2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
dogrudur cnm bence sor doktoruna :)

Kızlar çok şükür bi şey yokmuş doktor dinlen dedi progestan a devam dedi yat dinlen dedi. Veee süpriz bişey oldu 11+1 bugün hiç aklımızda yokken cinsiyeti söyledi kızmış melegim
Maşallahh ya bana 12+3 te bile sadece tahminde bulundu cinsiyet yeni oluşuyor dedi. Masallah erkenden söylemis.

Kızlar bişey soracağım ben şu mesajın altında yazan tahmini doğum tarihini but turlu yapamadım. Yardım edin

Hiç bırakılırmı onu ben dogurmadım, hayvan diye görmüyor o benim evladım. Tabiki hayvan ile büyüyen çocukların psikolojik gelişimlerimde önemli farklılık var bunlar kabul edilmiş görüşler. Hayvan düşmanlarınıda anlamıyorum zaten evde hayvan olmaz, sokakta beslersin olmaz nereye gidecek bu hayvanlar dünya sadece insan için inşa edilmiş başkasının yaşamaya hakkı yok. Kedi köpek tüyünden kimse hasta olmaz düzenli parazit aşılarını yaptırırsın gül gibi yaşar gidersin.

Ben oğlumu Ağustosta doğurdum. Biraz zor çünkü sıcak olacak v.s ama üstesinden geleceğiz En azından Ağustosta 40 ları çıkmış olacak. Zaten Haziran Temmuz o kadar sıcak yapmaz.
cocuk bana benzerse zaten daralir yazin.. isimiz zor:) sicaklara hic gelemiyorum denize falan girilmiyorsa.. esimde tamtersi hep sicak olacak heryer

aynen cnm haklisin bence

bende 4 sene golden baktm hic hastalanmadk ve o bizim ailemzden birydi ama öldu 4yasnda erkenden we bi cok insandan daha insandi anlaysli hisli bi kopekti smdide muhabbet kusum var acayip konusuyo solemedgi yok evin nesesi evimde kopekle bebegimi buyutmekte isterdim yasiyo olsaydi kopegm hassasim bu konuda bende

Bizim günlerimiz yakin ya ben doktora sordum cok erken dedi. Hissedince anlarsın dedi sanki içinde kelebek kanat çırpıyor gibi olurmus ama çok merak ediyorum.
bende idda edemem hissediiryorm diye yatip karnima elimi koyunca orda oldgunu kalben hissediyorum belkide bos degil orasi gbisinden:))) Allah ogunleride yasatsin bze bakalm senin ne olcak ben kizla yolu actim patir patir geliyo kizlar erkek beklioruz birazda:))

Başın sagolsun canım belki bir tane sahiplenirsin ileride belli olmaz konuşan kuşlara batılıyı maşallah ona. bende sibirya kurdumu kaybettim onu çok özlüyorum ama şimdi kedim var yavru yada sakat bulduklarımı bakıp tedavi edip sahiplendiriyorum. Eşim 12 kedi 1 köpekle aynı evde büyümüş maşallah hiçbir saglık sorunu yok. Bazı çok bilmiş kişilerin uydurdukları senaryolar benim gittigim özel hastanenin doktoruda kediyi gönder dedi birdaha ona gitmeyi düşünmüyorum hayvan düşmanlarını sevmiyorum, hayatımda da istemiyorum

Kıyamam ona benim feride hanım çok hırçın hiç misafir sevmez saldırır wcye bile peşimden gelir beni çok zor günler bekliyor
İnşallah üstesinden geleceğiz. Kuzenimin kızı doğduğunda evde 2 kedi 1 köpek vardı. Hepsi aşılı olduğu için maşallah hiç bir şey olmadı. Kızı şimdi 8 yaşında ve çok sağlıklı . Elbet bizde atlatacağız canlardan vazgeçmek olmaz

Kızlar çok şükür bi şey yokmuş doktor dinlen dedi progestan a devam dedi yat dinlen dedi. Veee süpriz bişey oldu 11+1 bugün hiç aklımızda yokken cinsiyeti söyledi kızmış melegim
Maşallah size. Bu kadar erken mümkün değil ki cinsiyet. Kesin gibi mı konuştu. Doktor. Neye göre tahmin yaptı acaba

seninde basn saolsn cnm ins neden olmasn kaybetme korkum oluyo iste o.aciyi yasadgn icin sende blirsn cok uzuluyo insan agzi yok dili yok bide benm kucagmda oldu aniden bayaga kendime gelememstm
buda kuki

cocuk bana benzerse zaten daralir yazin.. isimiz zor:) sicaklara hic gelemiyorum denize falan girilmiyorsa.. esimde tamtersi hep sicak olacak heryer
Mecbur klima alacağız biz, en azıdan 21 dereceye ayarlarız. Yoksa durulmaz pişer bebebişimiz aslında kışın klimalar ucuz fiyat araştırması yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…