- 1 Haziran 2015
- 4.037
- 7.846
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #36.981
Ne kötü gunler atlatmışsın tatlım yaa inşallah dedigin gibi bunda çıkarırsın acısını o ne yaa bakamazsin demeler falanCanım ilkinde o kadar kötü bi lohusalık dönemi geçirdimki anlatamam.yaşım küçük olduğu için kimse bu kadar iyi bi anne olacağıma ihtimal vermedi.herkes herşeye karıştı.eşimle çok problem yaşadık bu yüzden.be doğum sonrası depresyonu yaşadım sürekli bebeğime bişey olcak onu kaybetcem korkusu vardı.zaten son ayımda doğru düzgün uyuyamadım.uykusuzluk bi yandan.okadar lafı sözü çektim bide.ama şimdi çok şükür herkes nası bi anne olduğumu gördü hiç bişeye karışmazlar eşimde bakmaz artık kimsenin lafına.şimdi tam tersi herşeyi bana sorarlar.inşallah bende acısını bu doğumumda çıkarmak istiyorum.
Canim benim üzülmemek elde değil ama en azından oğluşunun da üzülmemesi icin elinden geleni yap lütfen. Dualarımız seninle Allah dermansız dert vermesin bak hala anne karnında düzelme ihtimali var o da olmazsa küçücük bir operasyonla duzelecekmis daha ne olsun. Dua edelim Allah beterinden korusun hepimizin evladinıMerhabalar kızlar. Herkesler iyidir inşallah. Ben çok kötü ve zor bir hafta yaşadım malesef. Burayada çok uğrayamadım dolayısıyla. Daha önce geçirdiğim bir hastalığım nüksetti. Resmen yatak döşek yattım. Ama toparladım biraz. Dünde dr kontrolümüz vardı. Oğluşumu ve böbrekteki genişleme durumunu çok merak ediyorudum. Ama malesef iyi haberler alamadık. 7mm olan genişleme 9,5 olmuş
Doktorum bu haftalar için yüksek bir değer dedi. Büyüme durmaz devam ederse birkaç hafta erkene alırız doğumu dedi. Sonrasında belki ufak bir cerrahi müdahale gerekebilirmiş bebeğime
Hani yazmayayım, söylemiyorum diyorum ama elimde değil. Hiç iyi değilim kızlar. Lütfen dua edin ve herşey yoluna girsin. Rabbim bize bir ferahlık versin...
Aynen canim geçen 10. Yıldönümümüzde onu farkettim ömrümüzün 3te 1i birlikte geçmiş Allah nasip eder de 20. Yilımizi görürsek 40 yasinda olacagiz ve ömrümüzün yarısını birlikte gecirmis olacağız. Ne güzel duygular bunlar hiç pişman olmamak da en güzeliMaşallah canımevet insan bu güzelliklerin tadına vardıkça keşke daha erken davransaydık diyor herşeyin vakti zamanı varmış acısıyla tatlısıyla geçiyor yıllar...29 yaşındayım o da 30 ama çocukluğumu saymazsam ömrümü ona vermişim diye düşünmeden edemiyorum
Okut tabi tatlım ayyy cok güldüm yaaÇok güzelmiş bayıldım. Akşam gelince kocama okutayim :)ve bi kopyasını kv ya gondereyim o okusa yeter tüm sulaleye bedel çok şahsına munhasirdir kendisisimdiden akil veriyo aklinca lahusalikta annemi gondermicem bi süre o engeller artik.
Hadi gözün aydın canım artik keyifli günler başlasın senin icinKızlar ikinci sonuçlarım da temiz çıkmış çok şükür artık hamileyim diyebilirim rahatlıkla
Evet canım park yatagın kullanışlı oldugunu bircok kisi söylüyor ben görüntüsünü sevmedigim icin tercih etmedim. Bi de ben bebis 3 yasina falan gelince aldigim besigin ön tarafini çıkarıp odasina koltuk yapmayı düşünüyorum o yüzden cok da sorun olmayacak.Mobilya cok sk duruyor bende mobilya istiyorm ama park daha kullanisli diyorlar cok kararsiz kaldim
Üstteki ikeanin besigi sanirim canim ben onun beyazını aldım. En azından 2 yaşına kadar onu kullanırım diyorum. Sonra da genç odasina gececegiz. Alttaki sepet besikler cok güzel şirin ama en fazla 6 ay kullanabilirsinkızlar benim ilk bebeğim henüz bende nasıl bir beşik alacağım konusunda karar veremedim sizce hangisi daha uygun ve kullanışlı olur