bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ayni beni anlatmissin valla canim...

Canim sen iyi ol yeter.birimize birsy olsa inanki hepimiz uzuluyoruz.cunku ayni zamanlarda hamile kaldik ayni zamanlarda dogurcagiz nasipse hepimiz ayni heycani ayni duygulari paylasiyoruz.birbirimizin uzuntusunu de paylasiyoruz.hayirli saglikli dogumlar Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.

Allah ın izniyle birşey olmaz ona güvenip içini ferah tut
son adet 19 şubat mıydı senin . benim öyle , benimde gebelik uygulamasında 142 gün var gözüküyorda aynıyız sanırım :)
Evet canim 2 gun sonra yariliyoruz yolu ayniymis son adet tarihlerimiz ne guzell

Selam kızlar benimde oğlum oluyor 2. Erkek bebeğim bu, ilki 17 aylık. Su hapsrma öksürme işinde benimde anı ağrı giriyor bide sanki popom ağrıyor yada tam üstü belim anlayamadım

Çok sağol canım benim, amiinn, inşallah hepimiz 9. ayımıza sağlıkla ulaşırız. Rabbim bebeklerimizi sağlıkla, sevinçle bağışlasın bizlere

Selam kızlar benimde oğlum oluyor 2. Erkek bebeğim bu, ilki 17 aylık. Su hapsrma öksürme işinde benimde anı ağrı giriyor bide sanki popom ağrıyor yada tam üstü belim anlayamadım
Uste uste olmus seninde.benimde 2009 dogumlu oglum var bide 20 aylik kizim var.kasim 2014 dogumlu.supriz oldu 3. Birden hizli hapsurunca banada agri giriyir.kalcalarim ve belim cok agriyor benim.2 sene once yine hamileydim ve ustunden cok gecmeyince daha cok agri hissediliyor herhalde.
Hayirli saglikli dogumlar.

Herkes de bi ağrılar var , bu kadar hepimiz de olduğuna göre normal seyri böyle demekki :)
Benim bel agrım oluyordu baştan beri doktorum ağrıları azaltıp kaslarımı güclendirmem için hamile platesi tavsiye ettiydi ama eğitmeni iyi seçmen lazım bu konuda uzman olmalı dedi onuda bulamadım :))

Benim doktorum da , plesantamin onde oldugunu soyledi ve gec hissedebilecegimi soylemisti 20. Haftamdayken ( Ama rahim agzini kapatmiyormus ) O yuzden her "onde konumlanmayi" Pleasanta Previa diye tanimlamak dogru olmaz sanirim. Cunku rahim agzini kapatmasinin tibbi karsiligi bu terim. Araya bariyer gibi bir etki yapabiliyormus, sadece iceriye dogru olan tekmeleri hissedebilirmissin bir sureligine. ( Doktorun yalancisiyim ( )
@hilalaada isimli arkadasimiz , zaman zaman da hissettigini yazmis , bence de endiselenmesine hic gerek yok.
BegumBB nin de dedigi gibi , su an cok kucukler, kim bilir bir iki haftaya ne kadar cok hissedecegiz , keyfini cikarmak lazim bu guzel gunlerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…