama bugün kendi hastanemdeki hocaya gittim. 37. Hafta raporumu almam için gitmem lazımdı. Haftaya telefonla raporumu halletcem.
Velhasıl; bebeğim 3 kiloyu geçmiş, net rakam vermedi. Uzun boylu olacak dedi. Diğer her şey yolunda. Doğumu nasıl istediğimi sordu, gönlümden normal geçiyor dedim. 38+1 e randevu verdi

Muhtemelen nişandır canım rahim ağzındaki kapak gibi dişün..

Canım ben de aldım Meryem ana elini. Kullanımını güzelce anlatır mısın? Bi yasin okunması lazımmış galiba. Şu an 1kiloluk salça kavanozunun içinde duruyor kırılmasın diye. Doğum başlayınca o kavanoza su doldurmayı düşünüyorum. Hem hastaneye giderken de kavanozun kapağını kapatır çantama atarım diye düşündüm. Bir de galiba yasin okunması lazımmış onu da bir ablamı arayıp okumasını söylerim diye düşündüm. Kavanozun büyüklüğü küçüklüğü fark ediyor mu? Benim bildiğimden farklı yapılması gereken bir şey var mı?

Biz böyle birsey yaptik cnm annemle. Bildigin kartonu saten kumas kapladik kenarlari gördüğün gibi susledik. Ayna harfleride silikon tabanca ile yapistirdim.
Bazilari marangoza beyaz tahta kestirip icine kumas koyuyor oda şık oluyor.

Eklentiler

• 20160513_135036.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 82

Cok zevkli olmus gibi geldi okuyunca, bir de foto koysan nasıl sevinicigimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…