bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hadi gözün aydın. Bak boşu boşuna yıprattı kendini. Smear de temiz çıkar iyice rahatlarsın.

anne oluncaya kadar anlayamamak dedikleri şey gerçekmis. bende şimdilerde anlıyorum bunu..Nur içinde yatsin ablan.

benim takıldığı noktalar hiç gecicekmis gibi gorunmuyo.. bakalım hayırlısı..
e bence sende normal.doğum ha oldu ha olacak die bekleyecek yürek yok gel yorma kendini dio eşim.. dedim kesss çok akıl verme...zaten yeteri kadar ben düşünüyorum sen düşünme

because of you gelme gaza. Korkutup durma kendini. Kendin kendini korkutup duruyosun sonra iş zıvanadan cıkıyo. Sal bayır aşağı :) benim arkadaşım çatır çatır normal dogurcak. Aslan because m benim. Yok sezeryan falan. Pırtlatcan sen merak etme. Az rahatla pozitif düşün. Enerjiden olusuyoruz.! İyi enerji ver güzel olsun hemen yılmak korkmak yok. Bak şöyle bi çevrene hımbıl pısırık saçma sapan oksijen israfı bi milyon insan dogurmuş. Sen mi doğuramıcan aynılara benim içinde geçerli dinimiz amin. Doğurup selfie yap bende dogurup selfie yapıcam topic girişine asıcaz :) bu ödlekler dogurdu die

şu gaz var yaaa heheeyyttttt
açılın uleynnnnn....
hepimiz doguriciizzzz

disikartal87 canim sen cuma yada ctesi dr ye gitcektin.memnun kaldinmi doktorumdan.bebisin nasildi
Evet cnm cuma gunu gittik. Cok memnun kaldim. Herseyde bi hayir varmis bak :) konusmasi ilgilenmesi fln cok iyiydi. Iyi ki gitmisim yani. Bebekte iyiydi cok sukur. Bayramdan sonra gitcem bidaha 32. Hafta calisabilir raporunu almak icin

Kizlar dün moralim bozuktu kv lerle kahvaltidaydik konusmadim pek gulmedim sadece adayla ilgilendim kp bugun esime karin surat asti bizden rahatsiz oldu madem oyle gitmeseydik filan demis esimde baba sizle alakali degil adadenizin saglik sorunlari var cani sikiliyo ona demis benimde canim skldi ya simdi

Ya valla doğururum ben doğururum gerçekten evet sanırım doğururum

O da doğru da :)) ama o eşim bu başkasının eli :/ çok çalışmam lazım çooookkkk

Ayrıca bugün öğrendim ki çatı muayenesini doğum katında ki ebeler bakıyor. Gerçi burada ki doktorun odasında çatal yok doğum katına gönderiyorlar diğer hastanede nasıldır bilmiyorum. Hastaneden hastaneye değişiyor galiba sistem

Kayınpedere baaaaaakkk atak yapmış :) the winter is coming:))

İşte ben de bu istatistiklere güveniyorum zaten :))

Bak sana çok kolay doğum örneği anlatayım yengemin yengem doğum yapmak için boluya yanımıza gelmişti annemde geziye gitmişti yengem can sıkıntısına banyoda halı yıkamış annem geldi o gece anne ben halı yıkarken üşüttüm galiba kasıklarım ağrıyor demiş anneme annemde yengeni bi doktora götür dedi biz gittik yengem de 4cm açılma doğum başlamış hemen annemi aradım çantayı al gel diye. Yengem gülerek doğum katına gitti ebeler ilk kez böyle hamile görüyoruz millet yırtıyor kendini dedi yengem de ne var ki bunda sonuçta hamile kalındıysa doğum da olacak dedi doğumhaneden çıkışta yeğenim kucağında el sallayıp gülüyordu he işte ben bu psikolojiye güveniyorum

İki yaşında kızım var teyzesi Valla bizde de geçenlerde 3. çocuğun konusu geçti ama büyük konuşmak istemiyorum, olursa tabiki diğerlerinden ayırmam bakarım ama olmasa da olur. Hayırlısı inşallah canım. Hamilelikler zor geçince insanın cesareti de kırılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…