2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ne kötü gunler atlatmışsın tatlım yaa inşallah dedigin gibi bunda çıkarırsın acısını o ne yaa bakamazsin demeler falanAllah'tan eşim cocuk yetistirme konusunda bana cok güveniyor o arkamda olunca daha rahat olurum

Canim benim üzülmemek elde değil ama en azından oğluşunun da üzülmemesi icin elinden geleni yap lütfen. Dualarımız seninle Allah dermansız dert vermesin bak hala anne karnında düzelme ihtimali var o da olmazsa küçücük bir operasyonla duzelecekmis daha ne olsun. Dua edelim Allah beterinden korusun hepimizin evladinı

Aynen canim geçen 10. Yıldönümümüzde onu farkettim ömrümüzün 3te 1i birlikte geçmiş Allah nasip eder de 20. Yilımizi görürsek 40 yasinda olacagiz ve ömrümüzün yarısını birlikte gecirmis olacağız. Ne güzel duygular bunlar hiç pişman olmamak da en güzeli

Okut tabi tatlım ayyy cok güldüm yaaannenin gitmeme şansı varsa süper canım hiiic kaçırma fırsatı

Kızlar ikinci sonuçlarım da temiz çıkmış çok şükür artık hamileyim diyebilirim rahatlıkla
Hadi gözün aydın canım artik keyifli günler başlasın senin icin

Mobilya cok sk duruyor bende mobilya istiyorm ama park daha kullanisli diyorlar cok kararsiz kaldim
Evet canım park yatagın kullanışlı oldugunu bircok kisi söylüyor ben görüntüsünü sevmedigim icin tercih etmedim. Bi de ben bebis 3 yasina falan gelince aldigim besigin ön tarafini çıkarıp odasina koltuk yapmayı düşünüyorum o yüzden cok da sorun olmayacak.

kızlar benim ilk bebeğim henüz bende nasıl bir beşik alacağım konusunda karar veremedim sizce hangisi daha uygun ve kullanışlı olur
Üstteki ikeanin besigi sanirim canim ben onun beyazını aldım. En azından 2 yaşına kadar onu kullanırım diyorum. Sonra da genç odasina gececegiz. Alttaki sepet besikler cok güzel şirin ama en fazla 6 ay kullanabilirsin

evet cnm ikeanın bakalım sanırım bende onu alıcam ama tam emin değilim

Canım uzulmede desek anne yuregi her turlu uzulecek ama sen oglusunu dusun lutfen kendini cok uzme belki doguma kadar duzelir yada operasyonla halledilir bir durummus bol bol dua et bizde dualarimizdan eksik etmeyiz seni Rabbim herkesin bebegini sagsaglim saglikla kavustursun anne ve babasina

Aynen bitanem babamizda öyle diyor sen rahat ol yeter ben hallederim sagolsun iyiki bu kadar duyarli bir esim var diyorum her daim. gorumcemle aram çok çok iyidir ablam gibi kendisi bazen esimi degil beni kardesi zannediyorlar o derece güzel anlasiyoruz en mantiklisi senin yapacagin olur canim en iyi kv uzak kv'de

İnşallah canim ya hem bebegimi hemde doktoru merak ediyorum canım cifte merak var bu sefer

Allah yardımın olsun canm insallah rabbim şafi isminin hürmetine evladina şifa verirde doğumdan sonra hiçbir operasyona gerek kalmaz

Maşallah nekadar ilgili bi esin var allah bozmasin canm

Eveeeet hatta küçük kep takacagiz ona cok tatlı olur değil mi baba oğul mezuniyet fotosu çektirir

Kizlar kilolardan konusulmustu paylasayim istedim.

Oyuncu Anne - Şermin Çarkacı
DİKKAT, HAMİLELER İÇİNDİR
YÜKSEK DOZDA MORAL İÇERİR...
(Bu yazımı daha önce paylaşmıştır, ama o zamanki hamileler çoktan doğurmuştur Yeni hamilelere gelsin)

Hep annelere moral verecek değiliz ya, bugün de hamilelere çalışalım. Cancağızım, hamilelikte yeniyor. Yoksa ben bir kilo baklavayı bir oturuşta yiyecek, üstüne bir bidon lahana turşusunu tüketecek kadın mıydım? Değildim. Doktorum meyve ye demişti. Yedim. Çilekleri, kirazları, şeftalileri, muzları bir tabağa doğrayıp üstüne meyveli yoğurt döküp öyle yedim. Adamın kast ettiği şey bir elma, bir armut yani bir porsiyon meyveymiş. Ama işime gelmedi. Kebapçıya gittim. Yanımda yastık götürdüm. Yastığı sandalyeye dayıyorum, kaykıla kaykıla, gerine gerine, midemde yer aça aça yiyorum. Yediğim yemeğin haddi hesabı yok, ama gözüm hala başka masalardaki patates kızartmalarında. Canım çekiyor, geçerken bir tane alabilir miyim? diyorum. Semerim olsa onu da yiyeceğim, öyle düşünün. İlk ay 6 kilo aldım. Eller birer kilo alırken ben 6'şar 6'şar aldım. Doktorum dur mur dedi ama duramadım. Bayır aşağı yuvarlanıyordum, her attığım taklada bonus yiyecekler kazanıyordum. Duramadım, durduramadılar. Bu gördüğünüz fotoğrafta beş buçuk aylık hamileyim. Gerisini sen düşün. 8 aylıkken fotoğraf çektirebilecek medeni cesaretim yoktu. 40 kilo aldım. 56 kiloyla hamile kaldım 96 kiloyla doğum yaptım. Suratım arı sokmuş gibi şişti. Hamile kıyafetleri bile dar gelmeye başladı. Babaanne bluzleri aldım, onlardan giydim. XXXL! 37,5 ayakkabı numaram 41 oldu. Eller göbek çevresini ölçüyor, özendim, ölçeyim dedim. 1,5 metrelik mezuranın uçları kapanmadı bile. Her gören 'anaaaammm sen bu kiloları hayatta veremezsin' dedi. 'Kalır kalır, hiç kalmazsa bir 10 kilon kalır' diye motive ettiler. Ebru Şallı'ya bak, o nasıl güzel hamile dediler. Ebru Şallı mıyım ben yaaa! Sinir oldum. Bu kadar kilo almayı kim isterdi ki? Önüne geçemedim. İstemeden oldu. Ama o kiloları vereceğime içten içe hep inandım. Doğumdan sonra hiç kasmadan, rejimsiz, sporsuz, basit yürüyüşlerle, hayatın kendi koşuşturmacasıyla bütün kilolarımı geri verdim. Hatta arada Name'ye hamile kalıp biraz daha kilo alıp verdim. Şimdi 56 kiloyum, çok şükür başladığım yerdeyim. Sevgili vücudu şirazesinden çıkmış hamile kardeşim… Kendini üzme. Eğer kendine inanırsan verirsin. Ama buna güvenip kantarın topuzunu kaçırma, kendini tutabiliyorsan hakikaten yeme, az ye, sağlıklı beslen. İnsan ömründe kaç kere hamile kalıyor ki, tadını çıkart. Öperim tombiş yanaklarından.

Ohhh ne güzel canım maşallah Allah nazarlardan korusun sizi kız kardeşim olmayinca en cok istediğim şey öyle olmakti ama nasip değilmiş görümcemle samimi değiliz biz ama kardeşime kız isteyecekler bu haftasonu ona görümcelik degil de ablalık yapmak istiyorum inşallah bu sefer nasip olur

evet cnm ikeanın bakalım sanırım bende onu alıcam ama tam emin değilim
Biz de beşiğe bakıp bakıp iyiki almışız diyoruz canim inşallah minik kızım da ayni seyi düşünür ve mışıl mışıl uyur içinde sen de düşün bakalim eminim bebişin icin en iyisine karar verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…