- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.950
- 448
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #41.941
Canim gunaydin.Günaydın güzel anneler ve bebisleri
inşallah canım valla geçen gün de yeni temizlediğim camın önüne kuş gelince kuşa çemkirip terlik fırlattım cama doğru!! sonra bi şişmiş göbeğime baktım bi kendime baktım.... neyse düzelicek inşallahAy tatlım merak etme hepimiz aynı durumdayız. Malum hormonlar tavan hepimizde. Bebişlerimizi kucağımıza alalım düzelecek inşallah hepsi, korkma
doğru sen dün görünmedin buralarda demek bundanmış :)) karabasan basmış sana :)) ama bak daha düne kadar çok hareketli diil diye dert ediyodun artık seni uyutmıcak seviyeye gelmiş minik balıkValla aynen canım uyuyamadım zaten bidaha korkudan dun zombi gibi geziyordum oyuzden etraftagece 4 te uyandım bu kabusla zaten 3 e kadar da benim sıpa uyutmadı tepikleriyle 1 saat uykuyla gecirdim dun resmen gunu Eşim uyandırdı zaten duymuş sesimi sağolsun bağıramıyordum da ağzına corap tıkılır da bagırmaya calısırsın ya oyle ses cıkartıyormusum
Aynen oyle canım benim ki enerjiyi topluyormuş biriktirip geceleri combo yapmak için ugrasıyormuş meğerdoğru sen dün görünmedin buralarda demek bundanmış :)) karabasan basmış sana :)) ama bak daha düne kadar çok hareketli diil diye dert ediyodun artık seni uyutmıcak seviyeye gelmiş minik balık
Ahaha yazik kuslara kiz odu patlamistitinşallah canım valla geçen gün de yeni temizlediğim camın önüne kuş gelince kuşa çemkirip terlik fırlattım cama doğru!! sonra bi şişmiş göbeğime baktım bi kendime baktım.... neyse düzelicek inşallah
Amin canim insallah.Maşallah oğluşuna, kilosu gayet iyiRabbim nazarlardan saklasın... Bizim kontrolümüz de cumartesi. Şeker yüklemesi de yapılacak o gün... Umarım her şey iyi olur...
Deme kız şunlara yazık diye bana yazık banaaaAhaha yazik kuslara kiz odu patlamistit
Muhtemelen canım alarm kurarsın 3 saate bir emzirmek için yoksa yenı dogmus bebişlerin sesi cok az cıkıyor ben de duyamamnormalde benim de uykum kıymetli de niyeyse içimde bişey sürekli hareketli olunca tuhaf bir şekilde uyutmuyor valla
Ahahaha yaaaa kuzum bi cozum bulsaniz buna korkacagi biseyler yokmu kuslarin baglasan balkona filanDeme kız şunlara yazık diye bana yazık banaaagençliğimi yediler allahın belaları 1hafta önce sildiğim camdan dışarıyı göremiyoruz şu anda yavv anladık yaptınız bu pisliği niye işi fanteziye bağlayıp püskürtüyosunuz
kuzucum kendimizi bağlasak boş korkuluk niyetine!! yoksa poşetler cdler bilumum aklına ne gelirse bağladımAhahaha yaaaa kuzum bi cozum bulsaniz buna korkacagi biseyler yokmu kuslarin baglasan balkona filan
Deme kız şunlara yazık diye bana yazık banaaagençliğimi yediler allahın belaları 1hafta önce sildiğim camdan dışarıyı göremiyoruz şu anda yavv anladık yaptınız bu pisliği niye işi fanteziye bağlayıp püskürtüyosunuz
Valla aynen canım uyuyamadım zaten bidaha korkudan dun zombi gibi geziyordum oyuzden etraftagece 4 te uyandım bu kabusla zaten 3 e kadar da benim sıpa uyutmadı tepikleriyle 1 saat uykuyla gecirdim dun resmen gunu Eşim uyandırdı zaten duymuş sesimi sağolsun bağıramıyordum da ağzına corap tıkılır da bagırmaya calısırsın ya oyle ses cıkartıyormusum
Muhtemelen canım alarm kurarsın 3 saate bir emzirmek için yoksa yenı dogmus bebişlerin sesi cok az cıkıyor ben de duyamamnormalde benim de uykum kıymetli de niyeyse içimde bişey sürekli hareketli olunca tuhaf bir şekilde uyutmuyor valla
inşallah canım valla geçen gün de yeni temizlediğim camın önüne kuş gelince kuşa çemkirip terlik fırlattım cama doğru!! sonra bi şişmiş göbeğime baktım bi kendime baktım.... neyse düzelicek inşallah
günaydın canım. çalışıyormusun eğer çalışıyorsan işin daha zor. ben işte ayaklarım çok şişmememesine rağmen giyecek bir şey de bulmakta artık zorlanıyorum. artık new balanslarımla işe gelir oldum. evdeysen şanslısın. ayaklarını bol bol havaya dik ve tuzu azalt. hamilelik haftamıza göre tahminide başımıza geleceklerde şişmelere dikkat yazıyor.pöfff
Ay öyle oldu canım sorma. O kadar gerçekti ki her şey. Rabbim hayra çıkarsın rüyalarımızı :)
Canım benim eğer Dr. önemli değil gebelikte olur derse sakın sakın ciddiye almamazlık yapma. Benim de aynı senin gibiydi ayaklarım, üzerine basmakta zorlanıyordum. Hatta bir gün işe giderken eşimin spor ayakkabılarını giymek zorunda kalmıştım şişlikten dolayı. Sana bir kaç tavsiyem olacak;
1- Dr. bebeğini besleyen damarlarda direnç var mı yok mu diye baksın, bu çok önemli,
2- Tansiyonun normal seyretse de preeklampsi olabiliyorsun buna en iyi örnek benim, bu sebeple Tam idrar tahlili yaptır Dr.un istemese de, idrarda protein kaçağı var mı yok mu diye baksınlar,
3-NST gireceksen eğer sonuçlarını benimle paylaşırsan sevinirim (30.haftadasın, NST'ye girmeye başlaman gerek)
4- Ayaklarını yüksekte tutmaya çalış.
işte beni anlıcak biriO bana da oluyor yaa... Genelde kocam beni de uyandırırdı ama bu defa derin uykudaydı sanırım kendi kendime uyanmak zorunda kaldım. Çok kötü bir his o ama ya... Bağırmak istiyorsun sesin çıkmıyor, kalbin hızlı hızlı atıyor... Hormonlardan herhalde bu kadar sık kabus görmemiz. İlerleyen haftalarda saha da sıklaşacaklar maalesef
Ay o hareketler hep olsun da uyutmasınlar bizi. Yalnız sana kötü bir haberim var canım, bebişler anne karnında ne zaman uyanık oluyorlarsa doğduktan sonra da uyku düzenleri aynı şekilde devam ediyormuş. Benim ufaklıkta ben yatmaya gidince coşuyor. Gececi olacaklar sanırım bu bıdıklar...İşimiz zor valla :)
Aynı dertten ben de muzdaribim maalesef. Balkonlarımı haftada bir ancak yıkayabiliyorum, görsen sanki aylarca yıkanmamış gibiler kuşlar sayesinde. Dediğin gibi resmen püskürtüyorlar. Azıcık düşünceli olursun da adabınla yaparsın değil mi?Yok anam yok bunlar terbiye almamışlar Ve ne yaptıysam da devam ediyorlar. Poşet mi bağlamadım, rüzgar gülü mü takmadım. Hiç bir şey engelleyemiyor sevgili kargalarımı...
ayyy bi de o tipler mi var bak ya bi de vicdan yaptırıcaklar gıcık şeylerahahaah kıyamam ya. balkonun açıktamı içine giriyorlar yoksa kapansa cama yinede pislerlermi?kuşlara bir sor bakalım :):) boşuna masraf olmasın. ehehehe. şaka bir yana valla kapalı falan değilse kapatsanız belki çözüm olabilir. bunlarda gidecek başka balkon bulamamışlarmı canım. hamile kadını rahat bırakın ^.^ korku filmlerinde evde cama vurup intihar eden kuşlar vardır ya neyse ki öyle şeyler olmuyor. bir de iyi yönünden bak
aynen cnm calışyrum e bir de 1 hafta içide iki kez ev tasıdım çok yoruldum onundamı etkisi var bilmiyorum 12:45 de radevum var bakalım nediycek dr. oğlum nasıl kg almış mı
O bana da oluyor yaa... Genelde kocam beni de uyandırırdı ama bu defa derin uykudaydı sanırım kendi kendime uyanmak zorunda kaldım. Çok kötü bir his o ama ya... Bağırmak istiyorsun sesin çıkmıyor, kalbin hızlı hızlı atıyor... Hormonlardan herhalde bu kadar sık kabus görmemiz. İlerleyen haftalarda saha da sıklaşacaklar maalesef
Ay o hareketler hep olsun da uyutmasınlar bizi. Yalnız sana kötü bir haberim var canım, bebişler anne karnında ne zaman uyanık oluyorlarsa doğduktan sonra da uyku düzenleri aynı şekilde devam ediyormuş. Benim ufaklıkta ben yatmaya gidince coşuyor. Gececi olacaklar sanırım bu bıdıklar...İşimiz zor valla :)
Aynı dertten ben de muzdaribim maalesef. Balkonlarımı haftada bir ancak yıkayabiliyorum, görsen sanki aylarca yıkanmamış gibiler kuşlar sayesinde. Dediğin gibi resmen püskürtüyorlar. Azıcık düşünceli olursun da adabınla yaparsın değil mi?Yok anam yok bunlar terbiye almamışlar Ve ne yaptıysam da devam ediyorlar. Poşet mi bağlamadım, rüzgar gülü mü takmadım. Hiç bir şey engelleyemiyor sevgili kargalarımı...
evet o taşınmada seni yormuştur canım. akşama gidince güzelce dik ayaklarını hatta banyo deniz tuzları oluyorya bir kabın içinde su ile rahatlar önce sonra dik havaya yat. eminim iyi gelecektir. ayyy ne heyecanlı, oğluşunu göreceksin ne güzel. inş güzel haberler alırsın. benimki taa 2 eylüldeçok yok ama sabırsızlanıyorum onu görmek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?