bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
A
Aynen diyorum bi kizim bi oglum var Allah olmayanlarada versin diorum

Yaa bende sezaryan olursam uyanık olmak istiyorum ama etrafta hep felaket senaryoları. Yok uyuşmayanlar, yok dayanılmaz baş ağrısı ve bel ağrısı çekenler falan filan

Selam anneler umarım siz de bebisleriniz de iyisinizdir bazen oyle bel agrisi ve kasiklarimda batmalar hissediyorum ki bu tedirginlikler ne zaman bitecek acaba sizlerde de oluyor mu cogu insan normal diyor ama Allah hepimize iyilik sağlık versin

Çok haklısın güzelim sen de hepimizde inşaallah bu mutluğu paylaşacağız sen sakın bizi üzdüğünü düşünme olur mu Melek arkadaşım.. Güzel kızında bu ailenin bir parçası olacak daha neler neler konuşcaz burdan seni çok öpüyoruz oğlumla... Ben iki gündür onu çok yordum şimdi oturdum daha dinlenmeye çalışıyorum misafir telaşı çok yordu çok...

Nilkemmm

Nilkemmmmm bebeğim canım benimmmm Rabbim sana ve bebeğin sağlık şifa mutluluk huzur şans .... herseyin en güzelini nasip etsin.Seni seviyorummmm.

:):) ahaha katılıyorum canım sana. Bencede canım çatır çatır doğurursun sen, akışına bırak because of you

:):) ahaha katılıyorum canım sana. Bencede canım çatır çatır doğurursun sen, akışına bırak because of you
Kııızzz çağırırım hepinizi antebe toplarım sizi sonra buraya :)) gerçi sen de aynı zamanlarda doğuruyosun kimse gelemicek şaka bi yana yapıcaz bişiler ya kavuşucaz inşallah bıdıklarımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…