- 16 Temmuz 2024
- 562
- 390
- 18
- 31
Yolun açık olsun canım kazasız belasız gelBen almadım daha çarşamba Diyarbakır’a gidicem orda alıcam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yolun açık olsun canım kazasız belasız gelBen almadım daha çarşamba Diyarbakır’a gidicem orda alıcam![]()
sağol canım. Abbooo bu hamile halimizle nasıl çekecez orayıYolun açık olsun canım kazasız belasız gelyanıyor buralar 50 derece sanırsn
Merhaba İstanbul’da mısınız nerede yaptırıyorsunuz detaylıyıGünaydıııınnnn . Bugün saat 2de detaylı ultrasonumuz var, tam 5 haftadır görmedik özledikinşallah herşey yolundadır
![]()
Merhaba, ben Aksaray’da yaşıyorum muayene olduğum hastane Konya’dan doktor geldiğini söyleyince kabul ettim. Gelecek olan doktorun yorumlarıda baya iyiMerhaba İstanbul’da mısınız nerede yaptırıyorsunuz detaylıyı
Günaydın canımmm yaaaaaa nasıl özlemişsinizdirGünaydıııınnnn . Bugün saat 2de detaylı ultrasonumuz var, tam 5 haftadır görmedik özledikinşallah herşey yolundadır
![]()
Doktora gitmemek için zor Tuttuk kendimiziGünaydın canımmm yaaaaaa nasıl özlemişsinizdirçok güzel geçsin detaylın inşallah
o direnmeyi iyi bilirim 1 ay olcaktı benim de bu hafta gitmeseydim tutamadım gittim ben tabiDoktora gitmemek için zor Tuttuk kendimiziinşallah herşey güzel geçer
Her gittiğimizde eşime diyorum fotoğraf video çek diye heyecandan unutuyorum diyor bugün doktorun yanında diyeceğim en azından diğer kontrole kadar videosunu izlerimo direnmeyi iyi bilirim 1 ay olcaktı benim de bu hafta gitmeseydim tutamadım gittim ben tabihasret giderin bugün
![]()
Yanına al telefonu sen de videoya al fotoğraf çekin unutmayınHer gittiğimizde eşime diyorum fotoğraf video çek diye heyecandan unutuyorum diyor bugün doktorun yanında diyeceğim en azından diğer kontrole kadar videosunu izlerim![]()
Ben ekrana kitlenip kalıyorum o yüzden eşime bırakıyorum bu görevi o da heyecandan unutuyorYanına al telefonu sen de videoya al fotoğraf çekin unutmayıntüm anne baba o anım büyüsünden unutuyoruz da işte
Babalar da çok heyecanlanıyorlar gerçekten mucizevi bir şey olduğu için çok normal böyle olmaları, olmamız. Ah amin amin inşallah hepimiz sağlıkla tam zamanında kucağımıza alalımBen ekrana kitlenip kalıyorum o yüzden eşime bırakıyorum bu görevi o da heyecandan unutuyorinşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alıp doya doya izleriz
![]()
sağol canım. Abbooo bu hamile halimizle nasıl çekecez orayı![]()
Her şey güzel geçsin inşallah canım benim bi benim detaylı ultrason çok geç haftalara kaldı herhaldeGünaydıııınnnn . Bugün saat 2de detaylı ultrasonumuz var, tam 5 haftadır görmedik özledikinşallah herşey yolundadır
![]()
Bana da burdaki arkadaşlarımızın ve diğer topiktekilerin yaptırma zamanını okuyunca erken gibi geldiHer şey güzel geçsin inşallah canım benim bi benim detaylı ultrason çok geç haftalara kaldı herhalde22+4e verdi randevuyu, ya da bana öyle geliyo
![]()
Tüp bebek tedavisinde doktorumuz vermişti eşim yapıyordu koldan bi sağdan bi soldan bide yaparken kolumu sıkıyordu etimi kabartıyorduHanımlar ben ekim sonundan bu yana her gün oksapar kullanıyorum çooook uzunca bir süre oldu haliyle… Bu kadar ay sadece göbeğime yaptım ama artık göbek büyüdükçe gerildikçe yapamamaya başlayacağım. Kollara geçiş yapacağım ama felç geçirmiş gibi hissettiriyor tövbe yarabbim acısının haddi hesabı yok kol bölgesinde. Yapan var mı hiç kollara nasıl yol izliyorsunuz bug’ ı var mı yani kolun![]()
Benim göbekte sıkıntı yok ama kolda var asla 5-10 dk sürmüyor acısı ama ben pat diye yapıyorum yavaş yavaş yapmıyorum acaba kolda bu taktik uymuyor muTüp bebek tedavisinde doktorumuz vermişti eşim yapıyordu koldan bi sağdan bi soldan bide yaparken kolumu sıkıyordu etimi kabartıyordubir sıkıntı yaşamadım yani bide o kolla 5-10dk sonra inip araç kullanıyordum bişey olmuyordu
Bana tedavi sırasında hastanede yattığımda hemşirelerde vurmuştu ağır ağır vurmuştu bende öyle yaptırdım eşime sizde yavaş yavaş yapınBenim göbekte sıkıntı yok ama kolda var asla 5-10 dk sürmüyor acısı ama ben pat diye yapıyorum yavaş yavaş yapmıyorum acaba kolda bu taktik uymuyor mu
Ben hep koluma yaptırıyorum eşime ezip yer belirliyorum en ağrımayan yeri çünkü yer kalmıyor zamanla göbeğe kendim yapmak zorunda kalırsam yapıyorumHanımlar ben ekim sonundan bu yana her gün oksapar kullanıyorum çooook uzunca bir süre oldu haliyle… Bu kadar ay sadece göbeğime yaptım ama artık göbek büyüdükçe gerildikçe yapamamaya başlayacağım. Kollara geçiş yapacağım ama felç geçirmiş gibi hissettiriyor tövbe yarabbim acısının haddi hesabı yok kol bölgesinde. Yapan var mı hiç kollara nasıl yol izliyorsunuz bug’ ı var mı yani kolun![]()