bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
başka gülücek bişey bulamamışlar mı seviyesizler!! baksaydın suratlarına dik dik.. memiklerimize biz laf edebiliriz ama başkası asla :))

cevap versen onla da kafa bulurlar canim baya rahatlar herseyi sakayla diyen tiptenler. bende hic oyle sakayla diyemem pat diye soylerim bu seferde hilal kotu olur. o yuzden hic ugrasmiyorum resmi olmaya calisiyorum ama kafaya takiyorum

evet banada öyle dediler. güzelmiş güle güle giy canım. evde de lazım olacak tabi.

Maşallah kizzz...
kalabalık ailesiniz desene...
ben zaten oldum olası bu doğum işleri nasıl noluyo diye beynimi yiyip dururdum
şimdi bi gevseklikle olucaklari bekliyorum...
aynen 4 kardeşiz biz bi ablamı daha 1.5 yaşındayken kaybetmişiz annemin hala gözleri dolar ağlar ondan bahsedilince.. küçükken aptal gibi amaann annem de niye bu kadar üzülüyo ki daha çok küçükmüş zaten öldüğünde derdim sonra ablamın kızı bebekken hastanelerde çok kalınca anladım ki bunun yaşı falan olmuyomuş.. karnımdakine en ufak zarar gelicek diye bile ödüm koparken hele de.. doğum meselesinden de 1 ay öncesine kadar pek korkmuyodum düşünmüyodum da daha doğrusu herkes nasıl doğurduysa ben de doğururum diyodum da iştee bi kaç nokta var takıldığım onları hallettim mi bu iş tamam :))

zaten takintili biriyim artik kac gun bunu dusunurum oyle abes biseyde yok haa adami zorla sinir ediyolar
Ay şaşırdın mı sen. Ne konuştuğunu bilmeyen kadınlar yüzünden ne sinir oluyorsun. Deseydin heee beni geçemedim az daha zorla diye. Ben hamileyim siz iyi misiniz bi mezure getir ölç bari deseydin. Ne kafana takıyorsun patavatsızları.

cevap versen onla da kafa bulurlar canim baya rahatlar herseyi sakayla diyen tiptenler. bende hic oyle sakayla diyemem pat diye soylerim bu seferde hilal kotu olur. o yuzden hic ugrasmiyorum resmi olmaya calisiyorum ama kafaya takiyorum
ıııyyyyyy en fıtık insan modellerinden biri!! bunlara hakkaten kızdığını kırıldığını belli etsen bi de şakadan anlamaz alıngan olursun.. allah sabır versin canım

aman bi degisikler ben anlamiyorum ki cevap versen yine aynilar hic yiz goz olmayim diue bisy demedim

ıııyyyyyy en fıtık insan modellerinden biri!! bunlara hakkaten kızdığını kırıldığını belli etsen bi de şakadan anlamaz alıngan olursun.. allah sabır versin canım

aynen canim bi arada kiloma takmislardi kizi yemese istahsiz ben yemesem diyet mi yapiyosun dilu 3. demesinde niye ben diyet yapiyorum yemiyoum da kizin istahsiz oluyo bende istahsiz olamazmiyim ondan yiyemezmiyim drdim ay ondan sonra bi kilo mevzusu acilsa hilal cok alingan bu konuda oldu bir de kizi dogum yaptiginda bana cocugu vermediler iki gun sonra gittigimdr zorla vermek istediler almadim ondada hilal alingan biz farketmedik kucagina almak istedigini oldu

Hemen mesafe koy bu insanlarla canım. Çekinsinler biraz senden. Şakalarına falan gülme. Yoksa devamı gelir.

Hemen mesafe koy bu insanlarla canım. Çekinsinler biraz senden. Şakalarına falan gülme. Yoksa devamı gelir.

mesafeli oldugum halde boyle canim hic onlarla ayni fikirde olmam sohbet ederken biri hakkinda yanlis bisi diyolarsa yanlis derim hatta insanlarla dalga gecmeyi severler biri gakkinda bisey deseler gulmem falan ama bi yuz versem astarini isteyecekler de 3 senedir mesafeyi korumaya calisiyorum. gorumcem yatili kalmami ister gunduz goruselim ister ama ben hep esimle aksam giderim ki birebir sohbete maruz kalip sinirlerim ziplamasin diye

Onlar da bakacak tabii, çocuğu tek başımıza yapmadık ya, e doğal olarak da tek başımıza da bakmayacağız. Güzel, güzel... Benim kocayı da en kısa zamanda gönderiyorum o zaman

Canım, ben ilk doğumumda suni sancı yedim 12 saat ama hiç açılma olmadı. Normal doğumun en kötü yanı açılma muayeneleri. Sana tavsiyem ebenin ellerine bak eğer büyükse kesinlikle muayeneyi ebeye yaptırma ya da kimin elleri küçükse ona yaptır muayeneyi. Benim canım en çok o muayenede yanmıştı. Ebenin erkek elinden büyük elleri vardı... Ay halla aklıma geldikçe içim bir fena oluyor. Suni sancı yediğim için normal doğum sancısı nasıl oluyor bilmiyorum ama suni sancı için şöyle bir söylenti vardır normal doğum sancısından daha şiddetlidir derler. Eğer o söylenti gerçekse doğum sancısının normal adet sancısından çok da bir farkı yok. Gerçi benim adetlerim çok sancılı geçerdi, iğne yemeden kendime gelemezdim... Yani adetlerin sancılı geçiyorsa normal doğumdan da korkma derim canım...

Rabbim tek avazda doğurmayı nasip etsin inşallah

Bana ilk ayrıntılı yapan doktor demişti suyu fazla şeker yüklemesi yaptır diye 21. Hafta da. Kendi doktorum bu haftalarda bu kadar fazla olması normal dedi başka doktora gittim o da o haftalarda normal dedi şeker de çıkmadı. Ama sanırsam her kontrolde daha da arttı. Yoksa bana da ilk başta vermediler. Son 1 aydır karnım aşırı büyüdü ve ben yoğun şekilde baskı yaşamaya başladım ayağa kalktığım an sanki su gelecek gibi oluyor demiştim doktora. Fitille suyu azaltılacak. Su fazla olduğunda erken doğum riski var baskı fazla arttığı için bi an suyu gelebilir.

saol canııımmmm inşallah hepimize çok kolay doğumlar nasip etsin allahım.. benim adetlerim pek de sancılı geçmezdi ama o bölgeye bişeylerin sokulması konusunda minnak problemlerim var hayırlısı önümüzdeki randevuda dr a çıtlatıcam biraz doğum konusunu..

Minnak problemlerin mi var

Allah iyiliğini versin canım... :) O çocuk nasıl oldu? Sen bence sezaryen ol canım o zaman. Normal doğumu hiç deneme bile...

Kiscem 902 Gr 34 cm olmuş buyumus çok şükür biay önce 460 Gr di minnak. En güzeli ben hiç kilo almamisim okadar dikkat ettim şükür değdi

Maşallah kızçene canım 24. Haftalarda çok güzel atak yapıyorlar. Neyse biz almayalım da bebikler alsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…