bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
vay be kızlar ben de bu dert bi benim başımda zannederdim toplumun kanayan yarasıymış vallahi

benide bu kumrular uyutmuyor. hu huh hu huhhh diye sabahın köründe, zaten 6:30 da kalkıyorum. o bitiyor yan binadan komşunun sesi, biri balkona çıkar sigara tüttürür öhü öhüüüü bir gün ölüyor kadın sandım :) meğer sigara içip amacı bizi deli etmekmiş. ayy ne zor en güzeli bomboş bir arazide evin olacak herkesten uzak yaşayacaksın.

ben bir kaç takım kıyafet ve zıbın alt vs hepsini tamamladım. yani doğduğunda giyeceği pek bir eksiği kalmadı denilebilir. oda halısı english home, dönencesini chicco da indirim vardı oradan aldık, hatta biberon, emzik, bakım seti ( tarak,fırça ) hepsini oradan indirimden aldık. onun dışında bebek arabasını da chiccodan alacağız internette uygun ama birde unkapanına bakmayı düşünüyoruz. kalan tırnak makası, küveti, bezi, ağız bezi, ilk oyuncağı, diş kaşıyıcısı,kulak pamuğu, alt açma bezi, göğüs pedi, bebek altı ve vucudu temizleme pamuğu, benim göüğ kremim ve göğüs ucu çıkartıcım bunlarında hepsini ebebekten tamamladım. aklıma gelenler şimdilik bunlar. hastane süsleri işinide hallettim ( lohusa şerbeti için cam sebili engilish home, süsler eminönü 3aaa ithalattan aldık ) oda takımına gelince biz oda kurmak yerine park yatak almayı düşünüyoruz onuda chiccodan beğendik, şimdilik 4 ay idare edecek bir beşiği var kızımın onuda sonra alacağız. sadece ikdeadan malm 2 adet 3 lü şifonyer alacağım, üstünede duvar rafı yapacağım. bu kadar işte ^.^ amma yazdım bee

Öncelikle o kumrulara bi çemkir tatlım hu hu hu ne hu hu neeeee diye sonra o sigara içen komşuna zıkkımın dibini iç diye bağır :)) evet biraz mahallenin delisi huysuz teyze görüntüsü çizersin ama senden rahatı olmaz ondan sonra :))

mrsala bazıları puset çok gereksiz alma derken bazıları çok lazım oluyo diyolar gibi,, sizin d egörüşlerinizi bekliyorum arkdaşlar

benim alacağım bebek arabası pusetli çıkarttığında baston oluyor. iki kere almak zorunda kalmayacağım bir model seçtim bu sebeple. gerekliliğini ilk defa anne olacağım için pek bilmiyorum ama benimki takımda olacağı için bayağı işimi görecek. ama normal bir araba alsaydım sanırım portbebe alırdım ek olarak pusete para vermezdim herhalde. ama olduğu için içinde buna gerek yok diye düşünüyorum.

zaten evde kumru taklidi yapıyorum arada eşime cilve oluyor hem araya soğukluk gitmiyor. valla baktım bir gün bayağı benziyor benim hu hhuhuhuh lar :):) zaten normal olduğumda pek söylenmediği için kadına camdan çok pis pokuman gibi atlayasım var ki neyseki artık içmiyor zıkkımı sanırım bırakmış. nereye uçacağımı şaşırdım valla, kaça bölüneyim. neyseki işteyim bak, yoksa mah deli karılar gibi herkesle kavga edeceğim.

Vaaayy kuşlara çemkirmekten cilveye geçebiliyosun kuzum tebrik ederim valla :)) ben de bizimkilerdeki Sabri bey gibi oldum hayvan düşmanı hatta insan düşmanı :))

Vaaayy kuşlara çemkirmekten cilveye geçebiliyosun kuzum tebrik ederim valla :)) ben de bizimkilerdeki Sabri bey gibi oldum hayvan düşmanı hatta insan düşmanı :))
eee hepsinin yeri ayrı tabi. hepsi gerekiyor bir yerde insan düşmanı olman çok normal bir davranış çünkü bazı insanlar gerçekten sevilecek gibi değil. bende bu sebeple o sevgimi hayvanlara veriyorum işte. en azından kuyumu kazmıyor, arkamdan konuşmuyor. bir nevi telapati benim için :)

sorma be bak şimdi okul ortamımı hatırlattın bana valla bu kuşcağızların pisliğini arıcam büyük ihtimalle

Cok kötüdür bilirim. Sabahları muzlu süt yapıp içsene. Biraz rahatlatti beni

allahın izniyle hiç bişey çıkmıcak canım hem dün de konuşuldu ya bazen sıvı birikmesi var denip sapasağlam doğan bebekler de varmış.. geçicek bu günler de bi doğsunlar yiycez onları yiycez
İNŞALLAH CNM YAAA HAYIRLISIYLA Bİ GELSELERDİ ŞU SIPALAR aynen dediğin gibi yiyyeceğiz onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…