2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Evet canım once sıcak bir ev ve sonra sıcak ilişkiler gerçekten önemli :) benim en çok kafami karistiransa bakıcı meselesi

Aynen canim benim insan gorunce dayanamiyor iste naparsin istekli anneleri biz bizimde kitaplik felan vardi da şifonyeri yapilinca onlar cikti sonrada temizligini yapip odayi duzelettirdim. Misafir odasi oldu artik simay'in odasi. Canim ebebekde benim besigin ebatlarinda var yatak markasi kraft degil ama bastan ona bakayim olmadi onu alirim

QUOTE="sirine61, post: 45130567, member: 721835"]Oooo ne avantajlı alisverissagol canm güle güle kullanın insallah[/QUOTE]

Aynen canim o yuzden bu modeli sectim arabanizi felan almadiysaniz bakin derim mohtercare'de kampanya arabanin markasi mohtercare Roam

Günaydın kızlar yine kahvaltı yaptım yine uyku bastırdı cok fena alıştım ben bu işe
Hepimiz icin güzel haberli güzel bir gün olsun inşallah

Ohh afiyet olsun tatlim hem sana hem ela bahar'a simdi uyku iyi gelir iste ikinizede az daha uyuyun siz hadi bende ilac icmeye kalktim dayanamayip siteye girdim bende az daha uyuyup öyle kalkayim barim

Canım kaça almıştın sen bu park yatağı.Benim bu model çok hoşuma gidiyor ama 729 tl falan nette

Rica ederim canim ne demek faydam dokunduysa ne mutlu bana memnun kaldınız mı gelen malzemelerden?

Canım bizde sayende ozradan hazır keçelerden, birmax'tan tüllerimizi, kurdelalarımızı, mıknatıslarımızı aldık. Çok Saolasın Renklerin uyumunu pek doğru yapamasam da güzel bir şey ortaya çıkar herhalde. Sadece ipimiz kaldı bi türlü alamadım. Bulamıyorum. örgüden anlayan arkadaşlarımız da bakarsa çok sevinirim cancat candanotecann yagmurr_damlasi . Sizlere danışmak istedim. Ekteki ipi tuafiyelerde ne diye bulabilirim? Böyle sanki keten gibi. Yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• image.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 45
  • image.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…