2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Aminn cnm.cok saol icim rahatladi valla zaten olumsuz dusunmuyorummm hersy guzel olucakk insallah

Bana doktorum taramalarda en iyi sonuç veren 2 li tarama dedi. Eğer 2 li iyi çıkarsa 3 lüye 4 lüye gerek kalmaz dedi. Bide onlarda yanılma payı çok oluyor dedi sen bilirsin ama 2 li önemli onu yaptır bence.
İlkinde yaptırdım.. kesin sonuç veren bir tahlil değil..bilmiyorum belki fikrim değişir..

cnm hayirli olsun ama bence beklemen lazim.. daha bi kac gun önce kiz simdi erkek.. 1-2 haftaya netlesir bence :) ustten bakiyo dimi?

Bir daha böyle birşey yapmayacağım zaten ya ne gibi zararı olur canım ya bi kere böyle bişey yaptım yapmaz olaydım
Canım su an sende bir problem olacağını zannetmiyorum.. sakin kötü düşünme, ama olayın önemini anlaman için.. Bir akrabamız cam silmiş yukarılara uzanmış.. bebeği i aylıktı.. kaybetti.. kendisinin 4. Bebegiydi ve buna bağladı nedenini.. sadece dikkat etmen için söyledim

tabi hep üstten bakıldı canım, artık kısmet:) kendimi ufaktan hazırlıyorum her duruma
Slm cnm naslsn bugun muayene gttim. Ikili testle ilgili konustk doktrm cok onmli yptirirlmasi gerekli bi test dgl yaptrmayab cok dedi tulay hanim ne diyo bu konuda sn yptrdnmi

Tamam canım dikkatli olacağım çok sağol

Slm cnm naslsn bugun muayene gttim. Ikili testle ilgili konustk doktrm cok onmli yptirirlmasi gerekli bi test dgl yaptrmayab cok dedi tulay hanim ne diyo bu konuda sn yptrdnmi
selam canım, ben kendi adıma yaptırmayı düşünmüyorum, oğlumda da yaptırmamıştım. doktorun yaklaşımı siz nasıl isterseniz oldu. ben seni etkilemek istemem ama benim yaşadıklarım bunlar

selam canım, ben kendi adıma yaptırmayı düşünmüyorum, oğlumda da yaptırmamıştım. doktorun yaklaşımı siz nasıl isterseniz oldu. ben seni etkilemek istemem ama benim yaşadıklarım bunlar
Tesekkur ederm cnm oznur hanimda istemiyosan yaptrma dedi bnde yaptrmiyim diyrm ama bi yndanda icmde kalirsa diyorum acaba ne kaybederm sadece kromozom testi ne blm kafam karisik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…