bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Senin sinirlerin yipranmis biraź canim. Esinde biraz kaba cevap vermis. Virbirinize en ihtiyac duymaniz. En ilgili olmaniz gereken donem. Hem erkekler bazen ev islerini is olarak gormuyor. O yuzden oyle dediginde gul gec. Benim herif ben kizinca ben eve ukraynali alcam diyor. Almazsan hatrim kalir diyorum. Guluyoruz. Sirnas azcik kocana adayi uyut yat dizine seni sakinlestirsin sacini sevsin uyu dizinde ohh mis.

Evet canim. Valla benim kayinpeder hastaneye geldi, sagolsun evden bir suru sey hazirlayip getirmis ben yeyim diye, hastane odasina bile cikmadi rahatsiz olurum diye, esimi arayip asagi cagirdi.
Aaa kizlar olur mu hic.benim kayinpederin tam 18 gün yatti oturma odasında.bende basur oldu doğumdan sonra oturamiyorum. İçeri gidip şöyle uzanip TV izlemek istedim.ama kumanda koynunda adam her aksam gündüz yatti uzandi.haaa bir de gorumcemin de 2 yasinda oğlu peşlerinde.bakacak kimse olmadigi için.benim lohusaligim roman olur ya.ooooo neler var neler daha..

Canimsin ne tatli anlatiyosun iyiki varsin cok tesekkur ediyorum dediklerini dikkate alicam bitanem

Hergun senden biseyler ogreniyorum kuzum ne buyuk sanssin sen kuzum bide senin dedigin gibi deneyim kendi yontemlerim dogru degilmis kuzum bunu anladim

Estağfurullah bitanem, ben de bir sürü şey öğreniyorum senden. Sen de benim şansımsın. Tüm kalbimle mutlu olmanı, yuvanızın hep huzur ve sevgi içinde olmasını diliyorum. Yeni bebek şans getirsin size

Canimsin ne tatli anlatiyosun iyiki varsin cok tesekkur ediyorum dediklerini dikkate alicam bitanem
Ben
Evet kuzum benim ada bi buyusun bi dillensin babasinin her kotu lafina anneme oyle soyleme dedirtcem belki cocuktan utanirda azcik susar
tatlim cocugu babaya karsi doldurmamak babayi uyarmasi da bence cok yanlis. Esine kizinizin o yokken ondan duydugu kufurleri soyledigini kucuk cocugun agzina hic yakismadigini yaninda daha dikkatli davranmasini soylesen. Mesela her kufur ettiginde adanin kumbarasina 5 20 tl ceza parasi atsa inan kufuru birakir.

Evet canimm cok hos bi fikif bu daha mantikli cok guzel bi fikir bu aklima gelmemisti harikasin kuzum cok saol

Canim kendi kizi amelyat oldu ekim ayinda hala iyilesememis yatiyor amelyat yeri aciyormus yazik. Bana diyor gelde utu yap evi temizle diye. Naz yapma kalk yap dedim bigun ogunden beridir konusmuyor benle.
Aman öylesi konuşmadı mı sanan yarar boşver kendi kızının ki can da seninki ne iyi yapmışsın ver ağzının payının doğumda da kendinden uzak tut ayy gerçek çok sinir eşin seni anlıyor mu peki

Ilk baslarda esim hep ailem dedi. Benim hakli oldugumu bildigi halde aileme susacaksin gideceksin diye baski yapti. Hergun kavga ediyorduk.vUzulduk ikimizde. Sonra rest cektim ailemin evine gittim 15 gun ailemde kaldim ailesi ne oluyor diye aramadi gelmedi etmedi. Esim bensizligi kaldiramadi tamam dedi kalbim acidi aciyor gel dedi ve evime dondum. Simdi ailesine gitmiyorum. Ben agiz kavgasi edemem yani tarzim da yok. Arada ufak tefek soylerim lafimi. Simdi esim beni koruyor ailesine karsi. Annesine benim yanimda diyor ki o ceneni tutsaydin antihindistan gelin degil kiz olurdu sana diye. Karima laf soyleme diyor. Esimde sogudu annesinden gitmiyor artik. Ama simdi cok guzel evliligimiz var masallah. Kayinvalidem yuzume cok soyledi bosayacam sizi benim istedigim gelin hazir diye.

Iyyyy nefret ettim kv canim bosatacam seni demis ya avucunu yalasin cadi kari

Kızlar İYİ aksamlar nasilsiniz BUGÜN saglik ocagi kontrolu vardi tetenoz OLDUM iyneden çok korkarimm yarın sabahta kan vercem kansayimi miymis neymiss offffçok korkuyomm ayrıca bugün doktora gittim gecenay tersti buaydaa yan dönmüş ama kız diyim dedi ama yine net biseyyok cildircammm net bi ogrenemedimm ya

Kızlar burdan çok da uzak kalmıyorum ama yazılanları okumaktan birşey yazmaya fırsat bulamıyorum maşşallah hızınıza yetişemiyorum..ben böyle okuyarak takip edicem herhalde sizi... Çok yoğun geçiyor bu hafta benim için Ramazan öncesi gezmeler çok yoruyor.. Hepinize iyi geceler

Ayy canım en azından eşin seninle bak Rabbim mutluluğumuzu bozmasın eşine de sana da sabır versin inşallah 2. Çocuk gelince de mutluluğunuza mutluluk katsınn canım

Ayyy kiyamam ona minik erkekim benim o yaa tabi pipiliyse cansin bitanem cok sagol destegin ilac gibi geldi
Ne demek canım benim bi nebze rahatladiysan ne mutlu bize KK olmasa napardik acaba bideee iyiki kasım anneleriyiz

Daha nice yıllara inşallah Rabbim sizi çocuklarınıza bağışlasın
amin canim cumlemize insallah.
Hemen karnimi doyurdum daha kendime gelemedim yaaa
canim kan sekerin dusuyordur.onun ilaci az ve sık yemek,fazla hamur isi tatli tuketmemek.benim basima cok gelir hatanede serum bile atildim hep kizima hamileyken.
Allah mutluluğunuzu daim etsin insallahhh
Allah razi olsun canim.
Kizlar siz toplamda simdiye kadar kac Kilo aldiniz?
Canim ben 3 kilo verdim ama bugun tartida ilk defa 400 gr civari aldigimi farkettim.o da bebikin bana yaptigi kilodur.bebikin kilosu suyu vs.benim az almam lazim hamilelik sayisi arttikca daha zor veriliyor kilolar dogumdan sonra.en azindan benim oyle oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…