bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Günaydın güzel anneler ve bebisleri
Canim gunaydin.
Seker olcum cihazinin markasi ne dun bana verilenin yanlis olctugunu farkettim.birazdan eczaneye gidicem.roche marka iyiymis onu istiycem ins getrrler.yoksa netten alirim esim flan baya sinir oldu cunku benim yuksek ama dusuk hep cikartiyor bi sefer insuline baslayamiyorum.

Ay tatlım merak etme hepimiz aynı durumdayız. Malum hormonlar tavan hepimizde. Bebişlerimizi kucağımıza alalım düzelecek inşallah hepsi, korkma
inşallah canım valla geçen gün de yeni temizlediğim camın önüne kuş gelince kuşa çemkirip terlik fırlattım cama doğru!! sonra bi şişmiş göbeğime baktım bi kendime baktım.... neyse düzelicek inşallah

doğru sen dün görünmedin buralarda demek bundanmış :)) karabasan basmış sana :)) ama bak daha düne kadar çok hareketli diil diye dert ediyodun artık seni uyutmıcak seviyeye gelmiş minik balık

doğru sen dün görünmedin buralarda demek bundanmış :)) karabasan basmış sana :)) ama bak daha düne kadar çok hareketli diil diye dert ediyodun artık seni uyutmıcak seviyeye gelmiş minik balık
Aynen oyle canım benim ki enerjiyi topluyormuş biriktirip geceleri combo yapmak için ugrasıyormuş meğer

Ahaha yazik kuslara kiz odu patlamistit
Deme kız şunlara yazık diye bana yazık banaaa gençliğimi yediler allahın belaları 1hafta önce sildiğim camdan dışarıyı göremiyoruz şu anda yavv anladık yaptınız bu pisliği niye işi fanteziye bağlayıp püskürtüyosunuz

muhtemelen bu alarmlardan hiç kurtulamayacağım :) valla bende gece uykusuna bayılırım, alışacağız artık.

Ahahaha yaaaa kuzum bi cozum bulsaniz buna korkacagi biseyler yokmu kuslarin baglasan balkona filan

Ahahaha yaaaa kuzum bi cozum bulsaniz buna korkacagi biseyler yokmu kuslarin baglasan balkona filan
kuzucum kendimizi bağlasak boş korkuluk niyetine!! yoksa poşetler cdler bilumum aklına ne gelirse bağladım burda hem çok var güvercin hem de besliyolar zaten.. urfa merkez burdan daha beter durumdaymış en son tayine oraya çıkan arkadaşım artık konuşuyorum onlarla diyodu

ahahaah kıyamam ya. balkonun açıktamı içine giriyorlar yoksa kapansa cama yinede pislerlermi?kuşlara bir sor bakalım :):) boşuna masraf olmasın. ehehehe. şaka bir yana valla kapalı falan değilse kapatsanız belki çözüm olabilir. bunlarda gidecek başka balkon bulamamışlarmı canım. hamile kadını rahat bırakın ^.^ korku filmlerinde evde cama vurup intihar eden kuşlar vardır ya neyse ki öyle şeyler olmuyor. bir de iyi yönünden bak

O bana da oluyor yaa... Genelde kocam beni de uyandırırdı ama bu defa derin uykudaydı sanırım kendi kendime uyanmak zorunda kaldım. Çok kötü bir his o ama ya... Bağırmak istiyorsun sesin çıkmıyor, kalbin hızlı hızlı atıyor... Hormonlardan herhalde bu kadar sık kabus görmemiz. İlerleyen haftalarda saha da sıklaşacaklar maalesef

Ay o hareketler hep olsun da uyutmasınlar bizi. Yalnız sana kötü bir haberim var canım, bebişler anne karnında ne zaman uyanık oluyorlarsa doğduktan sonra da uyku düzenleri aynı şekilde devam ediyormuş. Benim ufaklıkta ben yatmaya gidince coşuyor. Gececi olacaklar sanırım bu bıdıklar... İşimiz zor valla :)

Aynı dertten ben de muzdaribim maalesef. Balkonlarımı haftada bir ancak yıkayabiliyorum, görsen sanki aylarca yıkanmamış gibiler kuşlar sayesinde. Dediğin gibi resmen püskürtüyorlar. Azıcık düşünceli olursun da adabınla yaparsın değil mi? Yok anam yok bunlar terbiye almamışlar Ve ne yaptıysam da devam ediyorlar. Poşet mi bağlamadım, rüzgar gülü mü takmadım. Hiç bir şey engelleyemiyor sevgili kargalarımı...

aynen cnm calışyrum e bir de 1 hafta içide iki kez ev tasıdım çok yoruldum onundamı etkisi var bilmiyorum 12:45 de radevum var bakalım nediycek dr. oğlum nasıl kg almış mı

tamam cnm haber vericem dr. gidip geleyim NST 32 . Hafta basamıyormu?

işte beni anlıcak biri vallahi çıldiriciiim.. neyse çareyi şöyle buldum iki üç gün yıkanmadı mı terkedilmiş ev görüntüsü oluyo bizimkilerde o yüzden bi kez adamakıllı temizledikten sonra her gün şöyle bi su tutuyorum en azından birikmiyo.. ama sen çalışıyosun salla gitsin sen hiç uğraşma ben şimdi çok boşum biliyon mu çalışmaya başlıyayım benim balkonlar da eski haline döner yine

ayyy bi de o tipler mi var bak ya bi de vicdan yaptırıcaklar gıcık şeyler zaten o ön balkondakinin yuvasına ister istemez çok su gidince az düşünmedim o gece acaba zarar verdim mi hayvanın yuvasına diye ama maşallah ertesi sabah bi gecede yaptıkları pislik miktarına bakınca keyifleri yerinde gibi görünüyo dikkat hamile kadın var mı yazsak balkona piremses var mı desek

aynen cnm calışyrum e bir de 1 hafta içide iki kez ev tasıdım çok yoruldum onundamı etkisi var bilmiyorum 12:45 de radevum var bakalım nediycek dr. oğlum nasıl kg almış mı

evet o taşınmada seni yormuştur canım. akşama gidince güzelce dik ayaklarını hatta banyo deniz tuzları oluyorya bir kabın içinde su ile rahatlar önce sonra dik havaya yat. eminim iyi gelecektir. ayyy ne heyecanlı, oğluşunu göreceksin ne güzel. inş güzel haberler alırsın. benimki taa 2 eylülde çok yok ama sabırsızlanıyorum onu görmek için.

Eyvah eyvah geceleri hiç uyku yok ozaman bana bir ogleden sonraları hareketsiziz
Aynen canım kalbim bebişinkinin hızına yetişmişti herhalde gece bidaha da uyuamadım zaten Deme yaa ben sıcaklar kesilince daha rahat ederiz diyordum Ama hormonlar artışa gececek bu kez de ayyy cabuk gecsın su 2,5-3 ay

because of you seninki iyi yine camları kirletiyormuş benim burada kargalar var ne zaman sinirlenip parka cıksam canım kıyafetlerim gidiyor yaa Hamileik boyunca 4 kere yasadım insan bir de kokruyor gebe gebe bişey kaıpcam mendebur hayvanlardan diye bez baglıcam burdaki tüm kargalara

aynen çok sabırsızım heycanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…