2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ben de kopyaladım tam paylasacaktım bunu canimne iyi ettin

Ayyy cok güzel olur canimmmm hatta şu papyonlu takim elbise gibi olan tulumlardan giydirirsin tadından yenmez artik oğluş oyyy şimdi burda olsa mıncıklardım onu
annelik teyzelik duyguları kabardi bizde baya tatlım benim aynen öyle yaparız çok tatlı olurrrr.. Bazen karnımi bile mincikliyorum artık doğarsa neler yaparım kmbilir

annelik teyzelik duyguları kabardi bizde baya tatlım benim aynen öyle yaparız çok tatlı olurrrr.. Bazen karnımi bile mincikliyorum artık doğarsa neler yaparım kmbilir
Hahaa aynen tatlim aynen banyo yaparken bile kendi kendime konuşup karnımı mıncıklıyorumbizim binanin ses yalıtımı cok fena konu komşu ne düşünüyordur kim bilir

Hahaa aynen tatlim aynen banyo yaparken bile kendi kendime konuşup karnımı mıncıklıyorumbizim binanin ses yalıtımı cok fena konu komşu ne düşünüyordur kim bilir
Bebek mi doğdu acaba diyolardir ve sonra hamile Gorunce de şaşırıyorlardir bende aynen konuşuyorum bazen sesli hatta eşim efendim diye sesleniyo sana değil oğluma söylüyorum dıyorum

Canım lütfen sıkma canını herşey yoluna gircek rahatsızlığında inşallah düzelir böbrek sorunu canım dogumdan sonrada düzelir tabiki canını sıkarsın ama rabbim şifa versin

Bebek mi doğdu acaba diyolardir ve sonra hamile Gorunce de şaşırıyorlardir bende aynen konuşuyorum bazen sesli hatta eşim efendim diye sesleniyo sana değil oğluma söylüyorum dıyorum
Biz küçük bir sehirde yasamamiza ragmen komşuluk iliskileri sıfır tatlım 2,5senedir burda oturuyorum yan tarafima kac kisi geldi gitti bilmem sokakta görsem tanımam o yüzden hamile oldugumu da dogurdugumu da duymazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…