bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Nasi yani temize mi yapiyorlar yapacaklari yerleri de biliyorlar yani

olabilir belki işe yarar. annemde bir sitede giriş katında oturuyor, şirinmi şirin balkonu ve bahçesi çiçekleri var. bende kedi hastası olduğum için mah bir kedisini karlı dönemlerde sıcak torbası ile yatırmıştım, kışı falan bayağı atlattık. adı da kirli olmuştu çok şekerdi. neyse bu iyice günden güne istiflendi balkona, tabi mah erkeki kimseyi de yamacına sokmuyor. annem çıldırıyordu artık. denemediği yöntem kalmadı. annemin saksılarına çok afedersin attırmaya ve eşelemeye başlamıştı. ben ise çok eğleniyordum sonra ne hikmetse ben evlenince kedicik ortadan kayboldu. o sebeple seni çok iyi anlıyorum :) ne yapsan nafile yani. benim gibi bir çocuğun olursa bunlara hazırlıklı ol yani diye anlattım bunları.

Günaydın biz daha yeni uyanabildik çok fenayım kızlar gece iki kere kramp girdi bir sağ bacağıma bir sol bacağıma inan uzun süre geçmedi eşim uyandı ovdu ama hala acıyor bacaklarımın üzerine basarken çok yorucu bir gün geçirdim acısı yeni çıkıyor bu gün de bir sürü çamaşır ütü var

kizlar buGun ruyamda oglumu gordum emziriyodum hemde profesyonel gibi belli bi dk sag gogus sonra sol gogus diye o kadar guzeldiki allahim vaktinde gerceginide yasatsin hepimizede insallah
Bn hamileyken rüyamda hiç emzirmedjm oğlumu ama bebek Hasretiyle yanıp tutusurken sürekli emziriyordm rüyamda hem de gerçek gibi hssedyrdum çok degisikti çok güzel bi duygu

günaydın canım.. dinlene dinlene yapmaya çalış bari işlerini..

Canım lifechek compact benim cihazım memnunum ölçümler doğru çıkıyor

Ay o üstüne yapılan sen miydin kuzum kıyamam :)) o da kötü kız hakket ay bu kuşlardan çekiyoruz hayatım.. hayvanlara yaşam alanı kalmadı ki onlar bizi kovalıyo biz onları :))

Naptın yaaa allah muhafaza paralarım o çocuğu

Bn hamileyken rüyamda hiç emzirmedjm oğlumu ama bebek Hasretiyle yanıp tutusurken sürekli emziriyordm rüyamda hem de gerçek gibi hssedyrdum çok degisikti çok güzel bi duygu

bende 2 ay öncesinde kedi doğurmuşum onu emziriyordum. evet durum çok saçma olsa da resmen o güzel duyguyu yaşadığımı hissetmiştim. hayvan sevmenin yan etkileri işte hep derdim kesin ben kedi doğuracağım diye, sonunda rüyama girmiş demekki. ahahah.

kim ne aldı bebişine biraz onlardan konuşalım, bebek arabası, yatak, puset ... vs hangi marka nerden kaç lira? aldıklarımızı yazalım, ürünleri görünce özellikle ilk kez bebek bekleyenlerin kafası çok karışıyo

mrsala bazıları puset çok gereksiz alma derken bazıları çok lazım oluyo diyolar gibi,, sizin d egörüşlerinizi bekliyorum arkdaşlar

Ay o üstüne yapılan sen miydin kuzum kıyamam :)) o da kötü kız hakket ay bu kuşlardan çekiyoruz hayatım.. hayvanlara yaşam alanı kalmadı ki onlar bizi kovalıyo biz onları :))
Benimde yatak odasının bi yerlerinde bi yuva var ama bulamadım çalar saat niyetine sesiyle uyutmuyo beni çıldırtıyor

bende simdiye kadar hep kiz bebek emzirirken gorurdum kendimi dusuk yaptigim bebegin cinsiyeti kizdi ondan sanirim o psikolojiyi atlatamafim bu bebegimi benimseyemiyormuyum diye uzuluyodum ama ilk defa bugun gordum oglumu ruyamda cok guzeldi. insallah butun sikintilar geride kalmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…