- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #36.961
kız hep hamileydin. hadi at üstünden sıkıntıları gir bebe sitelerine.Kızlar ikinci sonuçlarım da temiz çıkmış çok şükür artık hamileyim diyebilirim rahatlıkla
ah hassas adamlarımıızzzbu aralar biz hint filmlerine sardık. her akşam bitane izliyoruz. geçen h sonu iki film arka arkaya izledik. ikisi de aşklı meşkli yani. ben pek etkilenmedim. hatta bi ara sıkıldım bile. baktım bizimki aglıyor. bir hoşuma gitti anlatamam. :)
dün izlediğim filmde de sekiz yaşında bir çocugun yatılı okula bırakılması içimi burktu. başladım aglamaya. baktım bunun da gözleri doldu.
benimki de yengeç, duygusal oluyor su grubu insanları ya, aglayabilen erkeğe bayılıyorum ben...
ben de koçum, ateş gurubundanım ama görüntümden belli olmaz içten içe çok duygusalımdır. bu aralar da zaten iyice duyguları saldım gitti
maşşallah evet canım. bir ara hasta oldum çünkü 1 ayı buldu iyileşmem.
ama sende haklısın. bitanecik ilk göz agrın gelmiş izmir gibi karsız bir yerden. tabi ki oynicaksınız. ama keşke iyi giyinse idin.
bal zencefil de iyi gelir bak. onu da bol bol ye..
Bende olduğu zaman ilaç önerdi ama bi kaç uygulama önerdi ama kanama ağrı geçmediği durumda genel cerraha gitceksin dedi.basuru bende sorucam dr ma bakalım bizimki ne dicekhaftaya çarşamba benimde kontrolüm
Maşallah eşinede ne güzel bi babaM Mjdmjd benim eşimde oğlum hastalandığında veya düşüp canı çok yandığında gözleri dolar.
dün yola çıkıcaktı çıkmadan önce berbere uğrucaktı. bide işleride vardı dışarda onları halletçekti. alikaan o kadar çok gitmeni istemiyorum babam ben seninle oynamak istiyorum dediki vazgeçti gitmedi. oturdu oyun oynadılar beraber.
eşimin oğluna aşkı oğlumunda babasına aşkını gördükçe ben daha çok mutlu oluyorum. saatlerce sıkılmadan oynar. aşırı ilgili bir baba.
şuanda alikaan dan dolayı kızçenin büyüdüğünü haftakarın geçtiğini farkedemiyoruz. onun bu gelişim geriliğiyle ilgili sıkıntılar çıktıktan sonra geldi kızından özür diledi. biz çok ilgilenemedik senle ondan mı böyle oldun sen dedi. şimdi her fırsatta onlada konuşuyor onuda seviyor. çok acayip bir evlat sevgisi var eşimin
çok şükür eşlerimize.
Valla başlıcam hala çocuğun biseyi yok dün arkadaş geldi sekizinci ayda doğmuş çocuğu bizimki de gelirse ne yaparız hic biseyi yokkız hep hamileydin. hadi at üstünden sıkıntıları gir bebe sitelerine.
bebişine güzel bişeyler al. herşey yolunda ve öyle olmaya devam edicek.
Canım bak üzülme inşallah doğuma kadar düzelecek dualarımız seninleMerhabalar kızlar. Herkesler iyidir inşallah. Ben çok kötü ve zor bir hafta yaşadım malesef. Burayada çok uğrayamadım dolayısıyla. Daha önce geçirdiğim bir hastalığım nüksetti. Resmen yatak döşek yattım. Ama toparladım biraz. Dünde dr kontrolümüz vardı. Oğluşumu ve böbrekteki genişleme durumunu çok merak ediyorudum. Ama malesef iyi haberler alamadık. 7mm olan genişleme 9,5 olmuş
Doktorum bu haftalar için yüksek bir değer dedi. Büyüme durmaz devam ederse birkaç hafta erkene alırız doğumu dedi. Sonrasında belki ufak bir cerrahi müdahale gerekebilirmiş bebeğime
Hani yazmayayım, söylemiyorum diyorum ama elimde değil. Hiç iyi değilim kızlar. Lütfen dua edin ve herşey yoluna girsin. Rabbim bize bir ferahlık versin...
Ben dogal zeytinyagı kullanıyorum. bulamazsan o da etki eder insallah.zeytin yağı bu tarişin hazır zeytinyağı olurmu benm çok kanama oluyo
hep hep bunun için dua ettim. kızımın çözümü olan bi hastalığı olsun.Lorenaa cim yazdıklarını daha yeni okudum. Sana üzülme sakın ol diyeceğim ama işe yaramayacagini biliyorum. O yüzden sana daha beter şeyler sunmaya karar verdim. Ya sana oğlun ömür billah hasta sakat olacak deselerdi? Ya gitseydinde oğlunun nefes almadığını, o küçücük kalbinin çarpmadigini öğrenseydin? Ya şimdiki gibi küçük bir operasyonla yaşamına gayet rahat devam edebilseydi de senin bu operasyonu karsilayaacak paran olmasa ve bebeğinin bile bile lades, kotulestigini görseydin? Dehşete mi düştün? Harika. Şimdi bir daha değerlendir durumunu. Oğlunun çaresi olan bir sorunu var. Tabii ki istenilen bu değil. Ama çaresi var. Doktoru var. İlacı var. Alacağı nefesi var. Allah dağına göre kar verir. Eğer ki doguma kadar kendi kendine iyileşmez ise, yardımla birlikte muhakkak iyileşecek. Sen yeter ki güçlü ol. Kendini üzme. Bebeğine iyi bak. Kızını korkutma. Sonra da şükret. Beterin beteri var. Önce şükran sonra dua. İyi olacak oğluşun. Sen de öyle. İkinizde iyileseceksiniz ve beraber güzel nice günler yaşayacaksınız. Senin ilacın umut. Sakın umudunu elden bırakma!!
Kocaman sevgi gönderiyorum sana ve oglusuna. İzmir e yanına geldiğimde topaç oglusunü seveceğim ve sana hatirlatacagim bu konuşmamızı. Diyeceğim ki gördün mü lorenacim bak geçti bitti hepsi.
Ben de senin gibi düşünüyorum canım sonunca onlar bir sekilde büyüttüler bebeklerini benimkini de ben kendi başıma tecrübe etmek isterim. Bir de hamileliğimde bir kez bile bi ihtiyacin var mı, nasılsın, nasıl gidiyor demeyen insanlardan tavsiyeler (!) Alırsam daha da cok sinirlenirim herhalde
Ben mobilya beşik aldım canım
Gece eşime okuttum bu yazıyı ve aynı seyi söyledim ben de canim76 puntoyla yazdırıp vestiyere asalım dedim okuyunca gözleri doldu hemen yaa ne duygusal adam su kocacım
Canım benim coooookkkk sevindimhayırlı olsun inşallah atandigin yerde cok mutlu olursun miniğin sana hep böyle şans getirsin Bu arada nereye atandın? Arkadaslarımdan duyduğum kadarıyla baska sehre atananlar oryantasyon sürecini(1 dönem) su an ikamet ettikleri yerde gecirebiliyorlarmış. Ben ayrıntılı olarak bilmiyorum onu da bir arastir istersen yaza kadar düzenini bozmazsın
Aynen tatlım
Canım cok sevindim kardeşin adına hayırlı olsun
gelicek canım az kaldı. bebekler hayatın neşesi rengi herşeyi yaaBende olduğu zaman ilaç önerdi ama bi kaç uygulama önerdi ama kanama ağrı geçmediği durumda genel cerraha gitceksin dedi.
Maşallah eşinede ne güzel bi babave daha da güzel bi aile olacaksınız inşallah defnişle iyice duygusal oldum artık senin eşinle oğlun için anlattıklarını hayal ediyorum sürekli eşimle oğlum için çok mutlu oluyorum bi an önce gelsin inşallah o günler
ah canımm. içinde bi mucize var bundan büyük güzellik olur mu.
ayrıca kocalarımız bizi tırnağımızın ojesi saçımızın boyası yüzümüzün makyajı için sevdilerse ayıp etmişler.
olumsuz şeyler düşünme canım.
Merhabalar kızlar. Herkesler iyidir inşallah. Ben çok kötü ve zor bir hafta yaşadım malesef. Burayada çok uğrayamadım dolayısıyla. Daha önce geçirdiğim bir hastalığım nüksetti. Resmen yatak döşek yattım. Ama toparladım biraz. Dünde dr kontrolümüz vardı. Oğluşumu ve böbrekteki genişleme durumunu çok merak ediyorudum. Ama malesef iyi haberler alamadık. 7mm olan genişleme 9,5 olmuş
Doktorum bu haftalar için yüksek bir değer dedi. Büyüme durmaz devam ederse birkaç hafta erkene alırız doğumu dedi. Sonrasında belki ufak bir cerrahi müdahale gerekebilirmiş bebeğime
Hani yazmayayım, söylemiyorum diyorum ama elimde değil. Hiç iyi değilim kızlar. Lütfen dua edin ve herşey yoluna girsin. Rabbim bize bir ferahlık versin...
canım senin nasıl kullanmak istediğine bağlı sepet modeller çok hoş duruyor ama 6. aydan fazla yatıramıyorsun hareketlenmeler başlıyor dar geliyor diğer modeli eğer yüksekliği ayarlanıyorsa daha uzun süre kullanabilirsin mesela ben oda da yapıyorum o yüzden 6. ayda odasına geçiricem küçük model arıyorum bir de gece bana rahatlık olsun diye anne yanı almak istiyorum nasipsekızlar benim ilk bebeğim henüz bende nasıl bir beşik alacağım konusunda karar veremedim sizce hangisi daha uygun ve kullanışlı olur
canım gelmiş geçmiş olur inşallah dualarımız miniğinle böbrek sorunu çok bebekte rastlanıyor galiba Allah daha büyük dert vermesin benim yeğenim 20 günlükken testislerinden ameliyat olmuştu anne baba için çok zor böyle olaylar çok küçük olduğu için bebek ama inan o küçük adamlar babalarından daha güçlü oluyor hemen iyileşiyorlar anlamadıkları için olayı sıkıntı yaşamıyorlar üzülüp bebişin huzurunu bozmamaya çalış o büyüyüp erkeklik taslıycak sana ilerde o zamanlarını hayal et insan huzur doluyorMerhabalar kızlar. Herkesler iyidir inşallah. Ben çok kötü ve zor bir hafta yaşadım malesef. Burayada çok uğrayamadım dolayısıyla. Daha önce geçirdiğim bir hastalığım nüksetti. Resmen yatak döşek yattım. Ama toparladım biraz. Dünde dr kontrolümüz vardı. Oğluşumu ve böbrekteki genişleme durumunu çok merak ediyorudum. Ama malesef iyi haberler alamadık. 7mm olan genişleme 9,5 olmuş
aslına bakarsan benm de küçük bir şeye ihtiyacım var çünkü yatak odam çok dar ama hiç bilemiyorum ne yapacağımıcanım senin nasıl kullanmak istediğine bağlı sepet modeller çok hoş duruyor ama 6. aydan fazla yatıramıyorsun hareketlenmeler başlıyor dar geliyor diğer modeli eğer yüksekliği ayarlanıyorsa daha uzun süre kullanabilirsin mesela ben oda da yapıyorum o yüzden 6. ayda odasına geçiricem küçük model arıyorum bir de gece bana rahatlık olsun diye anne yanı almak istiyorum nasipse
Canım hep sendeydi aklım fark ettim yokluğunu çok üzüldüm canım valla bizim ne oldu bakalım bizimkinin zaten 8 mm di.bizimde haftaya kontrolümüz inşallah küçülmüştür.doğumu niye erkene alıyolarmış nasıl bir müdehaleymiş bu canım.sanada çok geçmiş olsun tatlım.valla moralim bozulduMerhabalar kızlar. Herkesler iyidir inşallah. Ben çok kötü ve zor bir hafta yaşadım malesef. Burayada çok uğrayamadım dolayısıyla. Daha önce geçirdiğim bir hastalığım nüksetti. Resmen yatak döşek yattım. Ama toparladım biraz. Dünde dr kontrolümüz vardı. Oğluşumu ve böbrekteki genişleme durumunu çok merak ediyorudum. Ama malesef iyi haberler alamadık. 7mm olan genişleme 9,5 olmuş
yap tabi canımm moralini yüksek tutValla başlıcam hala çocuğun biseyi yok dün arkadaş geldi sekizinci ayda doğmuş çocuğu bizimki de gelirse ne yaparız hic biseyi yok
eğer bebek çok hareketli olursa 6 ay bile kullanılmıyor sepet beşikler.canım senin nasıl kullanmak istediğine bağlı sepet modeller çok hoş duruyor ama 6. aydan fazla yatıramıyorsun hareketlenmeler başlıyor dar geliyor diğer modeli eğer yüksekliği ayarlanıyorsa daha uzun süre kullanabilirsin mesela ben oda da yapıyorum o yüzden 6. ayda odasına geçiricem küçük model arıyorum bir de gece bana rahatlık olsun diye anne yanı almak istiyorum nasipse
haklısın sanırım yok cnm yerimde yok evim çok küçük ben diğerine benzer bişey alıyım da oda yatak odama sığacakmı bakalım ay bu belirsizlikler beni strese sokuyor daha bir iğne almadım oğluşumaeğer bebek çok hareketli olursa 6 ay bile kullanılmıyor sepet beşikler.tarumd
sonrasında kaldırıp koyabileceğin bi yerin varsa sepet beşiklerin görüntüsü güzel. ama diğer beşik daha uzun süre kullanılır canım
Ayy çok heyecanlı evet az kaliyooomaşallah canımsana ve bebişe. sanırım bir sorun da çıkmadı. hadi bakalım artık 28. haftadan sonra geri sayımbaşladı demektir.
bir avazda inşallah
Tatlım bi damla kanı söyledim ve bacagim baya kayonca ayrılmıştı ya ondan bakmış olabilir deNe.güzel canım bebişin haftasını yakalamış nst için erken değilmi cnm 32 den önce bakılmıyor diye biliyorum sancı mı vardı ondan mı bakıldı
Tekrar kana bakarak mi normal dediler,ilacın adı supraxMasallah canm size. Antibiyotik olarak ne verdi drun . benimde kanda enfeksiyon çıkmıştı antibiyotik vermişti ama kullanmadm . başka drlara sormustum normal demişlerdi
Aynen bende bekliyorum bisey dicek valla lafı agzima tikiyoÇok sevindim canımm maşallah çınar paşayaanneanne yemekleride yaramış sanki hep böyle güzel haberle dönelim inşallah..yarında bizim kontrol var çok merak ediyorum oğlumu can parçamı kabızlık içinde başka bölüme göndermek yerine biraz öneride bulunsa iyiymiş ah bu doktorlarr ilgiye ihtiyacımız var anlamıyolar
O patlama bende de varAhh canım aynı duygular hepbi de benim eşimin çalıştığı ortamı görsen fashion tv gbi güzel güzel mini etekli kızlar falan ama işin garip tarafı önceden çok kıskanan ben şu an nedense bi güven patlaması yaşıyorum bizimkide saldı kndini seni yanlız bırakmıcam deyip benle birlikte o da kilo alıyo beraber zayıflarız diyo
Tatlım normaldir aynenSağol canım sorduğun için. Ben de yine söylerim doktoruma. Ben de normal diye okudum ama kan hacminden dolayı damar yırtıkları olabiliyormuş burunda. Belki kbb bunun için krem verebilir. Benim küçükken çatlaklardan leğen leğen kanardı :)
Sağol teyzemiz inşallahBak bunu söylediğin iyi oldu canım ya gerçi ben eskiden bi ara sürekli lens kullaniyordum onu biraktım simdi yazın lense geciyorum dışarı cıkarken, kışın gözlükneyse ben doğuma yakın yine lens alırım ama kullanmam doğum başlayınca unutmazsam hemen takiveririm
Canım cok güzel yere atanmissin Ispartayi severim ben Ege sıcaklığını hissedeceksin hemenhadi bakalim yeni hayatın hayırlı olsun
Ben gece boyunca tuvalete kalkmaktan keyifli uyumuyorum ama uykuya cok cabuk dalarım Allah'tan. Basımı yastığa koyduktan sonraki ilk 5dkyı çoğu zaman hatirlamam bile
Kocalar bizim gibi olmaktan mı korkuyor ne
Benimki sulugöz olduğum icin kilo konusunda artık sürekli teselli etmeye çalışıyor beni ama eminim ki zayıf halim daha çok hoşuma gidiyorkendisi zaten çöp gibi kilo alamiyor başım sıkışırsa sen de cok zayifsin alabiliyorsan sen kilo al diyorum
Ayyy o konuya zaten hiiiiccc girmeyelim canımBen gecen haftalarda hastalandım ya ondan horlama kaldı bende ömrümde 1 defa horluyorsun diyen olmamıştı şimdi eşim gece boyunca yine aldın ağaç motorunu kesim yapıyordun diyor Kıllara tüylere alıştı artık arkadaş modunda takıldığımız için pek ilgisini çekmiyor ben de nadasa bırakıyorum bazen Amaaa geçen gün ne dese beğenirsin "ooo favoriler de baya uzamış bi sakal tıraşı mı yapsak"
Neyse tatlım can sıkmaya değmez hepsi hormonal değişiklikten oluyor onların çocuğunu taşıyoruz sonuçta
Oh oh maşallah oğluşaannesi güzel bakmış haftasina yetişmiş miniğimiz
Inşallah senin rahatsizliklarin da gecer rahat edersin tatlım
Ücret 20. Lira verdi idrar tahlili ve ultrason ve nts .. Hangisi için verdi bilmiyorum tatlımOh tatlım ne güzel herşey yolunda olmasına sevindim nstye 28 haftada mı giriliyomuş tatlım bide ekstra bi ücret varmı
Az kalmış prensese o zaman inşallah güzel haberlerle geleceksiniz annesiAyy tatlim benim çinar ve senin adina çok sevindim herseyin iyi ve gunune yetismesine inşallah doguma kadarda böyle devam eder bende kizimi pek ozledim ama doktordan 23 subata randevu bulduk bakalim inşallah guzel haberler aliriz ve doktor hanimi begeniriz
Baya yedim boşa gitmemiş .. En güzeli de doğal şeyler yemek sanırımCanımmm çok sevindim oğluşun iyi çok şükür.Adıyaman yemekleri yaradı sana :)
Kaşıntı hiç yok bizde ama basür açısı azcık varhem kendinin hem bizim sıkıntılarımızı sorup gelmişsin tatlımm.
neyse iyi geçmiş bebişimizde bi sıkıntı yokmuş çoookkk şükür.
basur geçmeyen illet oldu bende yaa. artık acımyıor ama kaşıntısı bitmedi
Evet tatlım inşallah sonuna kadar böyle oluruz hepimizCanımm maşallah her şey yolunda çok şükür
Ay en merak ettiğim de dört boyutluydu da işteCanım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.bizimde 18inde randevu 4 boyutluyla ayrıntılı bakcak.inşallah bizimde bi sorun yoktur.hayırlısıyla bi doğursakta kurtulsak:)
o zaman uzun vadeli kullanılcak bişey alman daha iyi olur canım. daha vakit var canım ama ölçülere bakıp evide kontrol etmek lazım artıkhaklısın sanırım yok cnm yerimde yok evim çok küçük ben diğerine benzer bişey alıyım da oda yatak odama sığacakmı bakalım ay bu belirsizlikler beni strese sokuyor daha bir iğne almadım oğluşuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?