2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Biz küçük bir sehirde yasamamiza ragmen komşuluk iliskileri sıfır tatlım 2,5senedir burda oturuyorum yan tarafima kac kisi geldi gitti bilmem sokakta görsem tanımam o yüzden hamile oldugumu da dogurdugumu da duymazlar
Bende bu binaya 1yil olacak gelmişim kimseyle samimi olamadim, ilişki zayıf dediğin gibi.. Şimdi de okul değişti muhtemelen 1ay sonra bebiş doğmadan okulun yanına tasinacagiz inşallah her şey yolunda giderse süt iznini rahat kullanmak için

ca
Anladim canim bende goruntusunu pek begenmiyorm park besigin ama mobilyadan ayaga kaljmaya baslayinca duser diyorlar napsam kararsiz kaldim buarada nekadara aldin canim sormasi ayip

Park Yatak bana kullanissiz geliyor nedense, odanın yarisini kaplıyor, küçük bir mobilya düşünüyorum ben
Mobilyadan ayaklaninca duser diyorlar park besikte derinlik ayarlanabiliyormus sanirim benmdd pek bilgim yok arastirma asamasindaym bakalim

ca

Anladim canim bende goruntusunu pek begenmiyorm park besigin ama mobilyadan ayaga kaljmaya baslayinca duser diyorlar napsam kararsiz kaldim buarada nekadara aldin canim sormasi ayip

Mobilya 2 kademeli oluyor, hareketlenene kadar ortaya takiyorsun, hareket artınca alt kademeye takiyorsun. Düşme ihtimali yok yani

Lorenaa canım çok geçmiş olsun, dualarim hep seninle, inşallah bebisin sağlığına bi an önce kavuşur, kucağına mutlu alırsın

Kizlar park besigimizi kurduk ayy çok duygulandim ben yaa Allah'im icinde kizimin uyudugunu görmeyide nasip eylesin inşallah. Arabamizda cumartesi elimizde olacak inşallah

Pamukprncess M Mjdmjd NicksizYumurta

Şifonyerimizle renkleri ayni oldu bu derece benzediklerini hic dusunmemistim

Eklentiler

• IMG_20160211_213847.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 99
Mobilyadan ayaklaninca duser diyorlar park besikte derinlik ayarlanabiliyormus sanirim benmdd pek bilgim yok arastirma asamasindaym bakalim

Bu beşikten düşünüyorum ben,alt kademeye takmislar resimde, bak karar ver hiç düşme ihtimali varmi

Eklentiler

• lAGS-123BK_1 (1).webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 91
Ayy çok mutlu oldum canım çok istiyodum valla onları almanıallahım sağlıklı mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin inşallahbizde az önce baya bi incelemeden sonra uyku seti ve yatak aldık internetten ama bakalım yatak ne düşünüyosun?

İnşallah canım çok merak ediyorum oğluşumu

Ayyy annesi renk seçiminde çok güzel prensesimiz içinde buyusun oynasın çok cici bi de alttan açılan zincirli yeri var ki kızımız ilerde açıp oynarken çıksın annecigine sürpriz yapsın değil mi

Kızlar bizde şimdi kraft pamuk yatak ve taç disney cars uyku seti aldıkçok kararsızdım yatak konusunda ama pamuk yatakta karar kıldım inşallah dedikleri gibi sağlıklıdır

Eklentiler

• image.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 61
  • image.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 57
Ayy evet tatlımmmm gercekten cok güzel denk gelmiş Allahim güzel mutlu huzurlu günlerde kullanmayi nasip etsin

Amin bitanem ayy benim iki kiz kardesim oldugu halde ablam yoktu ama simdi var ben ona kiz kardes o bana abla oldu. ayy inşallah dedigin gibi olursunuz canim benim gelininizle. Allah tamamina erdirsin inşallah

Teyzesinin minik kuzusu mışıl mışıl uyusun besiginde inşallah arabasinda da rahat rahat annecigiyle gezmelere gitsin

Amin inşallah teyzesi çok saol

Ayy canim benim yaa çok çok teşekkürler inan bende çok istiyordum nasipde oldu amin inşallah tatlim canim yatagi pamuk yatak dusunuyorum arkadasim 1 seneden fazladir kullaniyor çok memnun terletme felan yapmiyormus hic ebebekde vardi ondan alacagim. Uyku seti istemiyorum ben simdilik ileri dogru alabilirim belki siz kurdunuz mu yataginizi

Canim inşallah tasınacagin yerde komsularin iyi olur aslında insan ihtiyac duyuyor

ca

Canim bizim beşik iki kademeli yatağı ortaya koyduk simdi hareketlenene kadar orda kalacak daha sonra da alen alta indirecegiz düşme riski yok yani biz internetten aldigimiz icin 40tl kargo ücretiyle birlikte toplam 400tlye aldik canim beşiği. Icine de Kraftın yataş yatagını aldık 220tlye. Ben ikisini de cok begendim

Ayyy annesi renk seçiminde çok güzel prensesimiz içinde buyusun oynasın çok cici bi de alttan açılan zincirli yeri var ki kızımız ilerde açıp oynarken çıksın annecigine sürpriz yapsın değil mi
Aslinda tek renk bu oldugu icin zorunlu olarak sectim ama iyikide tek renk varmis rengini bende cok sevdim. Aynen öyle canim benim simdilik fazla esyalarimizi toplayacak sonradan kizim oraya saklanacak dedigin gibi Daha güzelleri senin ve cinarin olsun canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…