2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
damara denk gelmistr cnm claxanemi senin benm claxane otomatik kapatiyo kendini ilac bitince cok rahat yapiorum ben alistm iyice
Oksapar benim daha igneyi batirmamla ilaci sikmadim bile bi baktim incecik bir kirmizilik ignede..hemen cikardim karnimdan.. sikayim dedim fazla sikmisim ilac eksildi yenisini acip yaptim

Oksapar benim daha igneyi batirmamla ilaci sikmadim bile bi baktim incecik bir kirmizilik ignede..hemen cikardim karnimdan.. sikayim dedim fazla sikmisim ilac eksildi yenisini acip yaptim
benm claxane cok kolay ypimi otomatik igne siringa falan degil yani hastanelerdeki.gbi guzel bi sistemi var batirip ilaci veriyosn kitleniyo bitince kapatiyo kendini

Allah sizlerden razi olsun hepinizin duasina ihtiyacm var.sizleri tanimiyorum sizlerde beni ama bende sizler için dua edecegim.allah hepinize hayrli dogumlar saglikli evlatlar nasip etsin

Insallah dediginiz gibi olur da birsey cikmaz.benm bebegim 7 aylikken karnmda öldü.hani dogum felan olmadi ölü olunca yapay sanci verildi ve dogurdum.bir sknti yoktu ama iste.kiyip bebegide parcalattiramadim.insan bebeğini gorduktn snra daha bi tuhaf oluyor parcalamalarini icim el vermedi dolayisiylada nedn oldugunu bilmiyorum..simdide bu kalinlik ve snrasini dusunmek cildirtiyor beni..bilmiyorum ama rabbim herkesin evladina saglik sihhat versin saglikla dogsun insallah

cnm her gebelik kendine ozel kiyaslama allah evladina uzun omur versin digeride melek olmus zaten bence hic kendinde bebegide strese sokma Allah cok buyuk bol bol dua et bisey olmicakk bebegine

Amin Canım, yüreğini ferah tut. Ense kalınlığı tek başına bir şey ifade etmez demişti doktorum. Siz stres olmayın bebişede da yansır sonra. Allahın izni ile sağlıkla alacaksınız yavrunuzu. Siz yeterki moralinizi yüksek tutun. Sağlıklı beslenin yormayın kendinizi

Tek tek yazamasamda bebegini kaybedenlere sabir riskli gebelerede saglik diliyorumm. Bende idrar yolu enfeksyonu ile ugrasiorum her hafta tahlill gunde 2 3 lt su icin kizlarrr enfeksyon erken doguma sebep olabiliyor idrar tahlilini ihmal etmeyin bana antibiyotik verdi tek kullanimlik cok faydasi oldu... sevgiler hepinizeee

Öncelikle allah yardımcınız olsun. Ancak örneğin benim testin alt kisminda "sonuçlar kesin taniyi değil riskleri göstermektedir. Riskin artmış olması bebeğin mutlaka etkilenmiş olduğu anlamına gelmediği gibi riskin dusuk olması da down sendromu vb anormali varlığı ihtimalini ekarte ettirmez" yaziyor. Allah korusun tabiki ama bence başka bir doktora daha görünün. Allaha emanet.

Merhaba ben yeni üyeyim ve 10+3 gunluk hamileyim. En son adetim 9 eylül 2015ti fakat geç döllenmiş tahmini doğum tarihi 22 haziran 16 idi 2 hafta once dr gittigimizde birgün fazla gelişmiş 21 haziran 2016 dedi doğum tarinine :)

Bu arada cleaxane 6 bin, folbiol, benxol12, progestan ve coraspirin kullaniyorum

Yaş 28 kilo 58 oldum :)

hayrli olsn bebisin dha once kaybin varmi cnm yada tup bebekmi claxane yapiosn bende clwxane kuklaniorm 0.4

Hoş geldin

Kızlar folik asit ne zamana kadar kullanılıyor..

Folik asit bebekte nöral tüp defekti oluşma halk arasında bilinen tabiriyle belden omuriliğin dışarda olması, beyin anomalileri gibi durumların oluşma riskini azaltsın diye verilir. Zaten bizim haftalarımıza kadar zaten beyin ve omurilikle ilgili oluşumlar tamamlandığı için 9-10. Haftalardan sonra kullanmanın çok da esprisi yoktur aslında. Ben 10-11 haftalığım. Doktorum bana şimdilerde bir faydası yok, istersen bırakabilirsin dedi. Benim de 5 tabletim kaldı. Bitince bırakcam

Evet önden kendisi ölçtü. Cumartesi perinatolog ölçücek bide kan tahlili. Ama kendi doktorum gayet ince, incesi makbul zaten bi sıkıntı yok dedi.
ben yaptırmıcam da haftaya c.tesi kontrolum var 12+5 olcam o zaman ölçer mi acaba diye merak ettim de. Bide inşallah cinsiyet öğrenirim.

Hayırlı olsun canım zamanla o kendini toplayııpgününü bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…