- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #41.921
Sanada geçmiş olsuncanım o kabuslar bandaa cok oluyor ter kan içinde uyanıyorum :)
Sanada geçmiş olsun tuzu fazlamı kaçırdın? Bol su iç bugün bakalım farketcek mi? Telefon dondu az önceki erken cevapla oldu:))))canım o kabuslar bandaa cok oluyor ter kan içinde uyanıyorum :)
Sanada geçmiş olsun tuzu fazlamı kaçırdın? Bol su iç bugün bakalım farketcek mi? Telefon dondu az önceki erken cevapla oldu:))))
allahın izniyle hiç bişey çıkmıcak canımAMİN CNM inşallah şuan beklemedeyiz 31 ağustosta randevumuz inşallah büyümemiştir elimiz yüreğimizde bekliyoruz
Ayyyy dun gece gordum ben de oyle kabuıslar uyuyamadım bırturluGünaydın kızlar. Bugece hep kötü rüyalar gördüm çok korktum gece. Kıyamet kopuyırdu lavlar alevler insanları yutuyor kaçacak yer yok sonra burçları gördüm kötü kötü karışık şeyler sonra bebeğim ölüyormuş ay kabus dolu bi gece uykumu bile alamadım
Sanada geçmiş olsun sen baya uzun hikaye şeklinde görmüşsünbenimki bölük pörçük karışık kafam ambole olmuş uyudum uyandım farklı şeyler gördüm hayır getirsin
ayaklarım üstü çok bastığımda acıyor bu gün randevum var zaten sorcam
oğluşum da görecem
tuzda kulanmıyorum çok ama anlamdım dinlenemiyorum sanırım sürekli ayaklarım askıda çalşym
:) Dün ben de bir uygulama indirdim içinde dnadini dandini dastana adlı ninni vardı ama değişik bir versiyon.. Dinledikçe ağlıyorum, dinledikçe ağlıyorum içim dışıma çıktıgünaydın canlarbenim psikilijim iyice alt üst oldu çorba gibi valla tüm duyguları aynı anda yaşayabiliyorum artık demin evrim akınla ev kuşu bakiye teyzenin mutfağını yenilerken salya sümük ağlayıp aynı anda kamera yakın çekim yapınca evrim akının gözenekleri kafam kadarmış diye düşünebilen sonra evrim akın her bağğğğğkiye teyzeemmmm dediğinde sanki biri sinir uçlarımı çekiyomuşçasına siniri tepesine çıkan bi canlı olup çıktım ben allahım inşallah yavrum doğduğunda normale dönerim de bebeğimi sağlıklı bi ruh haliyle büyütürüm dinimiz amin
Ayyyy dun gece gordum ben de oyle kabuıslar uyuyamadım bırturluağrılarımız oluyor karın sürekli şiş sıcaklar var el ayak şiş hep sıkıntı.. Bunlar da ruyalara yansıyor sanırım Ben de geçen rüyamda daha önce gördüğüm rüyanın devamını gördüm resmen : Kendi evimde salonda oturuyorum. Biranda duvarımda kapı beliriyor benim evin asimetriği gibi ama kolidoru upuzun ve bitmiyor dip odada bir ışık yanıyor kolidorun ısıgı ıse yanıp sonuyor, kapı kendi kendine aralanıyor korkup giremiyorum.. (Daha once gormustum o kapıyı 1 sene once yine bir kabus içerisinde o kez girmiştim o kolidora orası çocuk hastanesiymiş ama çocukların kafası kopuk bulundugu ıcın kapatılmıs bir yermiş, ruhları ise orda dolanıyordu daha önceki kabusumda) bu kez gördüğüm rüyada da oyle oldugunu bildiğim için kalbim duracak gibi oldu evde kımıldayamıyorum bagıramıyorum .. Eşim uyandırdı allahtan da kalkıp uyandım bidaha da uyku muyku yok
Teşekkür ederim rubycim :)günaydınnnn :) bol stressiz bir gün dilerim.
Ay tatlım merak etme hepimiz aynı durumdayız. Malum hormonlar tavan hepimizde. Bebişlerimizi kucağımıza alalım düzelecek inşallah hepsi, korkmagünaydın canlarbenim psikilijim iyice alt üst oldu çorba gibi valla tüm duyguları aynı anda yaşayabiliyorum artık demin evrim akınla ev kuşu bakiye teyzenin mutfağını yenilerken salya sümük ağlayıp aynı anda kamera yakın çekim yapınca evrim akının gözenekleri kafam kadarmış diye düşünebilen sonra evrim akın her bağğğğğkiye teyzeemmmm dediğinde sanki biri sinir uçlarımı çekiyomuşçasına siniri tepesine çıkan bi canlı olup çıktım ben allahım inşallah yavrum doğduğunda normale dönerim de bebeğimi sağlıklı bi ruh haliyle büyütürüm dinimiz amin
Valla aynen canım uyuyamadım zaten bidaha korkudan dun zombi gibi geziyordum oyuzden etraftaAy kız o nasıl rüya öyle? Resmen korku filmi gibi...Ben olsam senin yerinde çığlık atarak uyanırdım herhalde...
Yok canım hiçte kurmam öyle ama bu gece uyandım yattım hep kabus gördüm. Normalde sıcaktan Üzerimi örtmem ama korkunca kuzu gibi girdim pikenin altına eşim soruyor hayırdır diye totom açıkta kalmış kabus gördüm dedim
Şaka bi yanada çok korktum gece elim karnımda uyudum
Senin rüyanda iyiymiş rüyanda para bulduğun yerleri bi kontrol et bakalım
Valla aynen canım uyuyamadım zaten bidaha korkudan dun zombi gibi geziyordum oyuzden etraftagece 4 te uyandım bu kabusla zaten 3 e kadar da benim sıpa uyutmadı tepikleriyle 1 saat uykuyla gecirdim dun resmen gunu Eşim uyandırdı zaten duymuş sesimi sağolsun bağıramıyordum da ağzına corap tıkılır da bagırmaya calısırsın ya oyle ses cıkartıyormusum
öyle onları sürekli dürteceksin, dürtmeden olmuyor. benimki de bırakırsan kendi haline ötelerde çemkirmelerim sonucunda itiraz edemiyor artık. düğünü bile hızlandıran şu çenem oldu. yoksa o olsun yaparız bu olsun yaparız dedim aaa doğurganlık yaşım geçecekvalla dedim hemde kayın valideme
Canim dogru soyluyorsun.bi ornek vereyim kizimda dogum yapcam sancilarim var hemen dr son kilosunu olcuyor 2250 veya 2200 du ben cok korktum 2 bucugun altinda zaten erken dogum oglum gibi kuvoze girerse diye benim minik kizim bi dogdu 2650 kilosu cok sevindim o zmn.ince uzun kipkirmizi bi kizdi.ultrason her zman dogruyu gostermez.buna emin olun.karsilastirma hep yapiyoruz ama asla kafama takmam.suan bile cocuklarimin kilosu azdir zayiftirlar amaasallah cok sagliklidirlar benim ici onemli olan saglikli olmasi. Sende kafana takma canim M Meryem111Selam canım lütfen şu kilo olayını böyle kafaya takmaya ya yani boy da kilo da tahmini veriliyor. Bir hastanede 1 kg denilen diğerinde 900 diğerinde 1300 bile çıkabiliyor. ..Yani moral bozma boy da aynı şekilde. .Tamamen formül üzerine kurulmuş bir olay... Önemsiz demiyorum ama... Ayni hafta aynı günde olduğun biri ile kendini asla kıyaslama. ... Genetik faktörler diyabet hersey herseyi etkiliyor.... Doğsunlar dasaglikli bir şekilde annesi sütün büyütür evladini.
Benim kafatası küçük denildi ama meğer plesentadaki baskı yüzünden o hafta öyle çıkmış. ... yani ölçümler net olamıyor. ..
Muhtemelen canım alarm kurarsın 3 saate bir emzirmek için yoksa yenı dogmus bebişlerin sesi cok az cıkıyor ben de duyamamben öyle derin uyuyorum ki valla uyurken hiç bir hareket hissetmiyorum. herhalde şimdiden stok yapıyorumdoğunca çok arayacağım bu günleri.
Ben de püsürüm azcık ondan herhalde haftada bir ya da iki hatırlatıyorum sonra hatırlatmaya ugrasmaktan sıkılıyorum hemen Bizde de dugunu aceleye getiren kayınpeder oldu bu yaz evlendiniz evlendiniz yoksa düğünde biz yokuz dedi İki püsür bir olunca çooook işimiz var çooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?