• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Benimki de öyle görüntüde çok iyi ama içi fesat kıskançlık hat safhada hep bir beklenti arkadan konuşma. Ben el kızıyımda oğlunu soğuttu kendinden senelerdir görüşmüyolar. Hepsi böyle değil ama erkek annelerinde var bir sıkıntı. Oğlumuz olursa biz böyle olmayalım unutmayalım bu günleri.
aynen cnm asla böyle olmayalım. gereksiz yere huzursuzluk oluyor işte ama ben görmezden geldiğimden beri rahatım en güzeli o.

İnanamıyorum bu ne vicdansizlik valla ben Deliyim azıcık kayınValidem melek çok seviyorum hatunu bana katlaniyor ama yeri geliyor kendi çocuklarından bile koruyorum onu...
Benimki de iyidir ama çok dolduruyorlar.. hemen doldurulusa gelir.. bu bunu demiş.. su gelin hamaratmış şöyle iyimis şöyle hizmet ediyormus diye diye başımı yer..

Benimki de iyidir ama çok dolduruyorlar.. hemen doldurulusa gelir.. bu bunu demiş.. su gelin hamaratmış şöyle iyimis şöyle hizmet ediyormus diye diye başımı yer..
Boşver duymamazliktan gel,cevap vermeyince susar nasıl olsa kiyamam gebe gebe birde bunlarla ugrasiyorsunuz :KK19:

Hamileliğimin ilk gününden ber yemek yiyemiyordum uyuyamıuordum. Bugün iki saat uyumuşum:) azıcık da yemek yedim. Şimdi de korkmaya başladım allah korusun diye...haftaya doktora gideceğiz daha var ama içime korku diştü.
Rabbim korkutmasın..

Hayırlı vakitler kızlar sabah kuvvetli b baş dönmesi ile uyandım sağlık ocağında tansiyon 9a 6 çıktı hemen kadın doğuma gönderdi düşük tansiyon diye durduk yere panik oldum neyse ultrasonda bebek iyi dedi doktor doğum tarihimiz mayisa kaymis Maşallah 55 mm olmuş bahaneyle bi daha gördüm kuzumu kısa günün karı oldu bana :) kan ilacı başlattı doktor hala başım dönüyor ama geçer inşallah
Korkma canım benimde tansiyon düşük hep 9-6 ama doktorum hamilelikte düşük tansiyon iyidir yüksek olması çok tehlikeli diyor. Uzan ayaklarının altına da yastık koy biraz uyursan iyi gelir.

selamlarr:KK73:dün oğlumun ultrason fotoğraflarını buldum çok duygulandım, evde bırakmasam ekleyecektim birkaç tane. Ama bebek kesede sağda ise kızdır tezini çürütüyor oğlum çünkü kafası sağdaymış miniğimin:KK200:
Merhaba canim. Buna benzio mu oglusunun fotoları. Ben dün aldım bu fotoyu dà cinsiyet tahmini yapamioruz. Başı sağda sanırım. .Sence nedir ;)

Eklentiler

• 2015-11-17 12.53.54.webp
    2015-11-17 12.53.54.webp
    21 KB · Görüntüleme: 51
selamlarr:KK73:dün oğlumun ultrason fotoğraflarını buldum çok duygulandım, evde bırakmasam ekleyecektim birkaç tane. Ama bebek kesede sağda ise kızdır tezini çürütüyor oğlum çünkü kafası sağdaymış miniğimin:KK200:
ben çok ultrason fotoğrafına baktım bebeklerin kafası genelde sağda benim bebeğin kafası solda :)) ya da tesadüfen baktığım fotoğraflarda öyleydi :)

Ay yok yaa benim annem çok seviyor damadını tabi damadı kızının üstüne titriyor oda var tabi ama çok iyi anlaşıyorlar. Kıskançlık olmayınca sorunda olmuyor yani :)
benim annemle eşim de çok iyi anlaşırlar annem çok sever eşimi. ama ztn eşim çok iyi anlayışlı biridir bi tek annesi konusunda çok hassas hatalı olsa da hatalı demez eşimin tek beğenmediğim yönü bu diyebilirim :)

Korkma canım benimde tansiyon düşük hep 9-6 ama doktorum hamilelikte düşük tansiyon iyidir yüksek olması çok tehlikeli diyor. Uzan ayaklarının altına da yastık koy biraz uyursan iyi gelir.
Sağol canım doktorum da normal dedi ama yine de dahiliye ye gönderdi o da cok zayifsin iyi beslenmiyorsun dedi tiroid tahlili ve ultrason istedi ama şimdi yaptirmicam iki hafta önce yaptirdim az daha beklesin zaten kanım az dinleniyorum şimdi bugün icin rapor verdi doktor

Kizlar geldm serum takildi yattim biraz bebek iyiydi kanama gozukmuyo ama yatican dedi kipirdamadan az az dewam edio yatiyorm ewe geldm idrar kulturu fln alindi ilac yazdi iyice dinlenicm yapck bsy yok biter dimi kizlar kanama
Çok geçmiş olsun canım. Biter inşallah. Ben de 3 günlük raporlu yum. . Kuluçka da gibi uzanıyorm. Öyle . Bana yatış verdi. Yatmadim hastanede. Progestan içtim şimdi .uzanalım geçer inşallah. Ben de şimdi yok şükür kanama inşallah seninki de gecer.

Kizlar geldm serum takildi yattim biraz bebek iyiydi kanama gozukmuyo ama yatican dedi kipirdamadan az az dewam edio yatiyorm ewe geldm idrar kulturu fln alindi ilac yazdi iyice dinlenicm yapck bsy yok biter dimi kizlar kanama
cnmm çok geçmiş olsun kanama gözükmüyormuş bak ne güzel bir haber. idrar yolları ile ilgili bir durum belki de. sen dinlen kanama da azalmış ztn bu da güzel bitecek demektir:)

Biter canım inşallah bişey olmaz korkutma kendini oluyor böyle bazılarında. Kanama gözükenlerde bile duruyo senin de geçicek.

Back
X