2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Tahmin almakta kötüymüş bi kız bi erkek tam netleştiğinde öğrenmek lazım. Doktorum 14. Haftada kesin oluyor dedi onada az kaldı zaten :) maşşallah önemli olan sağlıklı olmaları.

Yok canım olmaz merak etme çok uzanmazsın bi daha ...

Ne hissediyorsun.. ay ne heyecanli
çok karışık hislerim en başından beri kız hissediyordum son 3 4 gündür erkek galiba diyorum çok karışığım

gunaydın cnm... ıyı haberlerını beklıyoruz ıns
sağol canımm haber vericem mutlaka

Bugün cinsiyet öğrenecek arkadaslarım eminim heyecan coktur..inşallah guzel haberlerle gelin kızlar..
çok fazla hem de yerimde duramıyorum.inşallah canım

kızlar daha önce de sormuştum sizlere. ben de 7 haftalık hamileyim ama bulantı dışında hiçbi belirtim yok. kasık batması başlarda vardı artık yok. sizlerde durum nasıl
Ben de o da yok aşırı yorgunluk oluodu o da bitti gibi. Valla inşallah iyidir bebişim. Hiç kusma dim şimdiye kadar. Çok yemek yiyorm ben ya 3 kilo almisim

Maşallah canim ne güzel . İki hafta sonra kaç haftalık oluosun. Muhtemelen o zaman sorabilirsin cinsiyeti

ya okdar onemli diil 3hafta falan benin korkum bayaga erken olmasi 30olmadanbsye dikkat ettimi kuzenin doktor bebek buyudkce bakicaz ilacla geciktircez dedi ins bende kuzenin gbi atlatirm hayirlsyla cok zor bsy
kaçıncı haftalar hatırlamıyorum ama hastanede yatırmışlardı 2-3 hafta serumla doğum başlamasın diye en zor zamanım oydu demişti. ama ben kalp şeklinde rahmi olup olağan dışı hiçbişey yaşamayanda biliyorum. Allah senide bebeğini de korusun dertsiz tasasız kavuştursun inşallah

Ay canım hayırlı olsun inşallah..

Canım bu b

Canım ben sadece üçlüyü yaptıracam, bir de ense kalınlığını olcturcem..
Bana doktorum taramalarda en iyi sonuç veren 2 li tarama dedi. Eğer 2 li iyi çıkarsa 3 lüye 4 lüye gerek kalmaz dedi. Bide onlarda yanılma payı çok oluyor dedi sen bilirsin ama 2 li önemli onu yaptır bence.

Yüksek raflara falan uzanmak riskli oluyor. Hiç bir yere uzanmamanızı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…