2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
aaa demek ki region limiti var. ne aptalca şey sanki biz hamile kalmıyoruz
geçmiş olsun canım. benim de kar yagdıgında eşim alıyor- bırakıyor. iyi ki destek oluıyorlar. yoksa işimiz zordu. dikkat et. kahvaltıda taze sıkılmış portakal suyu tavsiye ediyorum sana da..

defnen saglikla neşeyle gelir inşallah. Ben sürekli doğum için planlar yapiyom da, benim de içimden bir ses doğum sonrası kendime çok güleceksin diyor
ya zaten doğumdan sonra kafa başka çalışıyor. daha nelere gülücez
ben mesela hep normal doğum diye yırtındım. belimde biraz sorun var benim. bide benim kv çok zor doğum yapmış iki bebesinde de o yüzden o pek istemedi normal doğum yapmamı söylemedi de ama belliydi yani. ben doğum yaparken oda çok fena olmuş. ah be kzıım ben sana dedim kendini zorlama diye demiş hep
uzuun bi süre wc ye gitmekten korktum ccanım acıdığından değil tamamen psikolojik ıkınma fobim oldu resmen. bi daha normal doğum mu aslaaa dedim hatta
ama sonra o psikolojiyide atlattım. şimdi yine nromalde normal diyorum. Bakalım bu sefer ne yaşıcam

selam bayanlar normalde 5 gün sonra gitmem gereken kontrolüme grip ve öksürüğümün aşırı derecede artmasıyla bugun gittim.Çoçuk öksürük şurubu yazdı doktor veee de geçen aydan bu aya ben hiç kilo almamışım bebiş 1 kilo olmuş ben tok karnına gitmeme rağmen 700 gr kadar vermişim bile hatta normalde yemene içmene dikkat et diyen doktorum bile şaşırdı bu duruma

hastalıktan ehralde senin kilo gitmiş ama bebiş almış süper canım.
gramlardan kilolara geçti bebeler zaman çok hızlı akıyoorr

portakal suyu içmekten limonlu ballı sıcak çay içmekten mide asitim tavan yaptı, cayir cayır yaniyom!! Ay geçmek bilmedi yaa. Modern tipin gözünün capagini yiyeyim. Ilac ne önemli bisiymiş!!

Ayy ne güzel yaamaşallah canım Allah bozmasin

Maşallah canımevet insan bu güzelliklerin tadına vardıkça keşke daha erken davransaydık diyorherşeyin vakti zamanı varmış acısıyla tatlısıyla geçiyor yıllar...29 yaşındayım o da 30 ama çocukluğumu saymazsam ömrümü ona vermişim diye düşünmeden edemiyorum

portakal suyu içmekten limonlu ballı sıcak çay içmekten mide asitim tavan yaptı, cayir cayır yaniyom!! Ay geçmek bilmedi yaa. Modern tipin gözünün capagini yiyeyim. Ilac ne önemli bisiymiş!!
portakal suyu sanırım hasta olmadan önce daha etkili. beni koruyanın o oldugunu dşünüyorum.
bu sene grip aşısı olmadım ama maşallahım var. grip salgınında bile bana bulaşmadı. bir de evde ve ofiste yakınımda toplu taşıma kullanan bir birey olmaması da etkili olabilir.
yeniden geçmiş olsun. anne olmak gerçekten fedakarlık gerektiriyormuş. bu kadar zor olacağını bu kadar bedenen ve ruhen değişeceğimi ben de bilmiyordum

Anne olmak çok zor birşey yaa!! Ve bu işin ne yazık ki bir formülü yok. Ben de normal doğum istiyorum. Zira bence sezaryen korkunç birşey. Belki on dk lık doğum anı kolay ama sonrası çok zor. Benim dün arkadaşım girdi. Dk bir gol bir sütü gelmemiş. ama normal doğum da kolay değil ki! Saatlerce sancı. En ozelin yirtilacak. Psikolojisi üstüne. Hani 41 bizde özel bir rakamdır ya. Aslında bence o bebeğin büyüme değil kadının iyileşme süresi. 41 gün içinde annenin hasta ve yardıma ihtiyacı olan biri olduğunu kabul etmek lazım.

Maşallah diyelim nazar değmesin şekerim.
Insallah hasta da olmazsın. Ben zira kendim kasindim. Bu kadar dikkat ettim ettim yeğenim gelince onunla kar topu oynadım. Tamam tamam e be miranda dediğini biliyorum şu anda. Ama yeğenim yenilecek kadar şirin. Nasıl kirsaydim onu? İzmir den gelmiş kanadaya. İki kar atmicaz mi birbirimize :)

Çok güzelmiş bayıldım. Akşam gelince kocama okutayim :)ve bi kopyasını kv ya gondereyim o okusa yeter tüm sulaleye bedel çok şahsına munhasirdir kendisi simdiden akil veriyo aklinca lahusalikta annemi gondermicem bi süre o engeller artik.

Boşver canım kötü düşünme şu an vücut olarak olmasada hayatının en güzel günlerini yaşıyosun ikinizden bi parça büyüyor içinde..sanırım bunu düşünmek rahatlatıyor beni

bende sezeryandan çok korkuyorum. kesilceksin sonuçta ve o hep orda durucak. beni o daha çok korkutuyor gerçekten.
İNşallah hepimizin çevresinde doğumdan sonra aklı başında insanlar olur.

Aminn inşallah canım. Rabbim evlerimizden huzuru sağlığı mutluluğu eksik etmeisn
tam bir hassas balık benim koca

bu aralar biz hint filmlerine sardık. her akşam bitane izliyoruz. geçen h sonu iki film arka arkaya izledik. ikisi de aşklı meşkli yani. ben pek etkilenmedim. hatta bi ara sıkıldım bile. baktım bizimki aglıyor. bir hoşuma gitti anlatamam. :)
dün izlediğim filmde de sekiz yaşında bir çocugun yatılı okula bırakılması içimi burktu. başladım aglamaya. baktım bunun da gözleri doldu.
benimki de yengeç, duygusal oluyor su grubu insanları ya, aglayabilen erkeğe bayılıyorum ben...
ben de koçum, ateş gurubundanım ama görüntümden belli olmaz içten içe çok duygusalımdır. bu aralar da zaten iyice duyguları saldım gitti

maşşallah evet canım. bir ara hasta oldum çünkü 1 ayı buldu iyileşmem.
ama sende haklısın. bitanecik ilk göz agrın gelmiş izmir gibi karsız bir yerden. tabi ki oynicaksınız. ama keşke iyi giyinse idin.
bal zencefil de iyi gelir bak. onu da bol bol ye..

Lorenaa cim yazdıklarını daha yeni okudum. Sana üzülme sakın ol diyeceğim ama işe yaramayacagini biliyorum. O yüzden sana daha beter şeyler sunmaya karar verdim. Ya sana oğlun ömür billah hasta sakat olacak deselerdi? Ya gitseydinde oğlunun nefes almadığını, o küçücük kalbinin çarpmadigini öğrenseydin? Ya şimdiki gibi küçük bir operasyonla yaşamına gayet rahat devam edebilseydi de senin bu operasyonu karsilayaacak paran olmasa ve bebeğinin bile bile lades, kotulestigini görseydin? Dehşete mi düştün? Harika. Şimdi bir daha değerlendir durumunu. Oğlunun çaresi olan bir sorunu var. Tabii ki istenilen bu değil. Ama çaresi var. Doktoru var. İlacı var. Alacağı nefesi var. Allah dağına göre kar verir. Eğer ki doguma kadar kendi kendine iyileşmez ise, yardımla birlikte muhakkak iyileşecek. Sen yeter ki güçlü ol. Kendini üzme. Bebeğine iyi bak. Kızını korkutma. Sonra da şükret. Beterin beteri var. Önce şükran sonra dua. İyi olacak oğluşun. Sen de öyle. İkinizde iyileseceksiniz ve beraber güzel nice günler yaşayacaksınız. Senin ilacın umut. Sakın umudunu elden bırakma!!

Kocaman sevgi gönderiyorum sana ve oglusuna. İzmir e yanına geldiğimde topaç oglusunü seveceğim ve sana hatirlatacagim bu konuşmamızı. Diyeceğim ki gördün mü lorenacim bak geçti bitti hepsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…