- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #41.821
Maşşallah minnak A büyümüş annesi:))))Kiscem 902 Gr 34 cm olmuş buyumus çok şükür biay önce 460 Gr di minnak. En güzeli ben hiç kilo almamisim okadar dikkat ettim şükür değdi
başka gülücek bişey bulamamışlar mı seviyesizler!! baksaydın suratlarına dik dik.. memiklerimize biz laf edebiliriz ama başkası asla :))
Bi doğsun her haline ölürsün :)))) bende geçen burdan beğendiğim Lohusa pijamayı bulamadım yazlıklar bitmiş. Tek bir model kalmış piercardin 50 tlye aldım etiketin yarısına evde giymek için kışlıkları gelmedi yeni modeller bayram sonu gel dedi.aşağıdaki aldığım
aynen 4 kardeşiz biz bi ablamı daha 1.5 yaşındayken kaybetmişiz annemin hala gözleri dolar ağlar ondan bahsedilince.. küçükken aptal gibi amaann annem de niye bu kadar üzülüyo ki daha çok küçükmüş zaten öldüğünde derdim sonra ablamın kızı bebekken hastanelerde çok kalınca anladım ki bunun yaşı falan olmuyomuş.. karnımdakine en ufak zarar gelicek diye bile ödüm koparken hele de.. doğum meselesinden de 1 ay öncesine kadar pek korkmuyodum düşünmüyodum da daha doğrusu herkes nasıl doğurduysa ben de doğururum diyodum da iştee bi kaç nokta var takıldığım onları hallettim mi bu iş tamam :))Maşallah kizzz...
kalabalık ailesiniz desene...
ben zaten oldum olası bu doğum işleri nasıl noluyo diye beynimi yiyip dururdum
şimdi bi gevseklikle olucaklari bekliyorum...
Ay şaşırdın mı sen. Ne konuştuğunu bilmeyen kadınlar yüzünden ne sinir oluyorsun. Deseydin heee beni geçemedim az daha zorla diye. Ben hamileyim siz iyi misiniz bi mezure getir ölç bari deseydin. Ne kafana takıyorsun patavatsızları.zaten takintili biriyim artik kac gun bunu dusunurum oyle abes biseyde yok haa adami zorla sinir ediyolar
ıııyyyyyy en fıtık insan modellerinden biri!! bunlara hakkaten kızdığını kırıldığını belli etsen bi de şakadan anlamaz alıngan olursun.. allah sabır versin canımcevap versen onla da kafa bulurlar canim baya rahatlar herseyi sakayla diyen tiptenler. bende hic oyle sakayla diyemem pat diye soylerim bu seferde hilal kotu olur. o yuzden hic ugrasmiyorum resmi olmaya calisiyorum ama kafaya takiyorum
Ay şaşırdın mı sen. Ne konuştuğunu bilmeyen kadınlar yüzünden ne sinir oluyorsun. Deseydin heee beni geçemedim az daha zorla diye. Ben hamileyim siz iyi misiniz bi mezure getir ölç bari deseydin. Ne kafana takıyorsun patavatsızları.
ıııyyyyyy en fıtık insan modellerinden biri!! bunlara hakkaten kızdığını kırıldığını belli etsen bi de şakadan anlamaz alıngan olursun.. allah sabır versin canım
Boşver ozamn kafayada takma canım.aman bi degisikler ben anlamiyorum ki cevap versen yine aynilar hic yiz goz olmayim diue bisy demedim
Hemen mesafe koy bu insanlarla canım. Çekinsinler biraz senden. Şakalarına falan gülme. Yoksa devamı gelir.aynen canim bi arada kiloma takmislardi kizi yemese istahsiz ben yemesem diyet mi yapiyosun dilu 3. demesinde niye ben diyet yapiyorum yemiyoum da kizin istahsiz oluyo bende istahsiz olamazmiyim ondan yiyemezmiyim drdim ay ondan sonra bi kilo mevzusu acilsa hilal cok alingan bu konuda oldu bir de kizi dogum yaptiginda bana cocugu vermediler iki gun sonra gittigimdr zorla vermek istediler almadim ondada hilal alingan biz farketmedik kucagina almak istedigini oldu
Hemen mesafe koy bu insanlarla canım. Çekinsinler biraz senden. Şakalarına falan gülme. Yoksa devamı gelir.
haklısın canım. hem iş hem ev bir hafta sonumuz var zaten o da işten güçten uçup gidiyor. benimde pek dinlendiğim söylenemez. nasıl geçti anlamadım. eğitim güzel geçmiş, bizzat içeriye kadar ellerimle teslim ettim. sonra 14:00 de bitti almaya gittim. eve geldik anlatıyor da anlatıyor :) beni deniyor, iyi işte sen biliyorsun artık sen yaparsın dedim bonçuk bonçuk terledi.dedim öyle anlatmakla olmaz, hele bir altına pislesinde görelim eğitimi ne kaadr anlamışsın
aynen 4 kardeşiz biz bi ablamı daha 1.5 yaşındayken kaybetmişiz annemin hala gözleri dolar ağlar ondan bahsedilince.. küçükken aptal gibi amaann annem de niye bu kadar üzülüyo ki daha çok küçükmüş zaten öldüğünde derdim sonra ablamın kızı bebekken hastanelerde çok kalınca anladım ki bunun yaşı falan olmuyomuş.. karnımdakine en ufak zarar gelicek diye bile ödüm koparken hele de.. doğum meselesinden de 1 ay öncesine kadar pek korkmuyodum düşünmüyodum da daha doğrusu herkes nasıl doğurduysa ben de doğururum diyodum da iştee bi kaç nokta var takıldığım onları hallettim mi bu iş tamam :))
son kontrolümde dr benimde suyumun cok fazla olduğunu söyledi.bu neden kaynaklanıyor acaba.size dr unuz ne dedi.fitili niçiin verdi.dr bana hiçbirşey vermedi.şekere dikkat et dedi.iki hafta sonra kontrol edicek tekrar. suyun fazla olması ciddi bişeymi.
saol canııımmmm inşallah hepimize çok kolay doğumlar nasip etsin allahım.. benim adetlerim pek de sancılı geçmezdi ama o bölgeye bişeylerin sokulması konusunda minnak problemlerim varOnlar da bakacak tabii, çocuğu tek başımıza yapmadık ya, e doğal olarak da tek başımıza da bakmayacağız. Güzel, güzel... Benim kocayı da en kısa zamanda gönderiyorum o zaman
Canım, ben ilk doğumumda suni sancı yedim 12 saat ama hiç açılma olmadı. Normal doğumun en kötü yanı açılma muayeneleri. Sana tavsiyem ebenin ellerine bak eğer büyükse kesinlikle muayeneyi ebeye yaptırma ya da kimin elleri küçükse ona yaptır muayeneyi. Benim canım en çok o muayenede yanmıştı. Ebenin erkek elinden büyük elleri vardı... Ay halla aklıma geldikçe içim bir fena oluyor. Suni sancı yediğim için normal doğum sancısı nasıl oluyor bilmiyorum ama suni sancı için şöyle bir söylenti vardır normal doğum sancısından daha şiddetlidir derler. Eğer o söylenti gerçekse doğum sancısının normal adet sancısından çok da bir farkı yok. Gerçi benim adetlerim çok sancılı geçerdi, iğne yemeden kendime gelemezdim... Yani adetlerin sancılı geçiyorsa normal doğumdan da korkma derim canım...
Rabbim tek avazda doğurmayı nasip etsin inşallah
Minnak problemlerin mi varsaol canııımmmm inşallah hepimize çok kolay doğumlar nasip etsin allahım.. benim adetlerim pek de sancılı geçmezdi ama o bölgeye bişeylerin sokulması konusunda minnak problemlerim varhayırlısı önümüzdeki randevuda dr a çıtlatıcam biraz doğum konusunu..
150-160 civarı çıkıyordu canım1.saat tokluk 126 cikti suan cok garip 190 civari cikardi bi sut birkac biskuvi yedim herhalde ondan.
Senin nasil cikardi olcmlerin ortalama olarak.
saol canııımmmm inşallah hepimize çok kolay doğumlar nasip etsin allahım.. benim adetlerim pek de sancılı geçmezdi ama o bölgeye bişeylerin sokulması konusunda minnak problemlerim varhayırlısı önümüzdeki randevuda dr a çıtlatıcam biraz doğum konusunu..
Kiscem 902 Gr 34 cm olmuş buyumus çok şükür biay önce 460 Gr di minnak. En güzeli ben hiç kilo almamisim okadar dikkat ettim şükür değdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?