2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Moralim bozuk, geçen hafta gittiğimde bebeğin gelişimi sat ile uyumlu idi, bu hafta gittiğimde bir hafta geri de kalmış, gelişmemiş rovamycine antibiyotik kullanmıştım o yüzden mi acaba?
CANIM DOKTORUN BİŞEY DEMEDİ Mİ BEBEGİN GELİŞİMİ HAKKINDA? BENİM EN BAŞINDAN BERİ HEP 6 GÜN GERİDEN GELİYOR AMA HERŞEY YOLUNDA SAĞLIKLI BİR GEBELİK DEDİLER SENİNKİ DE ÖYLEDİR BENCE

Moralim bozuk, geçen hafta gittiğimde bebeğin gelişimi sat ile uyumlu idi, bu hafta gittiğimde bir hafta geri de kalmış, gelişmemiş rovamycine antibiyotik kullanmıştım o yüzden mi acaba?

Doktoruna danıştın mı? Bence bol bol su iç ceviz badem süt yumurta ye yiyebiliyorsan. Moral bozacak bir şey değil. Benim de geriden geliyor.
hamile kalmadan önce 52 kilo idim şimdi 57 kilo olmuşum, düzenli yemeye başladım. Daha önce sadece bir öğün yerken şimdi artık 3 öğün ve ara öğün yiyorum, ama midem bulanıyor, balık ve ceviz yiyemiyorum tadı kötü geliyor, doktor imom ve folik asit verdi sadece, benim kendime bir doktor bulmam lazım, inşaAllah bebişim iyidir...

hamile kalmadan 1 hafta önce emara girmiştim, bel fıtığından dolayı ayrıca hamileliğimin 3. haftasında çamaşır suyu ve pas kireç çözücü karıştırdığımdan tüm gün kötü olmuştum, inşaAllah bunlar etkilememiştir bebeğimi, etkiler mi ki

Canım benim 5 haftadan beri kanama alanım var ... 3 doktor görmedi karından 1 doktor vajinal gördü bu doktor direk görüyo ne hikmetse... Heyet istedim bitiyo tek hekim rapor hakkım dedim ben dolandırıcıyım sanki yatış vermem lazım yoksa veremem diyo... Ben de o pis hastane ortamında kesinlikle kalmak istemiyorum.. Bi kişi olumsuz çalışmaman lazım desin herkesin içinde şüphe kalır ... Hepimiz bebeğimiz için en iyisini yapmaya çalışıyoruz çünki... Onlar daha küçücük ama kalbimizi kaplıyolar işte :) Ya vardır ya yoktur anlamak bu kadar zor mu acaba ?? 10+10 rapor verdi onun yerine 20 gün heyet verseydi... Ama yatış lazım diyo işte... Bi basit hastalıkta bile rapor alamıcam artık tek hekim. Teşeekkürler canım.

Canım ilaç mı o
Bebeklere veriliyor.. ben de eskiden kullaniyordum.. evet eczanede satılıyor.. serum fizyolojik adi.hem al bebegine de lazim olacak doğduğunda evde bulunsun.. bir de buğu satılır eczanede onu al kaynar suya az koy..üstünü havluyla kapatıp içine çek havasını anında açıyor... alamazsan kekikle tap aynısını..

Etkilemez canım bebek şuan bulunduğu yerde çok iyi korunuyor. Merak etme. Hem kimse kendini hamileliğinde dört dörtlük koruyup bakamıyor ki.

Doktoruna söyledinmi bunu canım emar röntgen çok zararlı diye biliyorum. Bide kimyasallarada dikkat et eldiven kullanıyorum ben.

anladım cnm en doğru olanı yapıyorsun riskli bi durumda ben de kesinlikle rapor almayı tercih ederdim. inşallah bundan sonra gerek kalmaz içini ferah tut.

mr çekimi tomografi, röntgen ya da pet çekimi gibi hamileler için tehlike arz eden bir görüntüleme yöntemi değil. ztn hamile kalmadan çektirmişsiniz. hiçbi sıkıntı olmaz içiniz rahat olsun.

mr çekimi tomografi, röntgen ya da pet çekimi gibi hamileler için tehlike arz eden bir görüntüleme yöntemi değil. ztn hamile kalmadan çektirmişsiniz. hiçbi sıkıntı olmaz içiniz rahat olsun.

off basim cok kötu agriyor ve dönuyor.. dun okadar guzel yedim ictim bu sabah bulantiyla uyandim.. 6dan beri daha agzima bi lokma atamadim cok kötu hissediyorum gizli sekerde var dengeli beslenmem lazim

bende akşam nohut yedim ay sabahı sabah ettim karnımın şişliğindenyediklerimizle ilgisi var sanırım, gaz yapan şeylerden mi tüketiyorsun acaba?
yok canım gazlı değil hiçbiri akşam yediğim çıktı zaten midem boştu sadece1 elma yemiştim ama işte dediğim gibi çok yemişim gibi oluyor

Gunaydin kizlar bugun benimde rutin kontrolum var gaz sancisi yasiyorum geceleri uykuyu unuttum erkenden kalkiyorum allah hepimize yardim etsinnn

Benm 14.30da bugun ama ikili tarama yarin bebisi renkli gorucem ccok heycanlym
uyku sorunu bende de var canım
ikili test kan testi diye biliyorum sen 4 boyutlu ultrasona gircen sanırım
haber bekliyoruz

Herkese selam süt icemiyorum diye meyveli deneyim dedim geceden bu yana kötü ,şu günler bir geçse azıcık keyfini cikartsam... Uykusuzluk ,huzursuzluk sabir versin güzel Allah'ım..
günlük süt hariç hazır yani paket süt içme bence ya süt tozu var onlarda bende yoğurt almak zorunda kalıyorum süt bulamadığım icin ama onda bile helal sertifikasi arıyorum ki katkılı olmasın meyveli süt meyveli soda bunlar iyi değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…