- 14 Kasım 2014
- 1.917
- 3.501
- 53
- 41
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #37.041
Kızlar bizde şimdi kraft pamuk yatak ve taç disney cars uyku seti aldıkçok kararsızdım yatak konusunda ama pamuk yatakta karar kıldım inşallah dedikleri gibi sağlıklıdır
Ayy evet tatlımmmm gercekten cok güzel denk gelmişAllahim güzel mutlu huzurlu günlerde kullanmayi nasip etsin
Ooohhh ogluşumuz mışıl mışıl uyusun büyüsün yatağındaKızlar bizde şimdi kraft pamuk yatak ve taç disney cars uyku seti aldıkçok kararsızdım yatak konusunda ama pamuk yatakta karar kıldım inşallah dedikleri gibi sağlıklıdır
Amin tatlım benim inşallahAmin bitanemayy benim iki kiz kardesim oldugu halde ablam yoktu ama simdi var ben ona kiz kardes o bana abla oldu. ayy inşallah dedigin gibi olursunuz canim benim gelininizle. Allah tamamina erdirsin inşallah
Amin inşallah teyzesi çok saol
Ayy canim benim yaa çok çok teşekkürler inan bende çok istiyordum nasipde olduamin inşallah tatlim canim yatagi pamuk yatak dusunuyorum arkadasim 1 seneden fazladir kullaniyor çok memnun terletme felan yapmiyormus hic ebebekde vardi ondan alacagim. Uyku seti istemiyorum ben simdilik ileri dogru alabilirim belki siz kurdunuz mu yataginizi
İnşallah canımİnşallah canim benim herkes memnun ama sende memnun kalirsin inşallah nerden ve kaca aldin acaba yataginiuyku setinize bayildim bu arada
Amin inşallah canımmOoohhh ogluşumuz mışıl mışıl uyusun büyüsün yatağındauyku setiniz de cok sekermiş tatlım
Canım ya allah beterinden korusun;(inşallah operasyona falan gerek kalmadan düzelir..dualarımız seninle canım..Merhabalar kızlar. Herkesler iyidir inşallah. Ben çok kötü ve zor bir hafta yaşadım malesef. Burayada çok uğrayamadım dolayısıyla. Daha önce geçirdiğim bir hastalığım nüksetti. Resmen yatak döşek yattım. Ama toparladım biraz. Dünde dr kontrolümüz vardı. Oğluşumu ve böbrekteki genişleme durumunu çok merak ediyorudum. Ama malesef iyi haberler alamadık. 7mm olan genişleme 9,5 olmuş
Doktorum bu haftalar için yüksek bir değer dedi. Büyüme durmaz devam ederse birkaç hafta erkene alırız doğumu dedi. Sonrasında belki ufak bir cerrahi müdahale gerekebilirmiş bebeğime
Hani yazmayayım, söylemiyorum diyorum ama elimde değil. Hiç iyi değilim kızlar. Lütfen dua edin ve herşey yoluna girsin. Rabbim bize bir ferahlık versin...
İnşallah canımyatağı kurmadık bebek odası şu an depo gibi eşim boşaltcak orayı haftasonu öyle kurcaz.yatak aslında NicksizYumurta yataştan almıştı çok güzel o ama park yatağa olmaz gibi geldi o yüzden pamuk aldım bende.gittigidiyordan aldık canım 125 tl.en uygun orda buldum.uyku setide 130 tl onu bayılarak aldım
Amin inşallah canımmbiraz cars hayranlığım varda bu yaşta bayılıyorum canım sıkılınca izlerim hatta
Ayy ne eglenceli anneleriz biz yaaİnşallah canımyatağı kurmadık bebek odası şu an depo gibi eşim boşaltcak orayı haftasonu öyle kurcaz.yatak aslında NicksizYumurta yataştan almıştı çok güzel o ama park yatağa olmaz gibi geldi o yüzden pamuk aldım bende.gittigidiyordan aldık canım 125 tl.en uygun orda buldum.uyku setide 130 tl onu bayılarak aldım
Amin inşallah canımmbiraz cars hayranlığım varda bu yaşta bayılıyorum canım sıkılınca izlerim hatta
Canım bu park yatak markası ne bide kaça kac acaba ebatlari ayıp olmassa fiyatı nekadarİnşallah canim benim herkes memnun ama sende memnun kalirsin inşallah nerden ve kaca aldin acaba yataginiuyku setinize bayildim bu arada
O yatağında boyutları vardı canım.zaten 60 dan küçük değildir yatağınız bakarsın boyutuna göreAyy hadi inşallah hafta sonu sizin yatagida goruruzevet canim NicksizYumurta 'nin ki ahsap yataklar icin olan iyiymis fiyati canim benim besigin boyutu küçük biraz olcup ona göre bakayim bende olmadi kraft alirim ama çok güzel mis gercekten uyku setiniz
Ayy sorma canım babasıda öyledir çok severizAyy ne eglenceli anneleriz biz yaane güzel tatlım oğluşun cok şanslı
Bizim yatak 19cm canim sanırım park yatak için ağır olureğer ince hir yataga ihtiyacim olsaydi ben de senin aldığından alırdım
Canim senin aldığın park yatağa uygun üretilmiştir bence bizimki kadar ağır değildirAyy sorma canım babasıda öyledir çok severizinceledimde ağır gelir gibi geldi banada napalım olmazsada başka alırız artık
Biz de bundan aldık canım, çok da sevdik.Bu beşikten düşünüyorum ben,alt kademeye takmislar resimde, bak karar ver hiç düşme ihtimali varmi
Canım bu park yatak markası ne bide kaça kac acaba ebatlari ayıp olmassa fiyatı nekadar
O yatağında boyutları vardı canım.zaten 60 dan küçük değildir yatağınız bakarsın boyutuna göreayy odayı halletsinde yatağı hafta içide kurdururm içime dert oldu orası baya bi uğraştırcak çünkü.ama inşallah onuda halledebilir canımm.kızlar içinde çok güzel modeller var taç markasında çok şirinlerdi
Yok tatlım sizinki için yazdım ben ağır gelir diyeCanim senin aldığın park yatağa uygun üretilmiştir bence bizimki kadar ağır değildir
Geçen uyku seti için sana kışa doğru alayım dedim ama görünce çok heveslendim dayanamdımEvet canim 65x95 ebatlari olctum simdi bende merak ettim. İnşallah hallolur canim hafta sonu odaniz benim odadan sadece berjer cikacakti gecen temizlikte cikarttirdim hazirdi odamizevet canim var ama simdilik almamak icin kararliyim tabi son anda fikir degistirmezsem
Oooo ne avantajlı alisverisCanim markasi graco contour prestige 65×95 ebatlari simdi olctumfiyatida normalde 700 tl idi ben arabayida oradan aldim 500 tl hediye ceki vardi 200tl'ye almis oldum yatagi ben araba ve besige 1700 tl odedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?