2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Biz de eşimle bu işe girişeceğiz. Söylediklerini dikkate alacağım

Bnde umreden getirtdim ozellkkle normal olck diye gecen hfta sancilarm sik ve duzenlydi eve geldm aclma vardi diye suya koydm suyundanda ictm 3 gun drdu suda ise yaramadi bnde sancida acilmada ayni hala bnde sinir oldm cope attim

Hadi gcms olsn :) snnde doguma az kaldi bnm gibi gene bgn ayni gunde muayebe olmusuz :)

Bende alicam da 37. Haftadan sonra kullanmaya baslayacam. Corek otu yagi içme suyuna 5 yada 6 damla damlatıp iciyomussun hem inanılmaz sut yapıyormuş. Hemde açılma yapıyormuş.
Sutu duymustumda aclma icn blmiyodum :) tsk ederm cnm su masaj oturma kalkma ve yagi denice.

Cnm bnm gecms olsn artk zamanin yaklasmis normal dogum sanirim hayirlisi olsn :)
Prde icin bnm tulum gulluydu kizim olcagi icin degstrmedim gunesligimde ayni sadece duck kumastan fon diktrdim yan korumaliklaryla ayni olsun diye

Bak bnkiler byle

Bnmki naylon posette geldi umreden :)
Gecen hafta sancm vardi biliyosun buyuk bi plastik kaba su koyip ustunu gececek kdr su koydm o acildi cicek gbi ama bnde ise yaraamdi sancida dogum bslaynca suya konup bi yudum iciliyoms o sudan bn o kdr bliyrm

Cok tesekkür ederiim, evet cok yaklastı hazır hissetmesem de :)
Cici olmus gule gule kullanın kızınla beraber, saglıkla inşallah Bizim de kızımız gelecek normal normal, cok yormadan insallah :=)

Kızlar bugün doktora gittim nst için bi sıkıntı çıkmadı..çatı muayenesinden hiç bahsetmedi doktor bende sormayı unuttum sonra asistanına sordum çatı muayenesi yapmıyo dedi doktordan için eğer ağrı fls olursa nst de çıkarsa bakicakmis böyle bişey başına gelen var mı iyimi kötü mü bilemedim:/

Evet cnm. genelde nst de sancı çıkınca çatı kontrolü yapıyormuş doktorlar. bnm doktorum da böyle söyledi. Geçen salı nst de ufak bir sancı çıktı. bakmayacatım sancı çıkmasaydı 38. haftaya kadar dedi. ama sancı çıkınca baktı kontrol etti.

Herkes farklı bi şey söylüyor kendin için en doğrusunu Da yaşayarak öğreniyorsun
Kesinlikle haklısın. Herkesin görüşü farklı 11 mayısta arkadaşım erken doğum yaptı. Plasenta previa sı varmış. Doktor bu durum nedir hiç bilgilendirmemiş. Kızcağız normal doğum istiyordu. Halbuki bu rahatsızlıkta sezaryen zorunlu imiş. 32 hafta dolmuştu kanama ile hastaneye gitti. Epidural sezeryan oldu. Çok rahatmış boşa korkmuşum dedi. Hatta epidural kateterden verilen ağrı kesiciler ile ameliyat sonrası sancısı da pek olmamış.
Demem o ki canım içinş ferah tut. Sezaryen olmak zor bir operasyon değil. İç huzuru ile git doğuma canım. Allah bir avazda kurtarsın inşallah

Canım bu nişana benziyor! Nişan geldikten sonra doğumun ne zaman olacağı belli olmaz. Ertesi gün de olabilir 1 hafta sonra da. Ama mutlaka doktoruna haber vermelisin. Miktarı çok muydu?

Kokluyorum da canimin acısından bebise adapte olamiorum ki tek yaptigim dua etmek bi an önce bu sancili dönemin gecmesi ..evet cnm spinal

Canım geçmiş olsun. İnşallah bir kaç güne çok daha iyi hissedersin.

Maşallah! Bizimki 3 hafta ileride ama daha yeni 3 kiloyu geçti. Grafiğin biraz altında görünüyor. Boyu kaçmış?

Biz keceden yapıyoruz. Beyaz bulut içine elyaf doldurduk.üzerine isim,aşağıdan sarkan nota isaretleri olacak. Tam bitmap o yüzden şimdi foto atamiyorum.

Elinize sağlık, kulağa çok güzel geliyor. Malzemeleri nereden aldın?

Hadi canım gözün aydın her şey yolunda. Bugün 2600 doğan bir bebek ilk ilgili konuştuk hemşire ile. Maşallah hem doğumu çok kolay olmuş hem de çok sağlıklıymış. Seninki onu da geçecek.

Artık büyümeleri yavaşlıyor.Bir de ölçüler olduğundan biraz farklı çıkarmış bu haftalarda

Allah bağışlasın canım. Nasıl getiriyorsun canım ve ne kadar? İthalat izni mi var?

Çok sağol Can'ım bende de plasenta previa var 37ye sorunsuz gelmeme şaşkın doktorlar. Arkadaşının böyle ciddi bir rahatsızlığı tespit etmememesi uyarmaması çok garip bence dava bile açabilir. Ben 25.haftadan beri yatıyorum erken doğum olmasın diye

Kızlar illa çörek otu yağı almanıza gerek yok. Varsa iyi olur, perine mesajınızı da onunla veya zeytinyağı ile yapabilirsiniz. Ama yağ yoksa tam bir çay kaşığı irice Çörekotunu(minicik olunca artık raf ömrü eskimiş demek oluyor) çatlayıp yiyeceksiniz. Çiğnemeden yutarsanız sindirilmeden itrah edilir, işinize yaramaz. Yağını da yine bir saç kaşığını bala katabilirsiniz yoğurda işte ne kolayını geliyorsa. Ama çok erken başlamayın doğumu başlatmak istemeyenler... Aynı zamanda müthiş süt yaparmış ve doğum sonrası iyileşmeyi de hızlandırırmış. Ben gebe kalmadan önce macun yaptırıp Çörekotu bal tarçın kürü yapmıştım. Kutsal Tohum zaten. Pergamberimizin hadisi var, ölümden başka herşeye devadır diye...Gerçekten bir Mucize Çörekotu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…