- 22 Kasım 2010
- 1.767
- 1.726
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #37.021
bayıldımmmmm. nereden aldın canım.. çokk güzellgülerek giysin prenses...
Bende bu binaya 1yil olacak gelmişim kimseyle samimi olamadim, ilişki zayıf dediğin gibi.. Şimdi de okul değişti muhtemelen 1ay sonra bebiş doğmadan okulun yanına tasinacagiz inşallah her şey yolunda giderseBiz küçük bir sehirde yasamamiza ragmen komşuluk iliskileri sıfır tatlım2,5senedir burda oturuyorum yan tarafima kac kisi geldi gitti bilmem sokakta görsem tanımam o yüzden hamile oldugumu da dogurdugumu da duymazlar
Anladim canim bende goruntusunu pek begenmiyorm park besigin ama mobilyadan ayaga kaljmaya baslayinca duser diyorlar napsam kararsiz kaldim buarada nekadara aldin canim sormasi ayipNe kötü gunler atlatmışsın tatlım yaa inşallah dedigin gibi bunda çıkarırsın acısını o ne yaa bakamazsin demeler falanAllah'tan eşim cocuk yetistirme konusunda bana cok güveniyor o arkamda olunca daha rahat olurum
Canim benim üzülmemek elde değil ama en azından oğluşunun da üzülmemesi icin elinden geleni yap lütfen. Dualarımız seninle Allah dermansız dert vermesin bak hala anne karnında düzelme ihtimali var o da olmazsa küçücük bir operasyonla duzelecekmis daha ne olsun. Dua edelim Allah beterinden korusun hepimizin evladinı
Aynen canim geçen 10. Yıldönümümüzde onu farkettim ömrümüzün 3te 1i birlikte geçmiş Allah nasip eder de 20. Yilımizi görürsek 40 yasinda olacagiz ve ömrümüzün yarısını birlikte gecirmis olacağız. Ne güzel duygular bunlar hiç pişman olmamak da en güzeli
Okut tabi tatlım ayyy cok güldüm yaaannenin gitmeme şansı varsa süper canım hiiic kaçırma fırsatı
Hadi gözün aydın canım artik keyifli günler başlasın senin icin
Evet canım park yatagın kullanışlı oldugunu bircok kisi söylüyor ben görüntüsünü sevmedigim icin tercih etmedim. Bi de ben bebis 3 yasina falan gelince aldigim besigin ön tarafini çıkarıp odasina koltuk yapmayı düşünüyorum o yüzden cok da sorun olmayacak.
Üstteki ikeanin besigi sanirim canim ben onun beyazını aldım. En azından 2 yaşına kadar onu kullanırım diyorum. Sonra da genç odasina gececegiz. Alttaki sepet besikler cok güzel şirin ama en fazla 6 ay kullanabilirsin
Mobilyadan ayaklaninca duser diyorlar park besikte derinlik ayarlanabiliyormus sanirim benmdd pek bilgim yok arastirma asamasindaym bakalimPark Yatak bana kullanissiz geliyor nedense, odanın yarisini kaplıyor, küçük bir mobilya düşünüyorum ben
ca
Anladim canim bende goruntusunu pek begenmiyorm park besigin ama mobilyadan ayaga kaljmaya baslayinca duser diyorlar napsam kararsiz kaldim buarada nekadara aldin canim sormasi ayip
Mobilyadan ayaklaninca duser diyorlar park besikte derinlik ayarlanabiliyormus sanirim benmdd pek bilgim yok arastirma asamasindaym bakalim
Ayy çok mutlu oldum canım çok istiyodum valla onları almanıKizlar park besigimizi kurduk ayy çok duygulandim ben yaa Allah'im icinde kizimin uyudugunu görmeyide nasip eylesin inşallah. Arabamizda cumartesi elimizde olacak inşallah
Pamukprncess M Mjdmjd NicksizYumurta
Şifonyerimizle renkleri ayni oldu bu derece benzediklerini hic dusunmemistim
İnşallah canım çok merak ediyorum oğluşumuAyy çok heyecanlı evet az kaliyooo
Tatlım bi damla kanı söyledim ve bacagim baya kayonca ayrılmıştı ya ondan bakmış olabilir de
Tekrar kana bakarak mi normal dediler,ilacın adı suprax
Aynen bende bekliyorum bisey dicek valla lafı agzima tikiyosorularimdan bikiyo adam.. Anneanne cook iyi baktı valla aynen neyseki doğum öncesi de yanımızda olacak inşallah güzel haberlerle gelirsin bitanem
O patlama bende de vareşimin özel Üniv kızlar manken taş gibi ve açık saçık ben ağzımı ayırarak bakıyorum bi kaç kez gitmiştim ama ben kıskançlık yapardım şimdi ise nuray napiyo su napiyor gibi bi de soruyorum, o da anlatıyor her şeyi boyle daha güzel sanırım, erkek milletini Kıskanmak çare olmuyo
Tatlım normaldir aynen
Sağol teyzemiz inşallah
Ücret 20. Lira verdi idrar tahlili ve ultrason ve nts .. Hangisi için verdi bilmiyorum tatlımbence sıkıntı vardı diye de bakmış olabilir
Az kalmış prensese o zaman inşallah güzel haberlerle geleceksiniz annesi
Baya yedim boşa gitmemiş .. En güzeli de doğal şeyler yemek sanırımbende hep geriden gitcez sanıyordum artık
Kaşıntı hiç yok bizde ama basür açısı azcık varbu gün rahatladik artık zeytinyağı suruyoruz .. Sende de kabızlık yapiyo mu
Evet tatlım inşallah sonuna kadar böyle oluruz hepimiz
Ay en merak ettiğim de dört boyutluydu da işteinşallah sizinde çok güzel geçer randevunuz
Ayyy annesi renk seçiminde çok güzel prensesimiz içinde buyusun oynasınKizlar park besigimizi kurduk ayy çok duygulandim ben yaa Allah'im icinde kizimin uyudugunu görmeyide nasip eylesin inşallah. Arabamizda cumartesi elimizde olacak inşallah
Kizlar park besigimizi kurduk ayy çok duygulandim ben yaa Allah'im icinde kizimin uyudugunu görmeyide nasip eylesin inşallah. Arabamizda cumartesi elimizde olacak inşallah
Nefesimin tulumEki Görüntüle 1770966 u teyzeleri
- Bu da anne kiz tacimizEki Görüntüle 1770968
Nefescigimiz güle güle giysin tulumunu çok tatlıymış canımBu da son halimizEki Görüntüle 1770977
Ayy evet tatlımmmm gercekten cok güzel denk gelmişKizlar park besigimizi kurduk ayy çok duygulandim ben yaa Allah'im icinde kizimin uyudugunu görmeyide nasip eylesin inşallah. Arabamizda cumartesi elimizde olacak inşallah
Ohhh ne güzel canım maşallah Allah nazarlardan korusun sizikız kardeşim olmayinca en cok istediğim şey öyle olmakti ama nasip değilmiş görümcemle samimi değiliz biz ama kardeşime kız isteyecekler bu haftasonu ona görümcelik degil de ablalık yapmak istiyorum inşallah bu sefer nasip olur
Teyzesinin minik kuzusu mışıl mışıl uyusun besiginde inşallaharabasinda da rahat rahat annecigiyle gezmelere gitsin
Ayy çok mutlu oldum canım çok istiyodum valla onları almanıallahım sağlıklı mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah bizde az önce baya bi incelemeden sonra uyku seti ve yatak aldık internetten ama bakalım yatak ne düşünüyosun?
Canim inşallah tasınacagin yerde komsularin iyi olur aslında insan ihtiyac duyuyorBende bu binaya 1yil olacak gelmişim kimseyle samimi olamadim, ilişki zayıf dediğin gibi.. Şimdi de okul değişti muhtemelen 1ay sonra bebiş doğmadan okulun yanına tasinacagiz inşallah her şey yolunda gidersesüt iznini rahat kullanmak için
Canim bizim beşik iki kademeli yatağı ortaya koyduk simdi hareketlenene kadar orda kalacak daha sonra da alen alta indirecegiz düşme riski yok yanica
Anladim canim bende goruntusunu pek begenmiyorm park besigin ama mobilyadan ayaga kaljmaya baslayinca duser diyorlar napsam kararsiz kaldim buarada nekadara aldin canim sormasi ayip
Aslinda tek renk bu oldugu icin zorunlu olarak sectim ama iyikide tek renk varmis rengini bende cok sevdim. Aynen öyle canim benim simdilik fazla esyalarimizi toplayacak sonradan kizim oraya saklanacak dedigin gibiAyyy annesi renk seçiminde çok güzel prensesimiz içinde buyusun oynasınçok cici bi de alttan açılan zincirli yeri var ki kızımız ilerde açıp oynarken çıksın annecigine sürpriz yapsın değil mi
Güzel günler de kullanır inşallah bebisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?