2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Günaydın doktordan çıktım 10 gün istirahat daha verdi... Tek hekim rapor hakkım bitti bir şey çıkmaz inşallah bundan sonra... Çalışsa mıydım acaba hem istirahat diyo hemse heyet veremem diyo anlamadım birisi öyle birisi böyle e ben de zan altında kalıyorum haliyle.... Gidip çalışamam bi şeymolursa naparımm...
29 mm imiş ama 3 gün ileri çıktı bu sefer doğum tarihi beslenemedim ondan mı acaba...

bence beslenmeyle alakası yoktur canım içini ferah tut. doğum tarihi bebeğin gelişimine göre ileri yada geri gidebiliyor normalmiş bu. bazen 6 haziran bazen 10 haziran diyorlar bana da. ilk başlarda çoğu kişi güzel beslenemiyor ama bebişlerimiz bizden alıyormuş gerekli seyleri

Canım ilk üç ay anne beslenmede bile bebeği etkilemiyor..10 gün geri bile çıktığı oluyor.. doktorlar da sorun yapmıyor zaten..

Sağol canım hırs yaptım evde ne varsa yiyecektim valla

cnm inşallah gerekmez ama bi daha rapor gerekirse heyet raporu verir artık ztn. ben de rapor almak istiyordum çok hastayım sıkıntılı da bir işim var ama bu ara çok yoğun değilim rahatım bi de geçen hafta rapor almıştım diye almadım.

Moralim bozuk, geçen hafta gittiğimde bebeğin gelişimi sat ile uyumlu idi, bu hafta gittiğimde bir hafta geri de kalmış, gelişmemiş rovamycine antibiyotik kullanmıştım o yüzden mi acaba?

Moralim bozuk, geçen hafta gittiğimde bebeğin gelişimi sat ile uyumlu idi, bu hafta gittiğimde bir hafta geri de kalmış, gelişmemiş rovamycine antibiyotik kullanmıştım o yüzden mi acaba?
Doktoruna danıştın mı? Bence bol bol su iç ceviz badem süt yumurta ye yiyebiliyorsan. Moral bozacak bir şey değil. Benim de geriden geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…