2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
off basim cok kötu agriyor ve dönuyor.. dun okadar guzel yedim ictim bu sabah bulantiyla uyandim.. 6dan beri daha agzima bi lokma atamadim cok kötu hissediyorum gizli sekerde var dengeli beslenmem lazim
Canım açlık daha kötü yapiyor.. bari bir sandviç yap.. hem hafif olur bol yeşillikli..

off basim cok kötu agriyor ve dönuyor.. dun okadar guzel yedim ictim bu sabah bulantiyla uyandim.. 6dan beri daha agzima bi lokma atamadim cok kötu hissediyorum gizli sekerde var dengeli beslenmem lazim
Dikkat et canım salagalık ye arada iki badem iki fındık ye benimde başım dün felaketti bulantı için gece emedur aldım bitane ...

Tamam canım sağol alayım deneyim

Canim gunaydin drum bana bebegin ilk 3 ay beslenmenle hicbi alakasi yok kiloda almana gerek yok dedi kilo almani onermiyorum dedi ki 42 kiloyum o senden bi sekilde alacagini alir sen gunluk beslenmene devam et dedi o yuzzden hic uzme kendini nasil hala varmi kanama alanin canim

kızlaaaarrr önemliiiii düşüncenizi almak istiyorumm.Dün belki izlediniz Ankara da özel bi hastanede bebekler karışmışş. Bende orayı araştırdım çok evime 5 dk gidenler de çok memnun. Siz böyle bir olaydan sonra gidermiydiniz. 1 kişinin hatasını tüm hastaneye mal etmek doğru mu kararsız kaldım ya çokta sevinmiştim iyi bi dr ve hastane buldum diye

İstanbul da çok iyi bir hastanede de yaşanmıştı aynı olay. Açıkcası insan huzursuz oluyor. Çok sevdiğim bi hastaneydi ama gözümden düştü başka hastaneyi düşünüyorum doğum için.

Bende ankaradayim hangi hastane
Açikcası baska bir yerde de olabilir gibi geliyor ama. Yinede kafa karistirici.

Ya canım bi bu doktorum görüyo ne hikmetse aynı devam ediyo diyo ben anlamadım bu işi ... Sağol canım ama neredeyse sürekli aç kalıyoeum kaç gündür inşallah azalır... Dün anneme dedim ki bugüne kadarkiler hiç bi şeymiş her şey daha yeni başlıyo bi gün bitebileceğini hiç düşünmüyorum bu buşantının baş dönmesinin nefes darlığının...

Limon arkadasim inan bende senin durumundayim ilacla istifrs etmiyorum bulanti ve carpinti surekli var hele carpinti gece uyuyamiyorum bile. İlk cocugumda boyleydi hergun agliyordum 15-16 haftalarda gecti. Cok zor ama sabir

İnşallah biter canim sen istirahatini yap yiyebildigin kadar biseyler yemeye çalış bi iki hafta daha sık disini gecsin su riskli gunler bendede bulantii filan yok acaba yine kotu biseylermi var diye uzuluyorum kontrole nasil gidicegimi bilemiyorum yani olmasi daha iyi aslinda bebisin saglikli oldugunu gosteriyor

Limon arkadasim inan bende senin durumundayim ilacla istifrs etmiyorum bulanti ve carpinti surekli var hele carpinti gece uyuyamiyorum bile. İlk cocugumda boyleydi hergun agliyordum 15-16 haftalarda gecti. Cok zor ama sabir
Ben deki hipotiroididen dolayı olabileceğini de söylediler canım ... Ama ben biliyorum az bi hareket ediyim başlıyor hemen nefes alamıyorum sanki hava almadan da rahatlayamıyorum panik ayak gibi bir şey oldum heralde ... İnşallah benimde geçer canım teşekkür ederim cevabın için ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…