bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

valla burda olsaydın ya da ben orada keşke aynı hastanede doğursaydık. bir birimizi bol bol gaza getirirdik

Günaydın güzel anneler. Bugün İstanbul'da serin bir hava hakim. Özlemişim valla Sonbahar havasını Bugün sıcaktan pişmeyeceğiz çok şükür

günaydın pambık anne. off hemde nasıl. sabah yatakta üşümeyi özlemişim :) sanırım bundan sonra aşırı sıcaklar olmaz. yani öyle umut ediyorum.

Biliyorum canım. Bize süpriz yapan olmayınca bizde totomuzu kaldırıp hazırlanamadık doğumada az kaldı yorulmayalım dedik Kolay gelsin canım. İyi eğlenceler sana

her şeyi anneler düşünsün zaten :) hiç kimse yardım etmesin. millette amma hazırcı valla. 32. haftanda mı çıkmayı planlıyorsun canım?

hamileler görürmüş böyle şeyler. hayır olsun. bende evde tomarla para buluyordum, Allahım diyorum gıcır gıcır paralar. sanırım kötü günler için saklamışım şimdi malum ihtiyaç çok ya ondan paracıkları gördüm galiba. sende çok mu kuruyorsun kafanda, çok mu düşünerek yatıyorsun?

Yok canım hiçte kurmam öyle ama bu gece uyandım yattım hep kabus gördüm. Normalde sıcaktan Üzerimi örtmem ama korkunca kuzu gibi girdim pikenin altına eşim soruyor hayırdır diye totom açıkta kalmış kabus gördüm dedim

Şaka bi yanada çok korktum gece elim karnımda uyudum

Senin rüyanda iyiymiş rüyanda para bulduğun yerleri bi kontrol et bakalım

günaydın pambık anne. off hemde nasıl. sabah yatakta üşümeyi özlemişim :) sanırım bundan sonra aşırı sıcaklar olmaz. yani öyle umut ediyorum.

Ay hadi inşallah. Ben de öyle umut ediyorum. Valla bıktım pişik olmaktan

Ay canım sorma ben de kabus gördüm. Bizim son numaralar ikiz. Aramızda 10 yaş var onlarla. Ablamla bakımları konusunda paylaşmıştık Arif senin, Ali benim diye. Kardeşime yani benim büyüttüğüme karşıdan karşıya geçerken araba çarpıyordu ve vefat ediyordu. Ben nasıl feryat figan ağlıyorum. Anlatamam. Sonra rüyanın içinde uykumdan uyanıyorum ohh rüyamış diyorum. Odasına gidip bakıyorum, yok. Rüya değilmiş diye başlıyorum ağlamaya. Allah'ım içim yanıyor kardeş acısı da evlat acısına benziyormuş diye feryat figan ağlıyorum... Ağlayarak uykumdan uyandım. Rüya olduğunu fark edince çok şükür diye diye uykuya daldım tekrar. Sonra sabah kardeşlerime anlattım rüyayı onlar da kabus görmüşler hep. Havadan herhalde ya da hepimiz bi yerleri açık kaldı

canım o kabuslar bandaa cok oluyor ter kan içinde uyanıyorum :)

Sanada geçmiş olsun sen baya uzun hikaye şeklinde görmüşsün benimki bölük pörçük karışık kafam ambole olmuş uyudum uyandım farklı şeyler gördüm hayır getirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…