bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
benim usg biri 7 yasindaki ogluma ait digeride ikizlerden 12+2 olana ait canim bak bakim fark varmi tatlim :)

Eklentiler

• 20160427_125314.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 48
  • 20160426_163354.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 45
Baksana ilk resime bacaklar falan iri yani ikinci resim ufak tefek ada nin resimleri gibi
Ay insallah canim ilk olan oglum 12+4 digeride ikizin biri 12+2 haftadaydi bende kiz diyorum ilk gordugumde o halini kizim dedim kibarcik bir prenses :)

sanki kız gibi ama fotoları çok net göremıyorum
Ustteki usg 7 yasindaki ogluma ait alttakide ikizlerden birine ait canim net foto canim sen ilk bebekmi pasana massalah saglikla nasip etsin insallah

Ustteki usg 7 yasindaki ogluma ait alttakide ikizlerden birine ait canim net foto canim sen ilk bebekmi pasana massalah saglikla nasip etsin insallah
evet cnm ilk bebek teşekkür ederim oğlum olmasını çok istemiştim rabbim dualarımı kabul etti babamın adını vermek için bana kız gibi geldi telden fotoyu net göremedım pc ye geçtim şimdi

evet cnm ilk bebek teşekkür ederim oğlum olmasını çok istemiştim rabbim dualarımı kabul etti babamın adını vermek için bana kız gibi geldi telden fotoyu net göremedım pc ye geçtim şimdi
Aayyy insallah canim kiz nasip eder ikizlerimi iki ogluma iki kiz kardes nasip etsin insallah.. cumlemize saglikla nasip etsin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…