- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #8.281
Dun esimle konustuk bu konuyu kizlar ve haberlere bakmamistik acikcasi insan tedirgin oluyor ve ozellerde bi nebze olsun devlete gore daha az gorulen bi olay ama hic olmaz diyede bisey yok ben dun esime diyorumki dogum yaptiktan sonra bebegimi yanima verin biz birlikte cikicaz derim yada sen kapinin onunde bekle cikar cikmazz hemsirenn kucagindan al odamiza gotur diyorumkızlaaaarrr önemliiiii düşüncenizi almak istiyorumm.Dün belki izlediniz Ankara da özel bi hastanede bebekler karışmışş. Bende orayı araştırdım çok evime 5 dk gidenler de çok memnun. Siz böyle bir olaydan sonra gidermiydiniz. 1 kişinin hatasını tüm hastaneye mal etmek doğru mu kararsız kaldımya çokta sevinmiştim iyi bi dr ve hastane buldum diye
Bulantı neysede baş dönemssi ile sıkışıklık fazla ben de üzülme canım hiç ğzülme takvimin olamayınca zorlanıyorum kaç haftadaydın daha kalp atışına gideceksen normal olmaması benimde yoktu o zaman hatta allah benim hiç olmayacak galiba diye nasıl sağlıklı besleniyodum sorma bence biraz keyfini çıkar kalbini ferah tutİnşallah biter canim sen istirahatini yap yiyebildigin kadar biseyler yemeye çalış bi iki hafta daha sık disini gecsin su riskli gunler bendede bulantii filan yok acaba yine kotu biseylermi var diye uzuluyorum kontrole nasil gidicegimi bilemiyorum yani olmasi daha iyi aslinda bebisin saglikli oldugunu gosteriyor
Bence olacağı varsa en iyi hastanede de olur.. tabiki bu bir sorumluluktur.. ama aynı hastanede aynı olayın tekrar yaşanacağını düşünmüyorum.. hatta korktukları için daha dikkatli olurlar diye düşünüyorum.. naçizhane fikrimdir..Bende ankaradayim hangi hastane
Açikcası baska bir yerde de olabilir gibi geliyor ama. Yinede kafa karistirici.
Bir akrabamız bebeğin doğunca bebeğe iyice bak karışmasın demişti.. sezeryan sırasında.. bebeğinin yanağını yanağına dokundurdular.. ona baktım yarı baygın.. yine duygulandım.Dun esimle konustuk bu konuyu kizlar ve haberlere bakmamistik acikcasi insan tedirgin oluyor ve ozellerde bi nebze olsun devlete gore daha az gorulen bi olay ama hic olmaz diyede bisey yok ben dun esime diyorumki dogum yaptiktan sonra bebegimi yanima verin biz birlikte cikicaz derim yada sen kapinin onunde bekle cikar cikmazz hemsirenn kucagindan al odamiza gotur diyorumaslinda hepsi bi kenara cok dusuk bi ihtimal kizlar cunku bebisi dogum odasinda hazirliyorlar verdigin kiyafetleri orda giydiriyorlar ve adamakilli bi hastaneyse bilekligi hemen orda takiyorlar ve o bileklikler ancak keserek cikiyor bilekten
Dun esimle konustuk bu konuyu kizlar ve haberlere bakmamistik acikcasi insan tedirgin oluyor ve ozellerde bi nebze olsun devlete gore daha az gorulen bi olay ama hic olmaz diyede bisey yok ben dun esime diyorumki dogum yaptiktan sonra bebegimi yanima verin biz birlikte cikicaz derim yada sen kapinin onunde bekle cikar cikmazz hemsirenn kucagindan al odamiza gotur diyorumaslinda hepsi bi kenara cok dusuk bi ihtimal kizlar cunku bebisi dogum odasinda hazirliyorlar verdigin kiyafetleri orda giydiriyorlar ve adamakilli bi hastaneyse bilekligi hemen orda takiyorlar ve o bileklikler ancak keserek cikiyor bilekten
Gecen hafta gittim daha.7+2 iken 6+4 dedi.3 hafta sonra gidicem .ama bu sikinti yapacak bi durum degil.cnm şimdi nasıl geriliği geçti mi
Kesinlikle oyle canim okadar cok hastane var ve herbirinde ne olaylar oluyor cogu basina yansimiyor bile isin icinde oldugum icin soyluyorum bicok hata ortbas ediliyor sadece bu degil ölü dogumlarin bile cogu sebebi hata kaynakli ve saklaniyor o yuzden biz hep dua edeceğiz drumuzu iyi secip merhametli olmasini dua edicez İnşallah hicbi annenin basina boyle kotu seyler gelmez sen icini ferah tut bi oldu diye iki olmazya benim kafam karıştı ama 1 kişinin hatası koca hastaneyi kötü duruma düşürmemeli ya yüzlerce doğum yapılıo herkes iyi yorumlar yapmış biçok hastanede biçok olay oluyo belki duymuyoruz bile.... Hayırlısı takipler iyiyse eğer devam ederim sanırım
En guzel andir eminim yavrunla ilk karsilasma inşallah hic bisey olmadan yavrularimizla saglikla cikariz o hastanelerdenBir akrabamız bebeğin doğunca bebeğe iyice bak karışmasın demişti.. sezeryan sırasında.. bebeğinin yanağını yanağına dokundurdular.. ona baktım yarı baygın.. yine duygulandım.
Hayat duruyor sanki çok değişik ve güzel bir duygu.. inanamıyorsun.. inşallah canım.En guzel andir eminim yavrunla ilk karsilasma inşallah hic bisey olmadan yavrularimizla saglikla cikariz o hastanelerden
Hayat duruyor sanki çok değişik ve güzel bir duygu.. inanamıyorsun.. inşallah canım.
Canım birşey sorucam bu e-nabız sistemi çalışmıyor mu? Ben başka hastaneye gittim tahlil sonuclarını göremiyor halbuki ben gittiğim tüm doktorlar görsümün diye ayarladım kullanmaya başladıgımdan beri. Hastane değiştiricem korkuyorumYa bu karışma olayı çok az artık ben doğumhanedede çalıştım :))) hemen doğu doğmaz hazır olan bilekliği takıp hepatit aşısı yapıyolar. Bence devlet hast. Daha iyi bu konuda. Özel hastanelerde daha recrübesiz eleman çalıştırıyolar daha yoğun her yer işin aynı değil daha donanımlıda olabiliyor. ama çoğu böyle maalesef.
Amin canım.Allah'im bize o gunleri gostersin cok istiyorum o anlari yasamayi bi mucizeye sahit olmayi Rabbim her isteyen bayana tattirsin tanidigim okadar cok insan varki senelerdir ugrasan varini yogunu bu yolda harcayan Rabbim bu mubarek gunun hurmetine nerde isteyen varsa anneligi candan isteyen herkese en guzel vakitte yasatsin inşallah
Canım omsiatemi hiç duymadım ama danışmak için no yok mu acaba. Elinde barkot falan varsa hastananin sitesinde labaratuvar sonuçları vardır orsdan bakabilir yazdırabilirsin. Al bence mutlaka sakla elinde olsun sonuçlar.Canım birşey sorucam bu e-nabız sistemi çalışmıyor mu? Ben başka hastaneye gittim tahlil sonuclarını göremiyor halbuki ben gittiğim tüm doktorlar görsümün diye ayarladım kullanmaya başladıgımdan beri. Hastane değiştiricem korkuyorum
Hangi hastaneymiş o . Ben de istanbul'da oturuyorum.İstanbul da çok iyi bir hastanede de yaşanmıştı aynı olay. Açıkcası insan huzursuz oluyor. Çok sevdiğim bi hastaneydi ama gözümden düştü başka hastaneyi düşünüyorum doğum için.
çalışıyor ama cok sağlıklı değil sanırım ozellerde yaptırdığın tahliller falan çıkmıyor egitim arastirmadakilerde cikmiyor benim sadece devlet hastanesi sonuclarimi gördüm en son ben yeni duzenlemedilerse bu sekilde idiCanım birşey sorucam bu e-nabız sistemi çalışmıyor mu? Ben başka hastaneye gittim tahlil sonuclarını göremiyor halbuki ben gittiğim tüm doktorlar görsümün diye ayarladım kullanmaya başladıgımdan beri. Hastane değiştiricem korkuyorum
atasehir sifa hastanesindede yasanmisti hatta bebegi karisan anne 10 gun sonra vefat etti.. cok uzulmustumHangi hastaneymiş o . Ben de istanbul'da oturuyorum.
Kesinlikle oyle canim okadar cok hastane var ve herbirinde ne olaylar oluyor cogu basina yansimiyor bile isin icinde oldugum icin soyluyorum bicok hata ortbas ediliyor sadece bu degil ölü dogumlarin bile cogu sebebi hata kaynakli ve saklaniyor o yuzden biz hep dua edeceğiz drumuzu iyi secip merhametli olmasini dua edicez İnşallah hicbi annenin basina boyle kotu seyler gelmez sen icini ferah tut bi oldu diye iki olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?