bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bitanem ne zaman istersen her zaman yanindayim her zaman elini tutucam soz veriyorum

Bitanem ne zaman istersen her zaman yanindayim her zaman elini tutucam soz veriyorum

Bitanem benim inşallah bebeklerimizle birlikte, yan yana geleceğimiz günler gelecek. Kısa bir süre fiziken yanında olamayacaksam da kalbinle, dualarımla, elimden ne geliyorsa ben de hep seninleyim

Bitanem benim inşallah bebeklerimizle birlikte, yan yana geleceğimiz günler gelecek. Kısa bir süre fiziken yanında olamayacaksam da kalbinle, dualarımla, elimden ne geliyorsa ben de hep seninleyim
Aynen oyle kuzucuklarimiz arkads olcak daha sen dinlen kuzum kalbim seninle

Nilke canım bizde seni çok özlemiştik. Geri döndün topicimize çok şükür hepimiz inşallah türlü sıkıntılarımızı atlatıp yavrularımızı kucağımıza alırız.

benseniyerim bende eşime çok taviz verirdim zamanında. Çok seviyordum eşimi hala da o kadar severim ama kendimi geri çekmeyi öğrendim. Kızgınlık, küslük durumlarında haklı da olsam hep ben gider yanaşırdım birbirimizden uzaklaşmayalım diye. Baktım hep benden gidiyo çektim kendimi. Tartışma anlarında eğer ben haklıysam artık kesinlikle kendimden taviz vermiyorum. Ha içim gidiyo dayanamıyorum ama tutuyorum kendimi. Sen de kendine göre bir taktik geliştir ve daha fazla üzme kendini canım benim.

Nilke canım bizde seni çok özlemiştik. Geri döndün topicimize çok şükür hepimiz inşallah türlü sıkıntılarımızı atlatıp yavrularımızı kucağımıza alırız.

Çok şükür kuzum, çok çok sağol. Amin bitanem, çok şükür Rabbim hamile kalma sevincini yaşattı, sağlıkla, mutlulukla, vaktiyle yavrularımıza kavuşmayı da nasip etsin inşallah

Hayirli bayramlariniz olsun canlar Nilke iyi olmana sevindim rabbim saglikla devamini getirsin insallah A Antihindistancevizi canim gecmis olsun rabbim sifa versin tatlim Mcada canim lekelenme fitilden olabilirmi cok az gelip devami yoksa korkma tatlim benimde oyle az leke gelip duruyordu 9 haftalarda sukur 22 +5 gunluk oldu rabbim tamamina erdirsin cumlemize insallah hepiniz seviliyorsunuz rabbim cumlemizi korusun .. ecmain

Canimmm ozledik gercekten buralar sizsiz cok bos bol bol eglen bizim icinde bitanem nice guzel bayramlara yavrularnla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…