2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
ah hassas adamlarımıızzz
bende bayılıyorum o hallerine.

basuru bende sorucam dr ma bakalım bizimki ne dicek haftaya çarşamba benimde kontrolüm
Bende olduğu zaman ilaç önerdi ama bi kaç uygulama önerdi ama kanama ağrı geçmediği durumda genel cerraha gitceksin dedi.

Maşallah eşinede ne güzel bi babave daha da güzel bi aile olacaksınız inşallah defnişleiyice duygusal oldum artık senin eşinle oğlun için anlattıklarını hayal ediyorum sürekli eşimle oğlum için çok mutlu oluyorum bi an önce gelsin inşallah o günler

kız hep hamileydin. hadi at üstünden sıkıntıları gir bebe sitelerine.
bebişine güzel bişeyler al. herşey yolunda ve öyle olmaya devam edicek.
Valla başlıcam hala çocuğun biseyi yok dün arkadaş geldi sekizinci ayda doğmuş çocuğu bizimki de gelirse ne yaparız hic biseyi yok

Canım bak üzülme inşallah doğuma kadar düzelecek dualarımız seninle
Benim yavrumda da var bazen doğduğunda çişini yapınca bile geçiyormuş

hep hep bunun için dua ettim. kızımın çözümü olan bi hastalığı olsun.
detaylı usg deki dr o kadar olumsuz konuşmuştuki dünyam başıma yıkılmıştı bebeğin yaşamıycanı banada zarar verebiliceni kesinlikle aldırmam gerektiğini vs vs.
kendi dr umda down sendromlu olabilir farklı bi hastalığı olabilir demişti. ben down sendromlu bile olsa o benim kzıım yeterki sağlıklı olsun çözülebilcek şeyler olsun. şuan böbreğindeki büyümesine sadece minnak olmasına belki hayat boyu küçük bi insan olmasına bile çok şükür diyorum. üzme kendini Lorenaa cımm

Mobilya cok sk duruyor bende mobilya istiyorm ama park daha kullanisli diyorlar cok kararsiz kaldim

gelicek canım az kaldı. bebekler hayatın neşesi rengi herşeyi yaa

ay agzina saglik ne guzel demissiiin.

amiiin. Insallah saglikla dogar bir sorun mudehalae vs gerektirmez.

kızlar benim ilk bebeğim henüz bende nasıl bir beşik alacağım konusunda karar veremedim sizce hangisi daha uygun ve kullanışlı olur
canım senin nasıl kullanmak istediğine bağlı sepet modeller çok hoş duruyor ama 6. aydan fazla yatıramıyorsun hareketlenmeler başlıyor dar geliyor diğer modeli eğer yüksekliği ayarlanıyorsa daha uzun süre kullanabilirsin mesela ben oda da yapıyorum o yüzden 6. ayda odasına geçiricem küçük model arıyorum bir de gece bana rahatlık olsun diye anne yanı almak istiyorum nasipse

canım gelmiş geçmiş olur inşallah dualarımız miniğinle böbrek sorunu çok bebekte rastlanıyor galiba Allah daha büyük dert vermesin benim yeğenim 20 günlükken testislerinden ameliyat olmuştu anne baba için çok zor böyle olaylar çok küçük olduğu için bebek ama inan o küçük adamlar babalarından daha güçlü oluyor hemen iyileşiyorlar anlamadıkları için olayı sıkıntı yaşamıyorlar üzülüp bebişin huzurunu bozmamaya çalış o büyüyüp erkeklik taslıycak sana ilerde o zamanlarını hayal et insan huzur doluyor

aslına bakarsan benm de küçük bir şeye ihtiyacım var çünkü yatak odam çok dar ama hiç bilemiyorum ne yapacağımı

Canım hep sendeydi aklım fark ettim yokluğunu çok üzüldüm canım valla bizim ne oldu bakalım bizimkinin zaten 8 mm di.bizimde haftaya kontrolümüz inşallah küçülmüştür.doğumu niye erkene alıyolarmış nasıl bir müdehaleymiş bu canım.sanada çok geçmiş olsun tatlım.valla moralim bozuldu

eğer bebek çok hareketli olursa 6 ay bile kullanılmıyor sepet beşikler. tarumd
sonrasında kaldırıp koyabileceğin bi yerin varsa sepet beşiklerin görüntüsü güzel. ama diğer beşik daha uzun süre kullanılır canım

haklısın sanırım yok cnm yerimde yok evim çok küçük ben diğerine benzer bişey alıyım da oda yatak odama sığacakmı bakalım ay bu belirsizlikler beni strese sokuyor daha bir iğne almadım oğluşuma

maşallah canımsana ve bebişe. sanırım bir sorun da çıkmadı. hadi bakalım artık 28. haftadan sonra geri sayımbaşladı demektir.
bir avazda inşallah
Ayy çok heyecanlı evet az kaliyooo
Ne.güzel canım bebişin haftasını yakalamış nst için erken değilmi cnm 32 den önce bakılmıyor diye biliyorum sancı mı vardı ondan mı bakıldı
Tatlım bi damla kanı söyledim ve bacagim baya kayonca ayrılmıştı ya ondan bakmış olabilir de
Masallah canm size . Antibiyotik olarak ne verdi drun . benimde kanda enfeksiyon çıkmıştı antibiyotik vermişti ama kullanmadm . başka drlara sormustum normal demişlerdi
Tekrar kana bakarak mi normal dediler,ilacın adı suprax
Aynen bende bekliyorum bisey dicek valla lafı agzima tikiyo sorularimdan bikiyo adam.. Anneanne cook iyi baktı valla aynen neyseki doğum öncesi de yanımızda olacak inşallah güzel haberlerle gelirsin bitanem
O patlama bende de var eşimin özel Üniv kızlar manken taş gibi ve açık saçık ben ağzımı ayırarak bakıyorum bi kaç kez gitmiştim ama ben kıskançlık yapardım şimdi ise nuray napiyo su napiyor gibi bi de soruyorum, o da anlatıyor her şeyi boyle daha güzel sanırım, erkek milletini Kıskanmak çare olmuyo
Tatlım normaldir aynen
Sağol teyzemiz inşallah
Oh tatlım ne güzel herşey yolunda olmasına sevindim nstye 28 haftada mı giriliyomuş tatlım bide ekstra bi ücret varmı
Ücret 20. Lira verdi idrar tahlili ve ultrason ve nts .. Hangisi için verdi bilmiyorum tatlımbence sıkıntı vardı diye de bakmış olabilir
Az kalmış prensese o zaman inşallah güzel haberlerle geleceksiniz annesi
Canımmm çok sevindim oğluşun iyi çok şükür.Adıyaman yemekleri yaradı sana :)
Baya yedim boşa gitmemiş .. En güzeli de doğal şeyler yemek sanırım bende hep geriden gitcez sanıyordum artık
Kaşıntı hiç yok bizde ama basür açısı azcık var bu gün rahatladik artık zeytinyağı suruyoruz .. Sende de kabızlık yapiyo mu
Canımm maşallah her şey yolunda çok şükür
Evet tatlım inşallah sonuna kadar böyle oluruz hepimiz
Canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.bizimde 18inde randevu 4 boyutluyla ayrıntılı bakcak.inşallah bizimde bi sorun yoktur.hayırlısıyla bi doğursakta kurtulsak:)
Ay en merak ettiğim de dört boyutluydu da işte inşallah sizinde çok güzel geçer randevunuz

o zaman uzun vadeli kullanılcak bişey alman daha iyi olur canım. daha vakit var canım ama ölçülere bakıp evide kontrol etmek lazım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…