bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Yaa bende sezaryan olursam uyanık olmak istiyorum ama etrafta hep felaket senaryoları. Yok uyuşmayanlar, yok dayanılmaz baş ağrısı ve bel ağrısı çekenler falan filan
Kisiden kisiye degisiyor olabilir canim ama ben de 3 swne once spinal sezeryan oldum.hic bir sikayetim olmadi sukur insallah bunda da olmaz.o senaryolar hic bitmez ki kulak verecek olsaydik ne evlenebilir ne de hamile kalip cocuk dogurabilirdik... Kulaklari tikayalim

gozun aydin sigilde yokmus :)))
Massalah kiz deniz pasaya 26+ haftada cok guzel bir kilo rabbim sizi korusun ...

1160 gr 35 cm canim daha bugun gittim gayet iyi dedi dr kilosu

canim 28 de 1124 ama 26 da 930 falandi bence alt sinirda degildir benim oglandan iyi kilosu bende tansiyon sikintisi falan yok

Nilkemmm

Nilkemmmmm bebeğim canım benimmmm Rabbim sana ve bebeğin sağlık şifa mutluluk huzur şans .... herseyin en güzelini nasip etsin.Seni seviyorummmm.

Bitanemmm benimmmm amin kuzum, inşallah sana da, bana da, bebeklerimizle birlikte hepinize nasip etsin inşallah. Ben de seni ve bebeğimi çok seviyorum meleğim, dualarımdasınız

Selam canım lütfen şu kilo olayını böyle kafaya takmaya ya yani boy da kilo da tahmini veriliyor. Bir hastanede 1 kg denilen diğerinde 900 diğerinde 1300 bile çıkabiliyor. ..Yani moral bozma boy da aynı şekilde. .Tamamen formül üzerine kurulmuş bir olay... Önemsiz demiyorum ama... Ayni hafta aynı günde olduğun biri ile kendini asla kıyaslama. ... Genetik faktörler diyabet hersey herseyi etkiliyor.... Doğsunlar dasaglikli bir şekilde annesi sütün büyütür evladini.
Benim kafatası küçük denildi ama meğer plesentadaki baskı yüzünden o hafta öyle çıkmış. ... yani ölçümler net olamıyor. ..

Topiğimizde baby shower yapan yok demeyelim Topigimizin gururu

Anahtarlık çok ciciymiş canım.

Canım aslında biliyorsundur baby shower normalde anne adayının arkadasları süpriz organizasyon yapar
ama baktım bana kimse yapmıyor bende dile getirdim :) kimse yapmazsa ben yaparım dedim.
arastırdım neler yapabilirim diye. eylül sonunda iznim başlıcak o zamn yapmmayı düşünüyorum. çok güzel planlarım var bakalım güzel olur inşallah :)

Selam kizlar, bugun ben de kontrole gittim, tatli oglum 920 gr olmus, yarin da seker yuklemesi yapicaz, o da sorunsuz cikar insallah.

Maşallah oğluşuna, kilosu gayet iyi Rabbim nazarlardan saklasın... Bizim kontrolümüz de cumartesi. Şeker yüklemesi de yapılacak o gün... Umarım her şey iyi olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…