2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar bizde şimdi kraft pamuk yatak ve taç disney cars uyku seti aldıkçok kararsızdım yatak konusunda ama pamuk yatakta karar kıldım inşallah dedikleri gibi sağlıklıdır

İnşallah canim benim herkes memnun ama sende memnun kalirsin inşallah nerden ve kaca aldin acaba yatagini uyku setinize bayildim bu arada

Kızlar bizde şimdi kraft pamuk yatak ve taç disney cars uyku seti aldıkçok kararsızdım yatak konusunda ama pamuk yatakta karar kıldım inşallah dedikleri gibi sağlıklıdır
Ooohhh ogluşumuz mışıl mışıl uyusun büyüsün yatağında uyku setiniz de cok sekermiş tatlım

İnşallah canim benim herkes memnun ama sende memnun kalirsin inşallah nerden ve kaca aldin acaba yatagini uyku setinize bayildim bu arada
İnşallah canım yatağı kurmadık bebek odası şu an depo gibi eşim boşaltcak orayı haftasonu öyle kurcaz.yatak aslında NicksizYumurta yataştan almıştı çok güzel o ama park yatağa olmaz gibi geldi o yüzden pamuk aldım bende.gittigidiyordan aldık canım 125 tl.en uygun orda buldum.uyku setide 130 tl onu bayılarak aldım

Ooohhh ogluşumuz mışıl mışıl uyusun büyüsün yatağında uyku setiniz de cok sekermiş tatlım
Amin inşallah canımmbiraz cars hayranlığım varda bu yaştabayılıyorum canım sıkılınca izlerim hatta

Canım ya allah beterinden korusun;(inşallah operasyona falan gerek kalmadan düzelir..dualarımız seninle canım..

Ayy hadi inşallah hafta sonu sizin yatagida goruruz evet canim NicksizYumurta 'nin ki ahsap yataklar icin olan iyiymis fiyati canim benim besigin boyutu küçük biraz olcup ona göre bakayim bende olmadi kraft alirim ama çok güzel mis gercekten uyku setiniz

Ayy ne eglenceli anneleriz biz yaa ne güzel tatlım oğluşun cok şanslı
Bizim yatak 19cm canim sanırım park yatak için ağır olureğer ince hir yataga ihtiyacim olsaydi ben de senin aldığından alırdım

O yatağında boyutları vardı canım.zaten 60 dan küçük değildir yatağınız bakarsın boyutuna göreayy odayı halletsinde yatağı hafta içide kurdururmiçime dert oldu orası baya bi uğraştırcak çünkü.ama inşallah onuda halledebilir canımm.kızlar içinde çok güzel modeller var taç markasında çok şirinlerdi

Ayy ne eglenceli anneleriz biz yaa ne güzel tatlım oğluşun cok şanslı
Bizim yatak 19cm canim sanırım park yatak için ağır olureğer ince hir yataga ihtiyacim olsaydi ben de senin aldığından alırdım
Ayy sorma canım babasıda öyledir çok severizinceledimde ağır gelir gibi geldi banadanapalım olmazsada başka alırız artık

Canım bu park yatak markası ne bide kaça kac acaba ebatlari ayıp olmassa fiyatı nekadar

Canim markasi graco contour prestige 65×95 ebatlari simdi olctum fiyatida normalde 700 tl idi ben arabayida oradan aldim 500 tl hediye ceki vardi 200tl'ye almis oldum yatagi ben araba ve besige 1700 tl odedim

Evet canim 65x95 ebatlari olctum simdi bende merak ettim. İnşallah hallolur canim hafta sonu odaniz benim odadan sadece berjer cikacakti gecen temizlikte cikarttirdim hazirdi odamiz evet canim var ama simdilik almamak icin kararliyim tabi son anda fikir degistirmezsem

Geçen uyku seti için sana kışa doğru alayım dedim ama görünce çok heveslendim dayanamdımay ne güzel tek berjer olsa keşke yemek odası takımı ıvır zıvır bi sürü şey var bakalım artık kociş yorulcak bayaebat çokta küçük değilmiş canım arada kalıyo ama 60 yada 70 lik alırsın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…