2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Evet canim.ilk gebelik. Ben bağırsak hareketlerinde n ayirtedemicem galiba uzun bi süre. ben d é çok yağ yok da bağırsaklarm genelde hareketidir.

kizlar bende doktora sordum bu haftalarda bebegin hareketlerini hissetmemiz imkansiz. hissetigimizdede zaten tekme gibi veya gaz gibi degil kelebek ucusmasi gibi birden hissedilirmis

Ama yaşam alanı bırakmayan maalesef insanlar :-( Dediğiniz gibi bu konu uzar gider bende sizin düşüncelerinize saygı duyuyorum. Yalnızca bilgimi ve öğrendiklerimi de sizinle paylaşmak istedim.

Canım benim de önce yarısını sıkmışım bitti sandım baktım dışarı aktı yarısı yenisini açtım onunda yarısını vurdum

eski konulari okudumda zaman gecsin istiyorum yaz bebekleri daha zor olurmus dogru mu acaba.. sicaktan isilik falan.

Kıyamam ona benim feride hanım çok hırçın hiç misafir sevmez saldırır wcye bile peşimden gelir beni çok zor günler bekliyor

cnm biraz anlatrmsin nasi hissetgni benimde elim hep kasgmda bsyler hissediorm gaza benzemeyen icim rahat ediyo piskoljk belki ama merak ettim tarif edersen sewnrm:)
Bizim günlerimiz yakin ya ben doktora sordum cok erken dedi. Hissedince anlarsın dedi sanki içinde kelebek kanat çırpıyor gibi olurmus ama çok merak ediyorum.

kizlar bende doktora sordum bu haftalarda bebegin hareketlerini hissetmemiz imkansiz. hissetigimizdede zaten tekme gibi veya gaz gibi degil kelebek ucusmasi gibi birden hissedilirmis
meloş ben o kelebek uçuşması gibi şeyi yaklaşık 1 haftadır yaşıyorum tamda bebeğimin olduğu yerde gıdıklanıyor gibi kaşımaya çalışıyorum geçmiyor içten gelen bişey evet daha çok erken ve ilk gebeliğim ama yaşıyorum bu durumu yarın unutmazsam doktoruma sorucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…