bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
anaaaaaammm o nasıl rüya yemin ediyorum okurken irkildim hem kabus hem arkası yarın pembe dizi modeli canım ne izliyosun ne düşünüyosun?? uzan şöyle kanepeye anlat bakalım çocukluğunda hangi kapının arkasında seni korkutan kötü bişey gördün

hahahahaha eşinin tepkisine bayıldım valla bence de olduk biz artık.. bak ninni deyince muhteşem yüzyılı izlediğim zamanlar bi ninni duymuştum orda hatice sultan bebeğine söylüyodu bayılmıştım ona ya

Ay o üstüne yapılan sen miydin kuzum kıyamam :)) o da kötü kız hakket ay bu kuşlardan çekiyoruz hayatım.. hayvanlara yaşam alanı kalmadı ki onlar bizi kovalıyo biz onları :))
Sorma canim ama bizim burada kedileri beslemek icin etrafa yemek koyuyorlar kediler yerine kargalar yedikce onlar turuyor nabalim

Sorma canimyavastan ogrenmek lazim tabi ayy bu da aglatmalimi valla is yerinde aglamiim simdi salya sumuk aksama dinliim ben bunu

her şeyi anneler düşünsün zaten :) hiç kimse yardım etmesin. millette amma hazırcı valla. 32. haftanda mı çıkmayı planlıyorsun canım?

Evet hemen çıkmayı düşünüyorum
ofiste klima yok ve zorlanıyorum açıkcası. birde sürekli pc basında işim otur otur aynı şekilde zor oluyor.

7,5 yıldır aynı iş yerinde aynı işi yapıyorum o da bunalttı benı iyicene bahanesi oldu gibi :)

Valla ben de dusundum resmen ne bicim bilincaltim olusmus dedim bian beni.anca bir tatil paklar

Canim biseyler yemek istiyo ama canimin ne istedigini bilmiyom
bnde sürekli böyleyim istiyorum ki agzım hiç boş kalmasın :):)

ona şöle bi çözüm buldum badem yiyorum aksamları 1 avuc kadar ama bir bademi 3-4 defa falan ısırıyorum :) tv izlerken. bu sayede elimde agzımda boş kalmıyor

sanıırm siz bebklerinize hiç bişey almadınız henüz :)
bn herseyini aldım sayılır. çok tatliş bir pespembe odası oldu. işten eve gelince bir de yatmadan önce bakıyorum odasına :)

eksiklerim odasına güzel şirin bir halı beğenemedim henüz. birde güzel bir avize istiyorum.

birde kendime gecelik alıcam o kdar.

evde kese dikip kıyafetlerini yıkayıp pembiş bavulumuuz hazırlamayı düşünüyorum.

ben ve eşim tez canlıyız. ufak ufak almaya basladık cinsiyeti öğgrendikten sonra bir baktık tamamlanmış hersey :)

bebişimiz sağlıklı sıhhatli tam zamanında gelir inşallah.

Cok kötüdür bilirim. Sabahları muzlu süt yapıp içsene. Biraz rahatlatti beni
Ben daha tehlikelisini yaptım muzu doğrayıp üzerine çikolata döktüm yedim ama şimdi hazmedemiyorum çok fenayım... İnan kramplar gece çok kötü oluyor bacağım gitti dedim hissetmiyorum

Maşaallah size çok özemiyorum böyle erkenden hazırlıkları tamamlayanlara ben daha beklemedeyim çevremdekilerde hep daha erken diyor birde havalar serinlesin öyle gezeyim istiyorum bakalım ne zaman geçecek şu dıcaklar

bende daha bisey alamadim kizlar ya bebek arabasina karar verdim haftasonu onu alcaz da oda takimina hala karar veremedim bi anne yani besigi alcam ikea tarzi ama odasina dolapla sifonyer alcam da nasi alxam nerden alcam hic bilemiyorum begendigim modeller hep avangard cok agir duruyolar benim odam bile yanlarinda spor gibi. diger modeller uydurmasyon gibi cok kararsizim ama aklima koydum haftasonu onuda halledecem cok gec kalmis hissediyorum bide erken dogumdan korkuyorum cantasinida halletmem lazim en acilinden

o zaman doğru bir karar olmuş gerçekten. benim işimde pc başı ama en azından serin. benimde planım erken çıkmaktı ama sonradan dedim 36.ya kadar dayanayım bari dedim. en çokta paramı devletten almak yerine şirketten alırım kesintisiz diye düşündüm. yoksa dinlenmeye çok ihtiyacım var, aksi bir durum olmadıkça bende çalışırım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…