2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
günaydın herkese
benim bulantılar biraz hız kesmiş şekilde devam ediyor kusmalar azaldı.ben geceleri eskisi gibi rahat uyuyamıyorum hep bi sıkıntım oluyor böyle çok yemişim de ağırlık çökmüş gibi dün gece kalktım ağladım niye böyle diye oysaki resmen aç yaşıyorum.
sabahın 5inde 6sında uyanıyorum.midem beni çok sinirlendiriyor isyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!!

2li taramaya gittiğimde bebeğin elleri ayakları hatta parmakları vardı. oğlana benzetti sanki oğlum da çok mutlu oldu. kardeşim erkek olacak diye

Daha once toksoplazma geciren arkadaslar yardim edermisiniz benim degerlere bir bakarsaniz cuma dr a gidecem gostermek icin sanki normal deil gibi igm. 0.61 igg. 32.9 anti rubellada 335.7 sizce nasil sizlerin nasildi
Toxo igg sonucunuz gecmiste size bulasmis oldugunu, igm sonucunuz ise aktif bir durum olmadigini gosteriyor. Rubella degerinize gore de gecmiste kizamikcik gecirmissiniz bagisikliginiz var. Sonuclarinizda bir sıkıntı yok yani.

Gunaydin guzel anneler :) guzel haberler alan herkese gozunuzaydin diyorum hep guzel haberler aliriz inşallah. Bebegini kaybeden arkadasim insallah tekrar hamile kalip bebrgini saglikla dünyaya getirirsin. Ben cok hastayim bu ara sizi sadece takip edebiliyorum yazamiyorum

çok geçmiş olsun canım gripmi oldun

Tsk ederim cnm evet hem de cok fena oksuruyorum basim agridan catliyor ama drum ilac vermedi atesim cikmiyor diye. Bi agri kesici icebilmek icin neler vermezdim :) insallah sen de guzel haberler alirsin bugun.
benimde migren ataklarım tutuyor arada ama parol almadan geçmiyor sabrediyorum o ağrıyla sabaha kadar bekliyorum ama hiç fark etmiyor sabah yine aynı şiddette inşallah çabuk atlatırsın

bende akşam nohut yedim ay sabahı sabah ettim karnımın şişliğindenyediklerimizle ilgisi var sanırım, gaz yapan şeylerden mi tüketiyorsun acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…