2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ama yaşam alanı bırakmayan maalesef insanlar :-( Dediğiniz gibi bu konu uzar gider bende sizin düşüncelerinize saygı duyuyorum. Yalnızca bilgimi ve öğrendiklerimi de sizinle paylaşmak istedim.
Çok teşekkür ederim belkide benim bildiklerim hep kulaktan duymadır sözlerim ama genede dikkat etmek gerekir.Keşke hepimiz insan gibi yaşayıp doğamızı ve doğada bulunanları koruyabilsek.

Kızlar çok şükür bi şey yokmuş doktor dinlen dedi progestan a devam dedi yat dinlen dedi. Veee süpriz bişey oldu 11+1 bugün hiç aklımızda yokken cinsiyeti söyledi kızmış melegim
Çok sevindim geçmiş olsun. Cinsiyet için çok sevnidim hayırlı olsun inşallah bebiş :)

Mecbur klima alacağız biz, en azıdan 21 dereceye ayarlarız. Yoksa durulmaz pişer bebebişimiz aslında kışın klimalar ucuz fiyat araştırması yapacağım.
benim esim herseyi bana birakti sana guveniyorum diyo ama biseye karisirsa eminim klimadir. baslicak söyle zararli böyle zararli diye.. bende bu aralar bakiyim lazim olacak

Bende kız cok istiyirum ama hayırlısi. Kız hissediyorum bide bakalim ne olacak. Çook heyecanlıyimmm hep kız diyordum ama erkekte olabilir diyorum son randevudan beri. Doktor kiza benzetti ama nedense acaba diye aklima düstü.

Mrb haziran anneleri.bende haziran annesi olacagim insallah.benim iki yıl once 7 aylik bir ölü dogumum oldu.snra kimyasal gebelik gecirdim.simdi 11hafta 2gunluk hamileyim.26 yasindayim.dun ikili test icin hastaneye gittim bebegimin ense kalinligi 2.99 cikti.riskli dawn sendromu acisindan dedi.baska hastaneye gittim oda ayni ölçtü.son gittiğim doktor ense kalinligi fazla o yuzden ikili testi yapsamda degerler yuksek cikacak risk fazla cikar cunku testin %70ini ense kalinligi olusturuyor dedi.16.haftada gel dortlu test yapalim dedi ondada sorun olursa amniyosentez yapilir dedi.cok korkuyorum cok.aranizda bu degerlere yakin cikan varmi.ne olur bana destek olum kafayi yicem dusunmekten.

merhaba gecmis olsun insallah bu sefer saglikla kucagina almak nasip olur. maalesef degerlerle ilgili hic bilgim yok. sadece cok defa ense kalinligi ve kantestinin riskli cikip saglikli doganlari duydum ve tamtersi onun icin hic bisey diyemicem umarim sagliklidir bebegin

Insallah oyledir oyle cok istiyorumki artik bi evlat sahibi olmayi.cokta korkuyorum iste..rabbim isteyen herkese evlat versin saglikli sihhatli.insallah sizin bebekleriniz saglikla dogar kucaginiza alirsiniz

benim esim herseyi bana birakti sana guveniyorum diyo ama biseye karisirsa eminim klimadir. baslicak söyle zararli böyle zararli diye.. bende bu aralar bakiyim lazim olacak
Isı derecesini sabitlerseniz klimanın iç ünite ve dış ünite temizliğini sağlarsanız bir sorun olacağını sanmıyorum.

Allah yardımcın olsun. Zor bir durum tabi, Allah kimseyi böyle sınamasın. İkili testi neden istemedi ki

cnm ben 8gundur yasiorm 2kere kann gerisi kahve leke mutlaka dinlenmen lazm korkma icin rahat olsn

Cnm daha bana test yapılmadı değerleri nedir çok bilmiyorum ama Allahım sana güç bebeğe sağlık versin yüreğini ferah tut bol bol dua et umarım diğer tetkikler tertemiz çıkar .Senin ve bebeğin için dua edeceğim elinden başka birşey gelmiyor...

Allah korusun kötü düşünme bunlar %100 garanti şeyler değil. Kan testinede baktır derim. 4 lü testede bakarsın. Bir doktora daha çık.

Merhaba, bebeğini sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah. Bende çok duydum açıkçası ense kalınlığı yüksek olup sağlıklı doğan bebekler. Bir yakınımın oğlunun ense kalınlığı yüksek çıkmıştı amniyosentezde , sağlıklı bir çocuk doğurdu şuanda 10 yaşında .. İlk bebeğinizi neden kaybettiğinizi araştırdılarmı. Hastanede bir bayanla tanışmıştım. bebeğini 5. ayında kaybetmişti. Nedenini araştırmışlar rahimi belirli bir ağırlıktan sonrasını taşımıyormuş o bölgeye dikiş atılması gerekiyormuş.

canım Allah yardımcın olsun benim arkdaşıma da dediler ama bebeği normal doğdu hiç bir sorunu olmadı. bence biraz zaman geçsin ....

Merhaba canım. Öncelikle geçmiş olsun inşallah iyi sonuçlar alırsın. Amniyosentez çok tehlikeli hem bebeğe enfeksiyon geçme riski hemde düşük riski var zorda bi işlem maalesef. maddi imkanınız varsa artık kan tahlili yapılıyor 2000 tl ücreti. Tahlil amerikaya gönderiliyor 1 haftada sonuç geliyomuş. Doktorum bahsetmişti çevremde yaptıranda oldu o şekilde. ama normalde 2 li de sorun çıkınca 4 lüyü beklemiyor doktorlar. Birde bana doktorum 11. Ve 14 haftada ki 2 li tarama iyi sonuç vermez yanlış çıkma riski yüksek dedi. En iyi 12-13 o zamanlar yaptır dedi. Bende bu cumartesi gidicem 13+1 de. Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…