2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Herkese selam süt icemiyorum diye meyveli deneyim dedim geceden bu yana kötü ,şu günler bir geçse azıcık keyfini cikartsam... Uykusuzluk ,huzursuzluk sabir versin güzel Allah'ım..

Herkese selam süt icemiyorum diye meyveli deneyim dedim geceden bu yana kötü ,şu günler bir geçse azıcık keyfini cikartsam... Uykusuzluk ,huzursuzluk sabir versin güzel Allah'ım..
kendini zorlama gercekten sut cogumuzun icemedigi bisey bu aralar hele ben hic tuketemiyorum.. kucuk meyveli yogurtlar activia falan denesen sut yerine

İlk trimester zor geçiyor, 2. Dönem en rahat dönem.. 3 de zor böyle böyle bir bakıcaz kucaklarimizda genişler

İkili taramada renkli mi görülüyor.. ben kizimda ayrıntılı ultrasonda falan da girmedin sadece ikili yaptırdım o kadar
Bnm gidcegm yerdeki cihaz renkli bakalm ben nerde gorebilme ihtimalim varsa onu degerlendrcem vlla 2li 4lu 6li:)) cok merak ediyorum resimleri paylasrim burdan bakalm nasi bisey:)

kizlar alakasiz olacak ama istanbulda insaat temizligi yapan sirket veya kadin biliyormusun? bizim yeni ev insaat halinde suan ve boyaci heryere boya dökmus pencereler yerler falan cok kötu hem toz kir boya hersey var. altindan asla kalkamam. en az 2 kisi girisip altust etmeli evi buyukce bir ev. bildiginiz tanidiginiz varmi?

Bnm gidcegm yerdeki cihaz renkli bakalm ben nerde gorebilme ihtimalim varsa onu degerlendrcem vlla 2li 4lu 6li:)) cok merak ediyorum resimleri paylasrim burdan bakalm nasi bisey:)
güzel haberlerle insallah zaten 3lu lan tahlili oluyor sanırım.. Ben kızımı bazen iki gün üst üste görmeye gidiyordum.. kanama olunca koşardım hastaneye.. bana fazla ultrasonda girmek keseye zarar veriyor demişlerdi korkmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…